- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Evimiz icralik oldu sorumsuz biri oldugu icin bnde ailemin yanina memlekete geldimArrik dua etmemeliyim , demek cok yanlis rabbim dilimizi duasiz birakmasin. Ne olursa olsun hep dua et.
Neden ayrisiniz sebeb neydi?
Esin ne yapiyor , calismiyormuEvimiz icralik oldu sorumsuz biri oldugu icin bnde ailemin yanina memlekete geldim
Ne alakasi var ? Kizini gormek isteseydi cok gelir gorurdu fotoyla ozlem giderilseydi kavusmaya gerek kalmazdiEski konumuzu okumuştum parası yok diye terketmiştiniz çocugunu bari gösterin ya yazık
Hala surekli is degistirioEsin ne yapiyor , calismiyormu
Elbette hakki 7 aydir ayriyiz ve ne zaman foto istese yolladim hatta hic konusmadigimiz donemlerde ozlemissindir die de yolladim ama insan en cok ne yasadigini ne yasatildigini bilir oyle degil mi bu surecte bi gun demedi kizimin bi ihtiyaci var mi ailen vakio sanki ne Allah verio onun riskini dien biri yani bni kizi icin kullandigini dusundugum icin gormesini istemedim bn kizimi kacirmadim bisey yapmadim sadece kendimi kullanilmis hissettigim icin kabul etmedmYani madem yeniden bir araya gelmek istiyorsunuz keşke kabul etseydiniz de baksaydı. Belki böylelikle yeniden iletişime geçerdiniz.İnatla bir yere varılmaz.Ayrıca o onun babası görmek hakkı değil mi?
Kizim bir yasinda .ve zaten gelip gormek istemedi hic kacirmiorum kizimiAranızda neler geçti bilemiyorum bu sizi ilgilendirir ama çocuğunuzu buna alet etmeyin babasız bırakmayın hatta istemeden gönderin ki çocuğunuz sevilen biri olduğunu hissetsin unutmayın bir çocuğun babayada ihtiyacı vardır
Aklimdan bile gecmedi 7 aydir ayriyiz zaten cok gormek isteseydi gelirdiFotolarını da göremesin de
kızını görmek için tıpış tıpış ayağına gelsin istedin sanırım?
Niye kızını göstermiyorsun adama konuda öyle yaznışsınKizim bir yasinda .ve zaten gelip gormek istemedi hic kacirmiorum kizimi
Ben mi anlatamadim yoksa sirf elestirmek mi niyetiniz anlamadim ki.kizimin fotolarini gormek istedi kizim bir yasinda ve babasi onu sadece 4 ay gordu sonra babamn evine gelince oyle bi istegi olmadi foto ya bakip ozlem gideriliyomu anlamadim ki bu sadece bni kullanmak olurdu ve bnde buna izin vermedimNiye kızını göstermiyorsun adama konuda öyle yaznışsın
Babamin evindeyim simdi babam bakio bize ki onun yanindaykende herseyini annem gelip aldi kizima bir kurus ayirmisligi yokBir saniye kızınızı siz tek mi büyütüyorsunuz ?
Maddi olarak hiç yardımı yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?