Hakketikleri Cevabı Verdim Diye Suçlu Oldum

annem zaten haklı buluyo ama kendi halinde olduğu için çok karışmak istemiyor

Kıyamam sindirmişler desene iyice. O zaman helal olsun ohhh iyi yapmışsın.

Küfür benzetmesini de tahmin ediyorum. Çok iyi yapmışsın. Çocuk adı konarken bin kere düşünmek lazım.

Kıyamam sindirmişler desene iyice. O zaman helal olsun ohhh iyi yapmışsın.

Küfür benzetmesini de tahmin ediyorum. Çok iyi yapmışsın. Çocuk adı konarken bin kere düşünmek lazım.
evet alıştı gibi bişi tamam bende babaanne olucamda bu isim şuanki babaannelerde yaygın değilken benim zamanımda nasıl olsun

isminiz muhtemelen hasibe evet çok yaşlı kadınların ismi ama çoookk abartılacak kadar kötü değil ama ikinci isim şart bu devirde bu tarz isimlere. ben çok daha fecilerini duydum

isminiz muhtemelen hasibe evet çok yaşlı kadınların ismi ama çoookk abartılacak kadar kötü değil ama ikinci isim şart bu devirde bu tarz isimlere. ben çok daha fecilerini duydum
evet çünkü gerçekten çok eski bi isim olduğu için ben şahsen bu ismi taşıyan yaşıtım olan birini hiç görmedim bu ismi taşıyanlar ben hariç en genci 50 yaşında ki 50 60 70 civarı oalnlarda bile yaygın bi isim değilken..

Evet çok mantikli kesin söylerken s harfine vurgu yapiyorlardir.
İsim aslında kötü değil ama insanlar acımasız biz de oğluma isim verirken çok düşündük dalga geçilmeyen birşey olsun diye.

Çok iyi demişsin.Benimde halam anneme benim için erkke olursa dedesinin adını koyun demiş Annem de senin iki oğlun var, kardeşinizin iki oğlu var siz neden koymadınız demiş. Adını merak etmedim o yüzden sormayacağım seni rahatsız etmesi önemli. Arkadaşımın kardeşinin adı Kezban o da geçen sene değiştirdi.

benim üniverste de yan odamda ikiz kızlar vardı birinin ismi hasibe diğeri nesibeydi ve onlar kadar marjinal insanlar mümkün değil görmemişsindir giyiniş olsun tavır saç baş inanılmaz uçuklardı ama bu isimlerin yanında esin ve nesrin de vardı onlar o ismi kullanıyorlardı. bizim hiç garibimize gitmedi o isimler yani üniverste de saçma sapan insanlar dalga geçecek diye düşünme kimse garipsemez ama ikinci bir isim al onu kullan diğerindende kimseye sevmiyorum diye söz etme çünkü insanlar bunu hemen kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…