Erkek arkadasimĺa tatile cikacaktik. Onun esyalarini almak icin evine ugradik. O sirada kuzeni aradi. Erkek arkadasimin telefonu disa ses verdigi icin konusulanlari anlayabiliyordum. Konusmalarini da dinledim cunku teyzesinin ameliyat olma ihtimali var. bu yuzden onlarin arabasi da olmadigidan erkek arkadasim hastaneye goturecek. Biz de ona gore kac gun tatile cikacagimizi belirleyecegimiz icin ne zaman göturecegini soylemesini bekliyordum. Ama konusma sirasinda bir de ne duyayim. Kuzeni " o kiz da cikip cikip geliyor seni mi kullaniyor bilmem" demesin mi. Basimdan asagi kaynar sular dökuldu. Konusma bitince hemen sordum. Benim hakkimda boyle mi dusunuluyor? Sizin ailede baska kimler boyle dusunuyor diye. Sen ona bakma onun hayata bakis acisi oyle. Digerleri oyle duaunmez dedi ama bana inanamadim. Bu konu benim en cok cekindigim konuydu. Aramizda yas farki oldugu icin insanlar boyle bir seyi akillarina getirir diye hep dikkat ediyordum. Bir yere kalmaya gittigimizde otelin kendime dusen ucreti hep verirdim. Yada bir kafeye gitsek misafirim demez yine arada ben odeme yapardim. Kac dega alis verise gittik. Begendigim bir seyi benim icin alacak olsa asla aldirmadim. Dogum gunume cok onem veririm. Onda bile senden hediye almani istemiyorum ama supriz bir seyler yap dedim. (Suprizden kastettigim mumlar cicekler falan). Benim icin bir sey yapacak olsa yapma diyince kiriliyordu. Mahcup oldugum icin istemiyorum diye acikliyordum. Ben baska sehirde oturuyorum. 7-8 saat uzak. 15 gunde bir her defasinda 200 TL verip onu kullanmaya mi gelecegim? Ben bu kadar bu konuya dikkat etmeme ragmen en korktugum olay basima geldi
Tatile diye ciktik ama yolda surekli agladim. aksam dönelim dedim ve dönduk. Tum gun cok kotuydum hicbir sey yapmadik. Kahvaltidan sonra yemek bile yemedim. Hala dun yaptigimiz kahvaltiyla duruyorum. Moralimi duzeltmek icin cok ugrasti ama cevresindekilerin bana boyle bakacagi dusuncesini aklimdan atamiyorum. Kuzenj diger akrabalarina da anlatacak ve belki ister istemez onlar da acaba oyle mi diye dusunecekler.
Sizce ne yapayim? Tatile dair hic istegim kalmadi. Erkek arkadasima da guler yuzlu davranamiyorum. Aksam yasadigim yere dönsem diyorum.
Tatile diye ciktik ama yolda surekli agladim. aksam dönelim dedim ve dönduk. Tum gun cok kotuydum hicbir sey yapmadik. Kahvaltidan sonra yemek bile yemedim. Hala dun yaptigimiz kahvaltiyla duruyorum. Moralimi duzeltmek icin cok ugrasti ama cevresindekilerin bana boyle bakacagi dusuncesini aklimdan atamiyorum. Kuzenj diger akrabalarina da anlatacak ve belki ister istemez onlar da acaba oyle mi diye dusunecekler.
Sizce ne yapayim? Tatile dair hic istegim kalmadi. Erkek arkadasima da guler yuzlu davranamiyorum. Aksam yasadigim yere dönsem diyorum.