- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 34
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Bilmiyorum foto atarim belki yine barisiriz da ama bi icraatte bulunmamasi once sozler verip sonra tutamayinca kavga edip ayrilmasi bni yipratiyorAllah kolaylık versin zor günler tabi ama tekrar birlesmek istiyorsanız açık kapı bırakmalısınız. Foto isterse gönderin böylece konuşma fırsatınız olur belki o da böyle size adım atıyordur. Ama niyetiniz tekrar birlesmek değilse dava acın böyle surumcemede kalmak cok zor
Babamin evindeyim simdi babam bakio bize ki onun yanindaykende herseyini annem gelip aldi kizima bir kurus ayirmisligi yok
Benimkisi polyanacilik işte..Öyleyse barışmak için beklemek neden? Sihirli bir değnekle herşey aniden düzelecek mi?
Benimkisi polyanacilik işte..
Gercekten kendimi astim bana cok gelicem dedi ama gelemeyecegini anladiginda kavga etti ayrildik bunu cok yapti bana dese param yok eyvallah nede olsa bagisiklik kazandigim bi durum ama vazgecmesi canimi yakioKeşke ekleseydiniz.. Madem iş değiştiriyor hâlâ, demek hâlâ parası yok, gelemez.. Zaten başka kimse yokmuş hesabınızda.. Bırakın baksın.. Madem onu istiyorsunuz, belki iletişime geçersiniz tekrar..
Çocuğunuz kocanızda olup, başla şehirde olsaydınız, sizde sürekli gidemezdiniz..
Fotoğraflarda özleme birebir gelir çoğunlukla..
Ne iatedigimi biliyorum ama degistiremiyorumPolyannacılık değil ne istediğini bilmemek.
bana göre bu dünyayı batıran iki konu var, "empati eksikliği" ve "kendini haklı görme isteği".Belki o fare batan gemiyi duze cikarmak icin cok cirpinmistir olmayan yuvasi icin cok cekmistir ama baska care bulamamistir.kimse yuvasi yikilsin cocugu babasiz buyun istemez degil mi ?
Tesekkur ederim oncelikle iyi dilekleriniz icin.ama dedigim gibi cocugu gelip gormek istemedi hic bi mahkemede kimseye foto yollamak zorundasin diyemez .Öncelikle lütfen çocuğu karıştırmayın aranızdaki meseleye.Maddi problemler olmuş batmış evet ve evi terk etmişsiniz.Sizin tercihiniz saygı duyarım.Lakin bu ikinizin arasında.Çocuğu gösteririm göstermem gibi bişeyi buna karıştıramazsınız.Üstelik göstermediğinize dair mesajları mahkemede aleyhinize kullanabilir.
Önceki konunuzu da okumuştum.Barışmak istiyordunuz.Şimdi de dualar ediyorsunuz.Allah kabul etsin.Ama sadece istemekle kalıyorsunuz.Hiç adım yok.Eşiniz adım atınca da kabul etmiyorsunuz.
Boşanmak mı devam etmek mi önce buna bir karar verin.Sonra armudun sapı üzümün çöpü demeden gerekeni yapın.
Ben bu evliliğin bitmesi gerektiğini düşünmüyorum.İyi günde kötü günde elele olmalısınız.Tek taraflı bakmamalısınız olaylara.Eşiniz için de ne kadar zor kimbilir.
İyi düşünün.Bence olumlu bir adım atın eşinize.Birlikte aşarsınız her sıkıntıyı.Ve lütfen ama lütfen çocuğu bunlardan uzak tutun.Gösterin babasına.Çocukla ceza verilmez.
Öncelikle lütfen çocuğu karıştırmayın aranızdaki meseleye.Maddi problemler olmuş batmış evet ve evi terk etmişsiniz.Sizin tercihiniz saygı duyarım.Lakin bu ikinizin arasında.Çocuğu gösteririm göstermem gibi bişeyi buna karıştıramazsınız.Üstelik göstermediğinize dair mesajları mahkemede aleyhinize kullanabilir.
Önceki konunuzu da okumuştum.Barışmak istiyordunuz.Şimdi de dualar ediyorsunuz.Allah kabul etsin.Ama sadece istemekle kalıyorsunuz.Hiç adım yok.Eşiniz adım atınca da kabul etmiyorsunuz.
Boşanmak mı devam etmek mi önce buna bir karar verin.Sonra armudun sapı üzümün çöpü demeden gerekeni yapın.
Ben bu evliliğin bitmesi gerektiğini düşünmüyorum.İyi günde kötü günde elele olmalısınız.Tek taraflı bakmamalısınız olaylara.Eşiniz için de ne kadar zor kimbilir.
İyi düşünün.Bence olumlu bir adım atın eşinize.Birlikte aşarsınız her sıkıntıyı.Ve lütfen ama lütfen çocuğu bunlardan uzak tutun.Gösterin babasına.Çocukla ceza verilmez.
iyi dilekleriniz icin oncelikle tesekkur ederim..hicbir mahkeme foto yollamak zorundasin diye bir kural koyamaz bnim istegim zaten kizimin babasiyla buyumesi gizli gizli kizima baba kelimesini ogreten kiside benim babasi kizinin fotosunu istemezken yollayanda benim ama belki bn cok kirilmisimdir yanlis dusunuyorumdur yine yollicam biraz daha dusundukten sonraÖncelikle lütfen çocuğu karıştırmayın aranızdaki meseleye.Maddi problemler olmuş batmış evet ve evi terk etmişsiniz.Sizin tercihiniz saygı duyarım.Lakin bu ikinizin arasında.Çocuğu gösteririm göstermem gibi bişeyi buna karıştıramazsınız.Üstelik göstermediğinize dair mesajları mahkemede aleyhinize kullanabilir.
Hayir gercekten akli basinda olfugunu dusundugum butun yorumlar benim icin onemli ki cevremdeki herles beni hakli buluyor peki bu benim ne isime yario hic mutlumuyum hayir demekki bi yerde bi yanlis var sadece katilmadigim yer batan gemiyi hemen terk etmem kismiydi haddimden fazla ugrastim hemen terk etmedim esimin babasinin evinde kaldim dayimin evinde kaldik esimle ama olmadi.tesekkur ederim yorumunuz icinbana göre bu dünyayı batıran iki konu var, "empati eksikliği" ve "kendini haklı görme isteği".
aslında insanlar empati dediğimiz mucize yöntemi uygulayıp ve haklı çıkma isteğindende arınsalar sıkıntıların büyük çoğunluğu çözülecek. bence sizde bunu deneyin.
bakın sizi haklı gören yorumlara ne kadar güzelde cevap yazıyorsunuz, çünkü okumak istedikleriniz onlar, amaç sizi memnun etmekse bende sizi bütün günahlardan arındırabilirim bu çok basit.
malesef çağımızın vebası dediğim gibi, haklı olma hastalığı ve empati yoksunluğu.
herneyse, hakkınızda hayırlısını dilerim.
dua etmekten vazgeçmeyin. ancak Yüce Allah'ın yardımı sizi kurtarabilir.
Zorlayamaz tabiki.Ama çocuğu bana göstermiyoru ispatlar.Foto yollayamaya zorlayamaz ama göstermeye zorlar.Kanuni hakkı bu baba olarak.Sen olumlu adımlar at diye söylüyorum bunu.Kurtarılmayacak bişey yok ortada.Param yok diyememiştir belki gurur yapmıştır.Cafede çekilen resim bolluk içinde yaşadığını göstermez güzelim.Daha ılımlı olmalısın kurtarmak istiyorsan.İstemiyorsan da davanı aç.7 ay uzun bir süre ayrı beklemek için.Hakkında hayırlısı.Tesekkur ederim oncelikle iyi dilekleriniz icin.ama dedigim gibi cocugu gelip gormek istemedi hic bi mahkemede kimseye foto yollamak zorundasin diyemez .
iyi dilekleriniz icin oncelikle tesekkur ederim..hicbir mahkeme foto yollamak zorundasin diye bir kural koyamaz bnim istegim zaten kizimin babasiyla buyumesi gizli gizli kizima baba kelimesini ogreten kiside benim babasi kizinin fotosunu istemezken yollayanda benim ama belki bn cok kirilmisimdir yanlis dusunuyorumdur yine yollicam biraz daha dusundukten sonra
Allah razi olsun .evet msj attim tekrar ekledi kabul ettim ama bisey yazmadiÖncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben sizi yüzde yüz haksız bulmadım ama haklı da değilsiniz foto atın ne olursa olsun. Bizler annelik içgüdüsüyle ne olursa olsun yürüyerek de olsa gider görürüz ama erkekler ne kadar severlerse sevsinler öyle değiller. Evet yaptığı yanlış kızını görmesi gerekirdi. Siz çok kırılmışsınız sizi çok iyi anlıyorum. Ama şöyle düşünün kızınız için herşey değer. Gerekirse siz kalkıp gidin ama kararlı bi konuşma yapın ona. Dua ettiğinize göre hala seviyorsunuz . Kızınız ve sevginiz için herşeye değer . Siz iletişim kurun lütfen onunla . Boşanmak istese o da kestirip atardı diye düşünüyorum. Allah zorunuzu kolay etsin inşallah.
Allah razi olsunHayırlısı için dua edin bende dua edeceğim sizin için.
kendiniz ve artı bütün dünyada sizi haklı bulsada Hakk'ın nazarında haklı olmadıkça herşey boş.Hayir gercekten akli basinda olfugunu dusundugum butun yorumlar benim icin onemli ki cevremdeki herles beni hakli buluyor peki bu benim ne isime yario hic mutlumuyum hayir demekki bi yerde bi yanlis var sadece katilmadigim yer batan gemiyi hemen terk etmem kismiydi haddimden fazla ugrastim hemen terk etmedim esimin babasinin evinde kaldim dayimin evinde kaldik esimle ama olmadi.tesekkur ederim yorumunuz icin
Eşiniz neden çalışamıyor, neden kararlı değil işlerinde? Birlikte el ele verelim çalışalım deseniz, düzelmez mi?Gercekten kendimi astim bana cok gelicem dedi ama gelemeyecegini anladiginda kavga etti ayrildik bunu cok yapti bana dese param yok eyvallah nede olsa bagisiklik kazandigim bi durum ama vazgecmesi canimi yakio
Soyledim tmm dedi ama gel artik dedigimde bnimle tartisip kavga etti ayrildikEşiniz neden çalışamıyor, neden kararlı değil işlerinde? Birlikte el ele verelim çalışalım deseniz, düzelmez mi?
eski konunuzu biliyorumve sizi haksiz. Goruyorum... Kizini soruyor bu da bir adim belki onun bahanesiyle ilerleyecek.iliski ...ne bu gurur ne bu naz ? Kizini sormasa daha mi iyi .. Cocuktan sogutmayin aami vebalini odeyemezsiniz ... Biraz yapici olun ya ise girmesine yardim edinvs cok cok hatalisiniz.. Mevlam kapiya gonderir siz iterseniz suc rabbimin degilEsimle koptuk iki yabanci gibiyiz artik o baska sehirde ben baska sehirde artik donuk bi kadinim eskiden herseye aglardim simdi cok zorlaniorum aglamakta birikio birikio ve cok sacma biseyde agliorum .bi hafta boyunca tefticiye okudum uzun zaman olmasa da gorusmuyorduk tefriciyemin bitmesine 200 tane kala falan instagramdan ekledi kizimin fotolarini ekledigim kimsenin ekli olmadigi bi hesap var . noldu dedim kizima bakicam dedi .bende bana yasattiklarindan sonra bnden bi istekde bulunamazsin dedim senden bisey istemiorum kabul et kizima bakicam dedi bnde bu bi istek guvenimi yok edip yasattiklarindan sonra bisey isteyemezsn dedim ve konu kapandi.duam tekrar beni sevmesiydi gelip bnle kizimi geri almasiydi ama kabul olmadi hayirlisi olmadigi icinmi?artik dua etmemlimiyim napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?