Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Kızlar işyerine adımımı atmak istemiyorum.gecen sene ekimden beri böyle.surekli laf atmalar aptal salak psikolojik sorunlu demeler.psikolojik tedavi alıp da kendimi iyi hissedince ekmeğinin başında çalışırken geçici bir elemanın karşıma geçip istifa edeceksin demesi.sonunda bölge müdürünü arayip sözlü olarak derdimi anlattım.sorusturma açtı.mufettis geldi.surekli beni genel mudurlukten arayıp istediğin yere tayin yapalım diye üzerinde baskı oluşturuyorlar.tayin yapsınlar mahkemeye verecem.oylekafalarina görebilir mu ki.mudur en ufak şeyi yukarıya telefon açıyor.beni kotuluyor yukarıya.hani en sevdiği elemanıydım.o da çoğunluğa uydu.berbat biri ama bu adamın sözüne göre bana zulmediyorlar.iki serseri için beni gönderecekler.ben haklıyım.su an yaşadığım mağduriyet hariç birsuru şeyle savaşıyorum.herkes cici kız cici beyfendi oldu.mudur soğuk soğuk davraniyo.ben öyle algılamışım.hepsi yalanmış.yoruldum.hak aramak böyle bisi mi.hep çoğunluk mu kazanır.ya grup bireye mobing yapıyorsa.sanirim oyuna geldim.hic sesimi çıkarmamalıydım.ama nereye kadar

Son düzenleme:
Sürekli aynı konuları okuyorum gibi oldu hak aramak çok güzel bir şey lakin şu anki ekonomi ortamında kendini ve aileni öncelikle düşünmek daha zekice. Evet gün içinde bile bir sürü haksızlık görüyoruz ama öncelikle kendimizi düşünmek daha mantıklı.

Yat kalk memuriyetine şükret manolya,kimse kovamiyor.
Normal sartlar altında hiçbir iş yeri seni iki ay çekmez . İnsanların uykularını kaçıracak tarzda bir iş arkadaşisin. O yüzden seni göndermek isteyenlere haksız diyemeyeceğim
Ha sen değişmişsindir,hala eski şeylerle yargilaniyorsundur bilemeyeceğim ama... Tanıdığım için " tek kişiye karşı grup mobbingi" diyemeyeceğim...

Şu hayatta yaptığınız en iyi şey memur olmak

Şükredin yoksa kimse sizi özel çalıştırmaz
Bu hak aramak değil. Memuriyette yokmu evet var doner dolaşır atmayı da beceriler bizim mesela ornek var hem hata yapmış hem hata ugruna gidip hakimi sikayet etmis dondu dolasti cumadan pazartesiyi goremedi atildi 32 yıllık hesap halloldu 1 kişi bile üzülmedi şaşırmadı artık hakka giremeyecek bizim hakkımızı da öteki dünyada ödeyecek dediler
Hazır terapi alıyorsunuz oradan ayrılın insanların yakasından düşün yeni yerde sıfırdan düzgünce başlayın. Bu hak aramak değil bu etrafına eziyet etmek

Ben burada magdurum

O zaman allah rızası için kabullen, sus, otur, işini yap ve konu açma. Lütfen!
Ya seni mantıklı bir bayan diye düşünürdüm.su son söylediklerinde zerre mantık yok.yok istenmedigim yerde çalışma falan.ben kimse için çalışmıyorum.ben ekmek parası için ordayım.eski elemanlarda burası bizim egosu var.yani yaşadıklarımı görmen lazım.resmen önüme çıkıp istifa et diyo ya.nasil olabilir.haksiz olsam bana ne dicem...su an deliricem resmen.mufettis beni hatalı bulmuş 6btane mobingcinin ifadesi ile.seavunmam alınmadı.bu adalet mi.

Tüh bak müfettiş de sana karşı bütün dünya gibi. Hay Allah...

Beni anlama sen...Allah birgün başına verirse anlarsin
Vermez, bütün dünya bana karşı değil sana karşı çünkü. Dua et devlet memurusun bu kafayla özel sektörde üç hafta barınamazdın. Ama memurluğa da çok güvenme sürüverirler bi yerlere keşke kendim seçip gitseydim dersin. Sonun sürülmek olacak benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…