- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
ayy yok o değilİsmini merak ettim ve tahmin ediyorum
Hasi me
Boşluk olan yere K harfi mi geliyor acaba aklıma ilk bu geldi de k bakma...
Konuya gelince çok iyi etmişsin ohh olmuş kime ne
ilk sayfalarda benzeyeni yazdımbnde merak ettim ismini :)
annem zaten haklı buluyo ama kendi halinde olduğu için çok karışmak istemiyor
Şimdi o ismide merak ettimBenim samimi bir arkadaşımın adı da fena. Hangi mantıkla konmuşsa ismi kızcağız mahkemeye verecek. Ondan manyak aile büyükleri yüzünden neler çekildiğini iyi biliyorum.
Annen de alışır zamanla.
Şimdi o ismide merak ettim
hasibe? habibe? hadime? halime? hanime? hasime?ilk sayfalarda benzeyeni yazdım
evet alıştı gibi bişi tamam bende babaanne olucamda bu isim şuanki babaannelerde yaygın değilken benim zamanımda nasıl olsunKıyamam sindirmişler desene iyice. O zaman helal olsun ohhh iyi yapmışsın.
Küfür benzetmesini de tahmin ediyorum. Çok iyi yapmışsın. Çocuk adı konarken bin kere düşünmek lazım.
hasimeyi demiştimhasibe? habibe? hadime? halime? hanime? hasime?
aynen öle sus sus nereye kadarTebrik ediyorum. Akrabalara göre hakkını savunursan saygısız, savunmazsan saygılı olayım diye susarsan saf oluyorsun.
inşallah yeni gelin adayları olarak biz bitireceğiz.Allah'a şükür babaannemin ismi satılmış falan değil sırf babaannesinin ismi öle diye ismi satılmış olan arkadaşım var.Benimde dayi kizi ismini değiştirmek istiyo.
İsmi Hanim.
Şu ana baba adi koyma ne zaman biter acaba?
evet çünkü gerçekten çok eski bi isim olduğu için ben şahsen bu ismi taşıyan yaşıtım olan birini hiç görmedim bu ismi taşıyanlar ben hariç en genci 50 yaşında ki 50 60 70 civarı oalnlarda bile yaygın bi isim değilken..isminiz muhtemelen hasibe evet çok yaşlı kadınların ismi ama çoookk abartılacak kadar kötü değil ama ikinci isim şart bu devirde bu tarz isimlere. ben çok daha fecilerini duydum
Evet çok mantikli kesin söylerken s harfine vurgu yapiyorlardir.isminiz muhtemelen hasibe evet çok yaşlı kadınların ismi ama çoookk abartılacak kadar kötü değil ama ikinci isim şart bu devirde bu tarz isimlere. ben çok daha fecilerini duydum
Bende yosma mı acaba dedim. Böyle ismi olan bir kadın tanıdım çünkü. Ne ikinci ismi. Komple kökten kazıtırım o ismi nüfus kağıdından.hasime ile aynı tek fark 1 harf
benim üniverste de yan odamda ikiz kızlar vardı birinin ismi hasibe diğeri nesibeydi ve onlar kadar marjinal insanlar mümkün değil görmemişsindir giyiniş olsun tavır saç baş inanılmaz uçuklardı ama bu isimlerin yanında esin ve nesrin de vardı onlar o ismi kullanıyorlardı. bizim hiç garibimize gitmedi o isimler yani üniverste de saçma sapan insanlar dalga geçecek diye düşünme kimse garipsemez ama ikinci bir isim al onu kullan diğerindende kimseye sevmiyorum diye söz etme çünkü insanlar bunu hemen kullanır.evet çünkü gerçekten çok eski bi isim olduğu için ben şahsen bu ismi taşıyan yaşıtım olan birini hiç görmedim bu ismi taşıyanlar ben hariç en genci 50 yaşında ki 50 60 70 civarı oalnlarda bile yaygın bi isim değilken..
sadece s yi vurgulamıyolarki neler neler hasi**ir be diyenler de çokEvet çok mantikli kesin söylerken s harfine vurgu yapiyorlardir.
İsim aslında kötü değil ama insanlar acımasız biz de oğluma isim verirken çok düşündük dalga geçilmeyen birşey olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?