hakkimda hayirlisi hangisi bilmiyorum

Cocugunu gelip gormek istemedi ! Anlatamadigim kisim neresi :/

Babamin evindeyim simdi babam bakio bize ki onun yanindaykende herseyini annem gelip aldi kizima bir kurus ayirmisligi yok

Ben buradaki yorumları anlamadım.Kadın hiç haksız değil düşünmekte,tereddüt etmekte.
Para desen vermiyor çocuk için,kadın fotoğraftan özlem mi giderilir gelip görsün çocuğunu diyor o da yok.Ne saçma bir şey ben de anlamadım.

Ama siz yine bir iki fotoğraf atın,sonra da yazın istersen gel gör falan diye.Biraz konuşmaya çalışın belki ikna edersiniz,tamam baba sevgisi de baba uzaktan mı sevecek bu çocuğun babasını sevmeye ihtiyacı yok mu ?

Evimiz icralik oldu sorumsuz biri oldugu icin bnde ailemin yanina memlekete geldim
Ama eşinizi hala seviyorsunuz ve tekrar barışmak istiyorsunuz yanlış anlamadıysam. . Öyleyse siz ailenizin memleketine dönmüşsunuz barışmak istiyorsanız kapiyi aralık bırakmak, sizin elinizde değil mi giden siz olmuşsunuz cunku? Ya da aynı şeyleri yaşamaktan mi korkuyorsunuz?

Cocugunu gelip gormek istemedi ! Anlatamadigim kisim neresi :/

Adam batmış psikolojik sorunları var!
Büyük sorunları var bunu en iyi sen biliyorsun ben eski konunu biliyorum zaten. Böyle şeylerden sonra insanın psikolojisi alt üst olur çocuğuna eşine yetemediğini düşünür. Eli boş gelmeye gururuna yedirememiş olabilir. Yol parası olmayabilir. Bunlar çocuğunu görmek istediğinde benden birşey bekleme demeni gerektirecek bir sebep değil.

Sonunda beni anlayan biri ben zaten bu 7 aylik surecte belki babalik duygusu olusur diye o talep etmeden bile foto attim ama bu son isteyisinde beni foto icin kullandigini dusundum ve yollamadim .gectigimiz ay konusuyorduk ve bana kizmin dogum gununde gelicem dedi bende dogum gunune bi hafta kala ne zaman geleceksin gel artik dedigimde bnmle kavga etti ve ayrildik (sanki sevgiliyiz)bu olayda iki gun once oldu tefriciyemin bitmesine az kala ekledi ..

Aylardır ailenizin yanındasınız ve çocugunuzun masraflarını hiç karsılamıyosa kızmakta çok haklısınız ne diyim.nasıl olsa ailesinin yanında diye tüm sorumluluktan kaçmasını bende hoş göremem.

Esimi seviyorum ama haddinden fazlada korkuyorum .

Evet ki kabulde etmem ailemde etmez ama bi soylese yani senin cocugun cokmu zor

evlilik denen şey aldatma yada sevgisizlik olmadığı sürece maddi manevi iyi kötü günde eşlerin birlik olmasıdır. yani sizin yaptığınız gibi icra geldi diye evden kaçıp üstüne babasına çocuğunu göstermemek değil. icra geldi diye evden ayrılmak olmaz, maddi konular yüzünden evden kaçılmaz, hayat bu iflas eden batan milyonlarca insan var, bu yüzden intihar edenler var, eşiniz hayatta ise bir şekilde zaman alsada toparlayacaktır, sabredin bekleyin, olmadı siz adım atın, zaten terkeden sizsiniz.
ayrıca batan gemiyi ilk fareler terk eder bilmem anlatabildimmi...
tamam adam elbette hatalar yapmıştır suçludurda fakat eminim o da evine haciz gelmesini istemezdi.
şahsen eşinizin yerinde olsam sizinle barışmam ben, bugün hacizde terk eden yarın diğer kötü gündede çeker gider.
kaldıki her kim suçlu olursa olsun çocuğunuz suçlu değil, onu babasında mahrum etmeyin.
bu arada duayıda bırakında tam olsun...

Haklisiniz ama iste yasadiklarimi bana hissetirdiklerini bi bilseniz benim cok hatam oldu bazen diyorum iyki yasadim ders aldim ama onda bi ders cikarima vs goremiyorum konustugumuz donemde aynen. Sizin dediginiz gibi soyledi deliricem sonunda falan dedi ama sadece zikir di fikri hala ayni hala surekli is degistirio cafelerde fotolar atio

Bırakıp gitmiş daha ne bekliyosun ki ? Herkes yoluna .. bazen hayırlı sandigimiz hayirsizdan koruyor da duayı geri çeviriyor istek sahibi ..
size bir önerim var, konulara cevap yazarken önce okuyup anlamayı ve sonrasında cevap yazmayı deneyin. okumadan anlamadan cevap yazarsanız bu cevabınız gibi sonuçlar ortaya çıkıyor ne yazıkki.
bırakıp giden koca değil, maddi konular yüzünden evden kaçan bizzat konu sahibesi...
iyi günde kötü günde evet diyorum derizya evlenirken sadece lafta kalmasın ama değilmi...

E madem öyle ne diye dönsün alsın bizi diye dualar ediyorsun?? Sende çelişiyorsun kendinle. Bırak o zaman boşan mahkeme karar versin. Hem çektiriyor hem dualar ediliyor!

Artik dua etmemeli miyim? Bu bizlere sorulacak bir soru mu biz sana etme nasilsa kabul olmuyor mus dememizi mi bekliyorsun.Sen durma dua ya devam hayirli ise doner dolasir gelir.

Belki o fare batan gemiyi duze cikarmak icin cok cirpinmistir olmayan yuvasi icin cok cekmistir ama baska care bulamamistir.kimse yuvasi yikilsin cocugu babasiz buyun istemez degil mi ?

Allah kolaylık versin zor günler tabi ama tekrar birlesmek istiyorsanız açık kapı bırakmalısınız. Foto isterse gönderin böylece konuşma fırsatınız olur belki o da böyle size adım atıyordur. Ama niyetiniz tekrar birlesmek değilse dava acın böyle surumcemede kalmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…