- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
çok teşekkür ederim :)Iyi yapmissin. Herkes her seyi cok biliyor, her konuda fikri sorulsun sorulmasin fikrini beyan ediyor.....biri bu insanlara dur desin.
bide bana sor ilkokul arkadaşlarımın ismi özge merve elif... benim isim okunuyo hasimeBosver iyi yapmissin degistirmekle mesajimi geri aliuyorum. Hasime ne ya? Saka gibi
annem 2.ismimi nisa istiyormuş bende yıllardır bunu istedim ve ona karar verdimCanim hatirliyorum senin konunu. Baya konusmustuk hatta. Hangi isme karar verdin simdi?
Cok iyi demissin onlara aferin
Cok iyi dusunmussun Nisacımannem 2.ismimi nisa istiyormuş bende yıllardır bunu istedim ve ona karar verdim
çok saolun :) avatar değiştireli baya oldu amaCok iyi dusunmussun Nisacım
Bu arada avatarin da degismis, bu daha guzel olmus
Çok iyi demişsin canım,dedim gibi hasime ile aynı tek fark 1 harf
çok teşekkür ederim yorumunuzla çok mutlu ettiniz beniAyy okurken ben buradan oohh dedim :)
Ağzına sağlık..
Herkes kendi çocuğundan sorumludur hala dayı amca bi zahmet kendi işlerine baksınlar. Yerlerini bildirmişsin çok da güzel olmuş. Annene jest yapman da harika. Kadıncağız doğurduğu çocuğa isim koyamadığına üzülmüştür şimdi kendi istediği isim olması da hoşuna gitmiştir. Ağzına sağlık Nisa :)
onlardamı ege törelerinin kurbanıydı benim gibiBenim iki arkadaşım var ismini değiştiren hepsi d babaanne adı geleneği mağduru ..
çok teşekkür ederim yorumunuzla çok mutlu ettiniz beniannem gerçi artık alıştığı içinmi bilmiyorum ama eskisi kadar sıcak bakmadı bu işe ://
annem zaten haklı buluyo ama kendi halinde olduğu için çok karışmak istemiyorBenim samimi bir arkadaşımın adı da fena. Hangi mantıkla konmuşsa ismi kızcağız mahkemeye verecek. Ondan manyak aile büyükleri yüzünden neler çekildiğini iyi biliyorum.
Annen de alışır zamanla.
hayır yokHasime çok kötü bi isim gibi gelmedi bana ya 1 harf değişik derken m yerine k mi var ben şimdi meraktan uyuyamam bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?