• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkımda yanlış düşünmüş müdür?

lilithxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
51
10
1
23
Ben görüntülü konuşurken askılı giydim. Felaket olmuşsun dedi. Altındaki daha güzel dedim sütyenimi gösterdim. Onun altındakini de göstereyim mi, istiyor musun dedim. Sanmıyorum dedi. Sonra çok hızlı gidiyorsun, ben yavaş ilerlemek istiyorum dedi. Sadece onu mutlu etmek istemiştim, yoksa böyle biri değilim. Numaram da sadece onda var. Erkek delisi biri değilim. Genelde cinsellik konusu açanla konuşmuyorum. Ama o öyle biri olmadığı için, yapmak istedim. Bilmiyorum. Sizce yanlış mı düşündü?

Bana da çok fazla geldi bide ilişkinin başındasınız belli ki.
Numaram kimsede yok cinsellik konuşmak istemiyorum demişsiniz ama çocuk göster dese görüntülü konuşurken memenizi gösterecekmişsiniz.
Ne kadar tehlikeli bi durum ekran görüntüsü alıp yaysa sizi tehdit etse ne yapacaksınız.
Görmek istemiyorum dediğine göre yanlış düşünmüştür evet.

Göstermeyin su memenizi götunuzu, ekran görüntüsü almayacagindan kullanmayacagindan nasıl emin oluyorsun, hem de bu devirde. Allah'ım yarabbim, durup dururken hafif gorunmussun biraz sakin ol

Bana da çok fazla geldi bide ilişkinin başındasınız belli ki.
Numaram kimsede yok cinsellik konuşmak istemiyorum demişsiniz ama çocuk göster dese görüntülü konuşurken memenizi gösterecekmişsiniz.
Ne kadar tehlikeli bi durum ekran görüntüsü alıp yaysa sizi tehdit etse ne yapacaksınız.
Görmek istemiyorum dediğine göre yanlış düşünmüştür evet.
Cidden korkmuyorlar da. Ben sizi fazla cüretkâr buldum. İlerde başınıza sorunlar açılabilir.

Bu arada İOS işletim sistemi facetime aramalarında sansür uyguluyor çıplaklık algılayınca, iyi ki uyguluyor dedim konuyu görünce.

Ben görüntülü konuşurken askılı giydim. Felaket olmuşsun dedi. Altındaki daha güzel dedim sütyenimi gösterdim. Onun altındakini de göstereyim mi, istiyor musun dedim. Sanmıyorum dedi. Sonra çok hızlı gidiyorsun, ben yavaş ilerlemek istiyorum dedi. Sadece onu mutlu etmek istemiştim, yoksa böyle biri değilim. Numaram da sadece onda var. Erkek delisi biri değilim. Genelde cinsellik konusu açanla konuşmuyorum. Ama o öyle biri olmadığı için, yapmak istedim. Bilmiyorum. Sizce yanlış mı düşündü?
Ürkütmüşsünün yavru ceylanı 😂

Yanlış düşünmesine gerek yok açıktan demişsiniz zaten.Ne gösterme meraklısıymışsınız,adam bile dur demiş

bence bu ilişkinin süresine, durumuna göre değişir, bizde sevgiliyken eşimle telefonda bişeler yapıyoduk ama birbirimize olan güvenimiz tam ve ilişkimiz rayındayken oluyordu bunlar. eşim dur demiyodu o zaman zaten uzağız coşuyordu valla :D

Sevdiğinle bir şeyler yaşamak istemek çok normal. Şu kafa yapısından bir çıkın artık
Normalse niye gelip ağlıyorsun? Çocuk ciddi gibi düşünüyormuş sen de basbayağı hafif davranmışsın. Alışık olmayan yapamaz bunu hepimiz biliyoruz. Nasıl davrandıysan öylesin onun gözünde.

Sadece kahkaha atmak istiyorum 🤣🤣🤣

Back
X