- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
herkes ismimi merak ediyor eski konumda yazdım hasime gibi bişi tek fark 1 harfAy ismini cok merak ettim ya
hasime ile aynı tek fark 1 harfIyi demişsin boşver...
İsmini acayip merak ettim
herkes ismimi merak ediyor eski konumda yazdım hasime gibi bişi tek fark 1 harfama ben ismimi bulun diye değil sizce haksız mıyım diye konuyu açtım
teşekkür ederimHaklısın güzelde cevap vermişsin
dedim gibi hasime ile aynı tek fark 1 harfHaklisin
İsmi de merak ettim yav
Özelden yaz benden sır çıkmazhasime ile aynı tek fark 1 harf
hasime ile aynı tek fark 1 harf
Buldummmhasime ile aynı tek fark 1 harf
bu issim hangi küfre benziyor ki, bide 1 harf fark ne ola ki. hasibe dicem, ama hamsiye falan mı?herkes ismimi merak ediyor eski konumda yazdım hasime gibi bişi tek fark 1 harfama ben ismimi bulun diye değil sizce haksız mıyım diye konuyu açtım
ya akrabalar arasında bu isim kullanılır 2.ismimi küçük kuzenlerim kullanır onun farkındayım ama zaten yeni tanıştıklarıma 2 ismimi bir söylüyorum onlarda doğal olarak 2.sini tercih ediyorIsmini ben de merak ettim. Ama zamaninda koyulmus herkes seni oyle taniyor. Degistirsen cok tuhaf olmaz mi? Aa X amcanin bu isimde kizi var mıydı demezler mi?
Konu ismin ne'ye doner benden soylemesidedim gibi hasime ile aynı tek fark 1 harf
bana bu ettiğim laf yüzünden çoğu kişi kızdı bende baskı altında hissetim için yazma ihtiyacında bulundumbu issim hangi küfre benziyor ki, bide 1 harf fark ne ola ki. hamsiye falan mı?
konuna gelince tamam diyeceğini demişsin. iyi de yapmışsın.sorun ne?
Konu ismin ne'ye doner benden soylemesi
Cok tatlisin , dert etme, akrabanin akrabaya akrep etmez ettigini diye bir soz var sizinki de o hesap, ailenin saf kalplisi de babanmis ki kalkmis o ismi koymus sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?