Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah sevgi yeterli olsa bi evliligi ayakta tutabilmek icin.. saygi ve guven olmadikca sevgi de tukeniyor ne yazikki.. beni en cok yaralayan caresizlik.. geri donup de mutlu olacagima azicik inansam bir dakika durmam.. ama ikimiz de artik ilerisinin karanlik oldugunda hemfikiriz.. ne o unutur ne de ben.. o bir se bana yuklenip suc bastirir.. hic hic kolay degil.. aklimin ucundan gecmezdi bu hallere dusecegimiz, hayalimiz sonsuz huzurdu, ama olmadi.. bu yarim kalmisliklar beni mahfeden..O hakimi tebrik ediyorum. Nokta
Ailelerden kaçıp uzakta ev tutmak, hiçkimseyi dahil etmemek bu kadar zor olmamalı. Bu yaşadığınızda da hayır vardır emin olun. Bence eşiniz çok pişman olmuş sizi gerçekten kaybedeceği için.Ve en önemlisi de birbirinizi seviyorsunuz.
Yaşamadığım için bilemiyorum belki de ama bana sevgi her şeyi çözer gibi geliyor ne bileyim. Sanki bir evlilik aldatma olmadığı sürece,iki tarafta birbirini seviyorsa yürür(Tabi karakter de önemli eşinizin).Bence eşin sana adım atarsa boşanalım diye diretmemelisin, biraz uzak kalın birbirinizden sanki boşanmışsınız gibi.Eminim bikaç ay bile dayanamayacaksınız. Bir de okumamış olabilirim ama eşiniz ailenize karşı saygısız sanırım,güven eksikliği neden peki?ah sevgi yeterli olsa bi evliligi ayakta tutabilmek icin.. saygi ve guven olmadikca sevgi de tukeniyor ne yazikki.. beni en cok yaralayan caresizlik.. geri donup de mutlu olacagima azicik inansam bir dakika durmam.. ama ikimiz de artik ilerisinin karanlik oldugunda hemfikiriz.. ne o unutur ne de ben.. o bir se bana yuklenip suc bastirir.. hic hic kolay degil.. aklimin ucundan gecmezdi bu hallere dusecegimiz, hayalimiz sonsuz huzurdu, ama olmadi.. bu yarim kalmisliklar beni mahfeden..
Yaşamadığım için bilemiyorum belki de ama bana sevgi her şeyi çözer gibi geliyor ne bileyim. Sanki bir evlilik aldatma olmadığı sürece,iki tarafta birbirini seviyorsa yürür(Tabi karakter de önemli eşinizin).Bence eşin sana adım atarsa boşanalım diye diretmemelisin, biraz uzak kalın birbirinizden sanki boşanmışsınız gibi.Eminim bikaç ay bile dayanamayacaksınız. Bir de okumamış olabilirim ama eşiniz ailenize karşı saygısız sanırım,güven eksikliği neden peki?
Canım ailesi hakkındakileri okumuştum diğer konunda, o yüzden ailelerden uzakta yaşasanız sorun hallolur diye yazmıştım ama eşim benm aileme hakaret etse çok kötü olaylar olurdu on da haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsun3ay olacak nerdeyse ayri kalali.. dune kadar rahattim ama dunden beri icim cok acidi, o mahkeme vs.. diger konumda anlatmistm cok genel haliyle canim.. ailesi, esimin durusu ve babama yaptigi hakaret, verdigim sanslarin hep husranla sonuclanmasi vs
insaallah canim sagolasin.. 1senedir bi saygisizligi yok gorunurde ama en bastan yapti bunu, demek bun yapablecek biri.. bnm agzima da cok laf geldi annesine denecek ama asla bi gun yuzumu dahi asmadim.. ama o herseyden once beni cignedi.. misal benim babam ahlaksz bile olsaydi, beni uzmemek icin o kapatmaliydi ustunu..Canım ailesi hakkındakileri okumuştum diğer konunda, o yüzden ailelerden uzakta yaşasanız sorun hallolur diye yazmıştım ama eşim benm aileme hakaret etse çok kötü olaylar olurdu on da haklısın. Hakkınızda hayırlısı olsun
ben de hep diyorum ki, bizim toplumda bi kadin bosanmayi goze aliyosa, gercekten yanmistir canı.. eften puften bitirenler cok cok az. ki ben o sorunlara ragmen evimden ayrilmadim mucadele ettim.. o aldi beni babaevine getirdi, aklinca erkekligini ispat edecekti.. hem elinde patladi hem de evliligin basina patladi
cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. mahcup ettiniz beni.. duaya cok ihtiyacim var.. akli basinda gorunsem de o duygusallik bazen öne gecip mahfediyor beni.. dusunuyorum, inanin bu aileyle gidip gelmek demek, omur boyu diken ustunde olmak demek, basta esim oyle ki.. ve insanda ne erdem ne de karakter kalir, birakmazlar cunku kendi kisiligini ortaya koyasin.. hele bi kac sene gecsin, inanin nefret edersiniz bunlarin icinde olmaktan.. o yuzden de simdi kalbim agrisa da baska secenegim yok.. yoksa kim ister yuvasi yikilsin, kim ister hayalleri yarim kalsin.. ama onlarla zaten tamamlanamaz o hayaller.. oyle hazirdimki hepsini icten yurekten sevmeye.. ama ilk gunden penceleriyle karsilastim.. Rabbim razi olacagi karari verdirsin, icimize sindirsin, pismanliktan korusun insaallah
cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. mahcup ettiniz beni.. duaya cok ihtiyacim var.. akli basinda gorunsem de o duygusallik bazen öne gecip mahfediyor beni.. dusunuyorum, inanin bu aileyle gidip gelmek demek, omur boyu diken ustunde olmak demek, basta esim oyle ki.. ve insanda ne erdem ne de karakter kalir, birakmazlar cunku kendi kisiligini ortaya koyasin.. hele bi kac sene gecsin, inanin nefret edersiniz bunlarin icinde olmaktan.. o yuzden de simdi kalbim agrisa da baska secenegim yok.. yoksa kim ister yuvasi yikilsin, kim ister hayalleri yarim kalsin.. ama onlarla zaten tamamlanamaz o hayaller.. oyle hazirdimki hepsini icten yurekten sevmeye.. ama ilk gunden penceleriyle karsilastim.. Rabbim razi olacagi karari verdirsin, icimize sindirsin, pismanliktan korusun insaallah
hepinize cok tesekkur ederim.. dualarinizi bekliyorum.. Rabbim hayirli, razi olacagi karari verdirsin ve bu karari icimize sindirsin..
hem de cok cok rencide edici.. ne yaptimki ona alip getiriyo.. ailemi de kirdi hem, alin bunu ise yaramadi dercesineBunu çok güzel ifade etmişsin kadını baba evine götürmek çok adice sanki kusurlu mal aldın getiriyorsun gibi adam resmen mal mış ,bunları okuyunca insan çok sinirleniyor sonuçta benimde kızım var
Of of evlenirken sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun diyorlar ya boşuna demiyorlar bunlar nasıl insan anlamadim ki benim
Emin ol ictenlikle dua ediyorum sana çünkü gerçekten kişiliğin yazdiklarindan belli oluyor ben de çok duygusal bir insanim erkek arkadaşdan ayrilmak bile beni ne hale getirmişti psikolog psikiyatrist ikisine de gittim iki tedaviyi de beraber götürdüm işe yaradi senin acin daha büyük bence sen de tedavi al bu süreci en hafif düzeyde atlatmana yardimci olur.
hem de ne agirmisayakta durmak bile zor geldi, ne kadar kararimi vermis olsam da.. bu hassaslik benim sebebim olacak galiba.. evet eninde sonunda bosayacak ama bu kadar aci olacagini dusunmemistim.. merhametim kabardi ona da acidim orda.. hep tanismamiz filan canlandi gozumde.. cok zordu cok
duygusallik yuzunden hep ugrastim ve cok seye izin verdim haklisiniz..Önceki konularını okudum ve bu yaşadığın duygusallığın geçici olduğunu düşünüyorum,
neler neler yaşamışsın evliliğinde ailesi ve eşinin karakterleri değişmediği sürece mutlu olamayacağınız apaçık ortada maalesef
Kendini toparlamaya çalış evlilik döneminde duygusal davranarak yaptığın hataları tekrarlama yine üzülen sen olursun.
bir de beni gidersem artik geri donusu yok, kan cikacak nerdeyse bu gidisle Allah korusun.. ve gidemeyeccegimi bildiginden huzur vermeyecekA
Acıma arkadaşım ablam acıdı ikinci şansı verdi şimdi kan kusturuyo beş para etmez adam ona. Değişmez inanma sakın asssla deüişmez!!!
bir de beni gidersem artik geri donusu yok, kan cikacak nerdeyse bu gidisle Allah korusun.. ve gidemeyeccegimi bildiginden huzur vermeyecek
bir de beni gidersem artik geri donusu yok, kan cikacak nerdeyse bu gidisle Allah korusun.. ve gidemeyeccegimi bildiginden huzur vermeyecek
Bence o hakim önünde ağlayışıda planlar istediği gibi olmadığından seni sevdiğinden değil ,piskopat karektersiz adam asla değişmez çok aşağlamış seni egosu tavan yapmış ama en son sen ona gününü göstermişsin ağlaması ondan bir eline geçsen bak sen sana yapacağı eziyetleri