Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

gerçekten bende çok merak ettim ismini... konuna gelince de son derece haklısın sana gelene kadar o koysaymış bu ismi beğeniyorsa o kadar. bide senin hayatın senin tercihin onu hiiiiiççç ilgilendirmez yav he he de geç

Ayy okurken ben buradan oohh dedim :)
Ağzına sağlık..
Herkes kendi çocuğundan sorumludur hala dayı amca bi zahmet kendi işlerine baksınlar. Yerlerini bildirmişsin çok da güzel olmuş. Annene jest yapman da harika. Kadıncağız doğurduğu çocuğa isim koyamadığına üzülmüştür şimdi kendi istediği isim olması da hoşuna gitmiştir. Ağzına sağlık Nisa :)

çok teşekkür ederim yorumunuzla çok mutlu ettiniz beni annem gerçi artık alıştığı içinmi bilmiyorum ama eskisi kadar sıcak bakmadı bu işe ://

çok teşekkür ederim yorumunuzla çok mutlu ettiniz beni annem gerçi artık alıştığı içinmi bilmiyorum ama eskisi kadar sıcak bakmadı bu işe ://

Benim samimi bir arkadaşımın adı da fena. Hangi mantıkla konmuşsa ismi kızcağız mahkemeye verecek. Ondan manyak aile büyükleri yüzünden neler çekildiğini iyi biliyorum.
Annen de alışır zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…