- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Şu hayatta yaptığınız en iyi şey memur olmakKızlar işyerine adımımı atmak istemiyorum.gecen sene ekimden beri böyle.surekli laf atmalar aptal salak psikolojik sorunlu demeler.psikolojik tedavi alıp da kendimi iyi hissedince ekmeğinin başında çalışırken geçici bir elemanın karşıma geçip istifa edeceksin demesi.sonunda bölge müdürünü arayip sözlü olarak derdimi anlattım.sorusturma açtı.mufettis geldi.surekli beni genel mudurlukten arayıp istediğin yere tayin yapalım diye üzerinde baskı oluşturuyorlar.tayin yapsınlar mahkemeye verecem.oylekafalarina görebilir mu ki.mudur en ufak şeyi yukarıya telefon açıyor.beni kotuluyor yukarıya.hani en sevdiği elemanıydım.o da çoğunluğa uydu.berbat biri ama bu adamın sözüne göre bana zulmediyorlar.iki serseri için beni gönderecekler.ben haklıyım.su an yaşadığım mağduriyet hariç birsuru şeyle savaşıyorum.herkes cici kız cici beyfendi oldu.mudur soğuk soğuk davraniyo.ben öyle algılamışım.hepsi yalanmış.yoruldum.hak aramak böyle bisi mi.hep çoğunluk mu kazanır.ya grup bireye mobing yapıyorsa.sanirim oyuna geldim.hic sesimi çıkarmamalıydım.ama nereye kadar
Insanlar benim patronum değil.orasi da kimsenin babasının yeri değil.iki kisi için düzen bozmayacagimNe inat ettin ha, yapıştın kaldın resmen. İstenmediğin yerde inatla durmak çok tuhaf.
O işler öyle basit değil.yeniden başka yeniden başla...Gidin başka bir şehirden baştan başlayın. Çocuğunuzu verin kreşe. Burda böyle, sevilmedigini bile bile zor çalışmanız. Mimlendiniz artık .
O zaman allah rızası için kabullen, sus, otur, işini yap ve konu açma. Lütfen!Insanlar benim patronum değil.orasi da kimsenin babasının yeri değil.iki kisi için düzen bozmayacagim
Ben burada magdurumYat kalk memuriyetine şükret manolya,kimse kovamiyor.
Normal sartlar altında hiçbir iş yeri seni iki ay çekmez . İnsanların uykularını kaçıracak tarzda bir iş arkadaşisin. O yüzden seni göndermek isteyenlere haksız diyemeyeceğim
Ha sen değişmişsindir,hala eski şeylerle yargilaniyorsundur bilemeyeceğim ama... Tanıdığım için " tek kişiye karşı grup mobbingi" diyemeyeceğim...
Ya seni mantıklı bir bayan diye düşünürdüm.su son söylediklerinde zerre mantık yok.yok istenmedigim yerde çalışma falan.ben kimse için çalışmıyorum.ben ekmek parası için ordayım.eski elemanlarda burası bizim egosu var.yani yaşadıklarımı görmen lazım.resmen önüme çıkıp istifa et diyo ya.nasil olabilir.haksiz olsam bana ne dicem...su an deliricem resmen.mufettis beni hatalı bulmuş 6btane mobingcinin ifadesi ile.seavunmam alınmadı.bu adalet mi.O zaman allah rızası için kabullen, sus, otur, işini yap ve konu açma. Lütfen!
Tüh bak müfettiş de sana karşı bütün dünya gibi. Hay Allah...Ya seni mantıklı bir bayan diye düşünürdüm.su son söylediklerinde zerre mantık yok.yok istenmedigim yerde çalışma falan.ben kimse için çalışmıyorum.ben ekmek parası için ordayım.eski elemanlarda burası bizim egosu var.yani yaşadıklarımı görmen lazım.resmen önüme çıkıp istifa et diyo ya.nasil olabilir.haksiz olsam bana ne dicem...su an deliricem resmen.mufettis beni hatalı bulmuş 6btane mobingcinin ifadesi ile.seavunmam alınmadı.bu adalet mi.
Ayrica öncelik benim benim isteklerim.ailemin rahatı çocuğumun düzeni.kiz kardeşim zihinsel engelli.burasi onun için çok güzel.kardesim çok sevdim burayı diyor.is ortamları çok berbatO zaman allah rızası için kabullen, sus, otur, işini yap ve konu açma. Lütfen!
Sen hep mağdursun zaten aşkitom. Aksi düşünülemez.Ben burada magdurum
Beni anlama sen...Allah birgün başına verirse anlarsinTüh bak müfettiş de sana karşı bütün dünya gibi. Hay Allah...
Vermez, bütün dünya bana karşı değil sana karşı çünkü. Dua et devlet memurusun bu kafayla özel sektörde üç hafta barınamazdın. Ama memurluğa da çok güvenme sürüverirler bi yerlere keşke kendim seçip gitseydim dersin. Sonun sürülmek olacak benden söylemesi.Beni anlama sen...Allah birgün başına verirse anlarsin
Rapor ve yer değişikliği gelirse idare mahkemesinde dava açacağım.ve yukarıya da söyledim.soguk yerlerde calistirildim.raporlarim soğuk kış günlerinde kurullara gönderildi.bunlarin delili varTüh bak müfettiş de sana karşı bütün dünya gibi. Hay Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?