ben küçük bir beldede çalışıyordum.eşim üst düzey memur,bende mesleğimde son derece başarılıyım.ödüllerim falan var.bundan dolayı hep bir çekememezlik oldu.yani sanki ben eşim sayesinde bir yerle geliyorum ve onu kullanmışım gibi,asılsız şeyler...meyve veren ağacı taşlarlar misali..yumuşak yüzlüyüm evet,yani mesafeli olsan bir dert olmasan bir dert.mesafeli olursun havalı derler,olmazsın saygısızlık ederler.ne bileyim bende şaşırdım...
bende sözleşmeli öğretmenlik yaptım...mesefa koymak bana göre arkamdan konuşulmasından iyidir,varsınlar havalı desinler...sözleşmeli olduğunuz için eşininiz statüsünü kullandığınız düşünülebilir malesef...
İnsanları anlamıyorum.Bir öğretmenim,şu an ücretsiz izindeyim .Fakat bu şehirdeki okuluma başladım başlayalı hakkımda bir sürü laf duydum.Bir çekememezlik,söylemediğim sözleri,yapmadığım şeyleri yapmış gibi iftiralar anlamıyorum...Saçma sapan şeyler,bir de bu lafları taşıyıp zehir saçanlar.sSiz nasıl başediyorsunuz?Ben mi problemliyim,yoksa insanlar artık böyle dedikoducu ve fitneci mi?haydi içimiziz dökelim
İnsanları anlamıyorum.Bir öğretmenim,şu an ücretsiz izindeyim .Fakat bu şehirdeki okuluma başladım başlayalı hakkımda bir sürü laf duydum.Bir çekememezlik,söylemediğim sözleri,yapmadığım şeyleri yapmış gibi iftiralar anlamıyorum...Saçma sapan şeyler,bir de bu lafları taşıyıp zehir saçanlar.sSiz nasıl başediyorsunuz?Ben mi problemliyim,yoksa insanlar artık böyle dedikoducu ve fitneci mi?haydi içimiziz dökelim
Aynı sorun bende de var.birileri arkamdan konuşuyo birileride gelio bana anlatıyo..ilk başlarda çok sinirlerim bozuldu ama artık takmamaya çalışıyorum.çünkü insanlar zamanla kimin ne oldugunu anlıyorlar.kompleksli insanlar güzel,iyi ve güler yüzlüleri çekemiyolar.hatta mutlu oldugunu gördükleri anda bile kıskançlık sinyalleri başlıyo.hayatım hep bu insanların arasında geçti halende geçiyo.toplayıp yüzleştirsen nereye kadar iyce sinirlerim yıpranıcak.boşveriyorum ve o kişilerede yine iyi davranıyorum belki hatalarını anlarlaR,kendilerini farkına varırlar diye..kendini şu şekilde rahatlatabilirsin; "ben kendimi biliyorum.arkadan konuşup çekemeyenlerin kendi sorunu.boğuşup dursunlar kompleksleriyle" hatta onlara acıyıp sırtlarını sıvazlamak lazım yazık acizler çünkü.Allahımıza şükredelim ki kıskanılcak yanlarımız var..ya kimsenin sallamadığı biri olsaydık
evet çok haklısın düşüncelerinde.ama iyi davranıyorum davranmasında,o zamanda bana yalakalık yapıyor dedilerçok komik değil mi.hiç te anlamıyorlar iyiliktenn
amaan bırak ne halleri varsa görsünler, ölmüşler kıskançlıktan belli. bu arada sana bunları anlatan kişiye de çok güvenme abartıyo olabilir.mesela yalakalık konusunda kendi düşüncesini söylüyo olabilir, senin iyi davranıp aranızın iyi olmasını istemediği için.insanlar ne fesat.
Her yerde var bu insanlar maalesef. En acısı da önce bilmiyorsunuz, güveniyorsunuz, birşeyler paylaşıp, derdinizi anlatıyorsunuz sonra anlıyorsunuz ki bu insan herkesin arkasından konuşuyor, size başkasının konuştuklarını aktarıyor, çekemiyor vs. Eee o zaman başkasına da benim hakkımda konuşuyordur deyip arkadaşlığınızı bitiriyorsunuz ama bu o insanı daha çok deli ediyor ve hep birilerine sizin ona anlattıklarınız ve anlatmadıklarınıza anlatmış olmuş gibi aktarıyor hatta hakarete ve arkanızda çirkim hareketler yapmaya kadar getiriyor ve siz bunu sizin iyiliğinizi isteyen kişilerden hatta birçok kişiden öğreniyorsunuz çünkü başkası değil hep onun hakkında konuşuyorlar size ve sizde bu potansiyeli zaten biliyorsunuz onda. Ne yazıkki böyle insanlar bir tartışma olduğunda da su yüzüne çıkabiliyorlar ben bnu yaşadım ve suçlu ben oldum. Bir insan onu kaale almama dayanamadı, birileriyle samimi olmamı da yediremedi. Geldi, sen face da benim hakkımda bunu yazmışsın dedi. Saçma sapan birşey. Bir video ve ben onu kastetmişmişim. Saçını boyatan sarışınlarla ilgili birşeydi arkadaş geldi ben saçmı boyattım dedi sen beni kastediyorsun dedi ki kendisi sarışın bile değildi sadece rengini açtırmıştı videoyu bile izlemedne olay çıkardı üstüme yürüdü bende patladım arkamdan söylediği herşeyi yüzüne söyledim. Sinir krizi geçirdim, bağırdm ve suçlu oldum. O kendini akladı ben suçlandım. Ve o işyerinden ayrıldım ama ne oldu 2 hafta geçmedi o da yönetmelik gereği süresi dolduğundan ayrılmak zorunda kaldı. Çok ahettim çünkü..
kadınlar arasında kıskançlık çok fazla oluyor.bneimkilerde hep kadın,güzelsen,maddi durumun iyiyse,mutluysan eşinle,sevdiğinle kıskanıyorlar işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?