hakkariye tayin

Hayırlısı olsun hiç sıkma canını Büyükşehir stresinden tamamen uzak bir hayat seni bekliyor:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun hiç sıkma canını Büyükşehir stresinden tamamen uzak bir hayat seni bekliyor:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım sıkılmıyorum artık inan şoku atlattım kısa sürdü denmez ama geçti planlar yapıldı artık dönmek yok ayrıca gerçekten bende gitmek istiyorum yoruldum evde eşimle çocugumla vakit geçirmek istiyorum bunun için bence çok uygun bır durumdayım şuan

kızlar emniyet genel müdürlüğü atamaları açıklandı ve eşimin tayini istanbuldan hakkariye çıktı

istanbulda ev aldık ayda 2100 tl kredi ödüyoruz ben özel sektörde çalışıyorum kredimiz hariç kredi kartı borçlarımız var ayrıca 2 yaşında babasına çok bağlı kızım

ne yapıcam bilmiyorum

ailemin yanında kalıp borc mu ödemeliyim yoksa eşimle hakkariye mi gitmeliyim bilemiyorum kafam çok karışık

Bence asla ve asla kocani yanliz gonderme . Hataya dusup esini yanliz gonderenler ilerde cok kotu olaylarla karsilastilar aldatilma vs vs . Bizzat kendim gordum , duydum aman diyeyim . En iyisi aile olarak gitmeniz insan cöle bile gitse ailesiyle birlikteyse hersey kolay gelir emin ol . Allah kolaylik versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar eşimle gitmeyi kesinlikle kafama koydum evi bugün satılıga cıkardık borcları kredileri ödeyınce yaklasık 85 bın bıze kalıcak

ama şimdiki sorun annem kızımıda götürüceğim için ssabahtan berı aglıyor

Benim babamda askerdi. Babamında tayini çıktığında annem hiç gitmemiş bizimle beraber kalmış ben o zamanları hatırlamıyorum. Ama ilkokula giderken babamın tayini çıkmıştı hemde sahil kenarı bir kente. Annem bizim okulumuz arkadaşlarımız burada diye bizim buradan gitmemizi istemedi. Annem ben kardeşim kaldık. Babam iki seneliğine gitti. İzinlerde tatillerde gelirdi. İki sene çabucak geçmişti. Yani bence gitmeyin. İki sene uzun bir süre değil. İşinizi evinizi iki sene için bırakmayın. Bizde babamı özlerdik ama travmatik bir durum oluşmadı eğer ki çocuğunuz babasına olan düşkünlüğünü sizi düşündürüyorsa. Bunlar benim görüşüm. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

eşim haziranın 24 ünde gitti ve bir hafta zor dayandı kızlar şimdi kızımla bizde gidiceğiz temmuzun bırınde eşim evi tutmuş eşyaları ayarlamış iş yerimlede konuştum şuan çalıştığım yere kardeşim girecek benide işsizlik maaşı almam için kendileri çıkartmış gibi gösterecekler

eşimin maaşından kredileri çıkartınca 1000 tl kalıyor benımde 850 işsizlik maaşım olursa 1850 allah bereket versin evimde işsizlik maaşım bitinceye kadar kiraya verilirse sorun olmıycak gibi gözüküyor şimdi diyceksiniz ki bu kızın kafası gene neden karışık sizce

1850 tl ile ev geçinir mi 550 tl kira ama 9 ay sonra falan lojman cıkıyormus o zaman 150 tl olucak kira param

eşim haziranın 24 ünde gitti ve bir hafta zor dayandı kızlar şimdi kızımla bizde gidiceğiz temmuzun bırınde eşim evi tutmuş eşyaları ayarlamış iş yerimlede konuştum şuan çalıştığım yere kardeşim girecek benide işsizlik maaşı almam için kendileri çıkartmış gibi gösterecekler

eşimin maaşından kredileri çıkartınca 1000 tl kalıyor benımde 850 işsizlik maaşım olursa 1850 allah bereket versin evimde işsizlik maaşım bitinceye kadar kiraya verilirse sorun olmıycak gibi gözüküyor şimdi diyceksiniz ki bu kızın kafası gene neden karışık sizce

1850 tl ile ev geçinir mi 550 tl kira ama 9 ay sonra falan lojman cıkıyormus o zaman 150 tl olucak kira param

geçinirsiniz canım ya zaten orda zorunlu giderler dışında pek harcamanız olmaz ki

Benim esimde polis batmandayız 2 senedir 2 sene daha var duygusal değil akılcı bi karar almanı öneririm kredi taksitiniz az değil eşi Hakkari'de görev yapıp bitiren bi arkadaş vardı kendisi gidememisti iş dolayısıyla onunda 1 kızı var ECD75 onunla yazış fikir al istersen

Benim esimde polis batmandayız 2 senedir 2 sene daha var duygusal değil akılcı bi karar almanı öneririm kredi taksitiniz az değil eşi Hakkari'de görev yapıp bitiren bi arkadaş vardı kendisi gidememisti iş dolayısıyla onunda 1 kızı var ECD75 onunla yazış fikir al istersen

canım artık düşüncek fikir alıcak durumu geçtim malesef eşim yapamamış en kısa sürede gitmemiz lazım evi biran önce kiraya versem sorun olmaz işsislik maaşıda olursa atlatırız allahın izniyle gelince başka iş bakarım ya da tekrar buraya gırerım

Hadi hayırlısı sayılı gün çabuk geçer bak ben 2 seneyi devirdim bi bu kadar daha var

Ben eşlerin birinin bir yerde birinin başka bir yerde olmasına karşıyım.
O zaman evli olmanın ne anlamı var ki.
Ben kendi adıma eşimle birlikte giderdim.
Kredi borcu bekleyebilir.
Nasil bekleyecek borc?afedersiniz ben hakkariye gidecegim bi sure odemeyecegim haberiniz olsun mu diyeceksiniz...

Iki yil bekle arkadasim..yok bosanilir yok kadinin yani kocasinin yani..evet esler bir arada olmali..ama esas istanbuldan hakkariye yerlesirseniz borclariniz odenemeyecek.siz calisamayacaginiz icin belkide gecim sikintisi yasayacaksiniz.
Hakkaride sosyal bi aktiviteniz olmayacagi icin stres olacaksiniz,mutsuz olacaksiniz..bu defa birbirinize sarip kavgalariniz siddetlenedebilir...
Ama siz istanbulda kalirsaniz aranizda cok guclu bi bag varsa ozlersiniz..esiniz tatillerde yaniniza gider gelir..sizde borcu odersiniz.
Inanin boylece gelip gecer iki yil...
Esinden tayin sebebiyle auri kalan sonra birlesen bircok cift taniyorum..hicbiride bosanmadi...hatta birlikte olduklari heranin kiymetini daha iyi bildiler..farzedin ki askere gidiyor oyle dusunun..
Kurulu duzeninizi isinizi gucunuzu bozmayin.burda herkes kendini baz alip yorum yapiyor.ben olsam gitmem gibi.
Ama kimse siz degil.ben sizin adiniza yorum yaptim..mantikli karar verin..

Kizlar ben buraya geldim gelmesine de ya bura cok karisti esim de izin donusu sen gelme diyor gene karistim

çok zor bir karar, ama bence eşinizi dinlemelisiniz. evet aklınız hep onda kalacak ama bir de 3 yaşında çocuğunuz var. siz oraya gitiğinizde onun aklı hep sizde olacak belki görevine konsantre olamayacak. Allah korusun. bu karmaşada bir de sizi düşünmemeli bence. ailenizin yanında kalıp, hem onun hem ülkemiz için bol bol dua etmeniz benim önerim.

Bence gitmemelisin. Burada eşlerin anlayışı önemli. Eşinizin demesi gerekiyor "sen kal, çocuğu normal düzenininden mahrum etmeyelim" diye. 2 yıl bence kısa bir süre. Uçakla da 2 saat belki. Bana kalırsa; evliliğin en iyi test edildiği anlar, eşlerin fedakarlık gösterdiği zamanlardır.

kesinlikle kocanla git. borc odenir ama kari koca arasindaki huzur uyum cekim bozuldumu gelmez. hem sen onun karisisin iyi gunde kotu gunde dediniz. esin orda karanlik bir psikolojiye sahip olucak onu bir es olarak yalniz bırakmamali gününü aydinlatmalisin

konu eskıymiş ama ortalk çook karışk şuan canım..Bence çocugun için geri dönmelısn..Eşin haklı..Allah yardmcısı olsun zorşartlarda görev yapanlrn askermzn,polısmzn..

Kizlar ben suan ve bor senedir hakkarideyim zaten agustos 3 te izne gidiyoruz ve geriye sadece bor senemiz kaldi esim izinden donerken sen benimle gelme istanbulda kal diyor buralar cok karisti inanin her aksam lojmanlara molotof ses bombaları el yapimi patlayicilar atiliyor cocuk her sordugunda dugun var diyip kapiyi bacayi kapatip iceri giriyoruz en sonunda kizim anne ne zaman biticek bu dugunler demesin mi sok olduk suan disarida cikamiyoruz lojmanin icinden bir yere gidemiyoruz ben bunlari yazarken dahi bu saatte disardan ses geliyor ben her seyi goze alip buraya geldim ama bu kadari da cok fazla

Farz edinki siz de öğretmensiniz, doğuya tayininiz çıktı, gitmeyecekmiydiniz. Siz de gidin bana göre, evi de kiraya verin ek gelir olur. Eşinizin tavsiyesi ne bilmiyorum ama, birlikte karar alın tabi.

Back
X