Aslında insanlar kendilerinde olmayan şeyler hakkında konuşup, kötüleyip ezikliğini gidermeye çalışıyorlar. Hepimiz zaman zaman yapmışızdır böyle şeyler, gülüp geçin önemsemeyin.
İnsanları anlamıyorum.Bir öğretmenim,şu an ücretsiz izindeyim .Fakat bu şehirdeki okuluma başladım başlayalı hakkımda bir sürü laf duydum.Bir çekememezlik,söylemediğim sözleri,yapmadığım şeyleri yapmış gibi iftiralar anlamıyorum...Saçma sapan şeyler,bir de bu lafları taşıyıp zehir saçanlar.sSiz nasıl başediyorsunuz?Ben mi problemliyim,yoksa insanlar artık böyle dedikoducu ve fitneci mi?haydi içimiziz dökelim
okuyunca aklıma ilk gelen şu oldu..acaba siz insanlarla samimi olmak adına aranıza mesafe mi koyamıyorsunuz....
hiç sallamıyorum kim ne derse desin ben kendimi bildikten sonra..
milletin dedikodusu bitmezki.. çok az sayıda görüştüğüm kimse var zaten ..onlarda yıllardır beni bilen bildiğim insanlar ..en doğrusu bu geliyor bana
ben küçük bir beldede çalışıyordum.eşim üst düzey memur,bende mesleğimde son derece başarılıyım.ödüllerim falan var.bundan dolayı hep bir çekememezlik oldu.yani sanki ben eşim sayesinde bir yerle geliyorum ve onu kullanmışım gibi,asılsız şeyler...meyve veren ağacı taşlarlar misali..yumuşak yüzlüyüm evet,yani mesafeli olsan bir dert olmasan bir dert.mesafeli olursun havalı derler,olmazsın saygısızlık ederler.ne bileyim bende şaşırdım...
işte sorunda görüşmediğin insanların konuşması,selamım var sadece o kadar.hakkımda yorum yapıyor.bende sayıı kişiyle görüşürüm,dertleşirim.
insanlar neden durduk yere dedikodu yapar,arkandan konuşur;
ya olmak isteyipte olamadığı insansındır,yada seni kötüleyip,dedikodunu yapıp kendisini bak ne kadar masumum,ne kadar iyiyim,güzelim,melekten farkım yok diye gösterebilmek için...canım hele birde güzelsen,gençsen tamam hadi geçmiş olaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?