Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Dedikodumu yapanların zorunlu tayini çıktı soruşturmaları nedeniyle
Yananrım yanarım mıss gıbı yerde goygoy yaparak memur maası alıyorsunuz ona yanarım.Her gıttıgın yer mı sorunlu be ablcım?Keske otursan evınde ,ıhtıyacı olan bırını getırseler yerıne.

Yananrım yanarım mıss gıbı yerde goygoy yaparak memur maası alıyorsunuz ona yanarım.Her gıttıgın yer mı sorunlu be ablcım?Keske otursan evınde ,ıhtıyacı olan bırını getırseler yerıne.
Yahu hakkaten eğitim yuvası mı dedikodu yuvası mı belirsiz. Öğretmenler böyle olunca öğrenciler de bilinçsiz yetişiyor, sonra büyüyüp öğretmen oluyolar. Kısır döngü gibi.

Sanırım şikayetçi benim ya benim iddialarımı incelediler.var mı öyle bisi diye.
Hani sen bir şey dememiştin soruşturma başkası yüzünden açılmıştı. Bak bal gibi de bir şeyler çevirmişsin.
Dürüstçe söylüyorum. Ben çok dürüstüm ama herkes ikiyüzlü ondan çevremde bir tane bile arkadaşım yok diyen varsa geçimsizdir. Hiç şaşmaz. Yada sürekli sorun yaşayan biri varsa sorunlu aslında kendisidir.
Sizin ciddi anlama iletişim kurma sorununuz var.

Ikisi farklı soruşturmalar.gecen seneki benle ilgili değil.bu sene şikayetçi benim.
Iletişim sorunum olabilir ama bu bana zulum edilmesi demek değil.

Bunu yapmadılar.cunku veakleten müdürlük yapan adam o kişilerle 6 sene önce çalışmış ve onları tutuyor beni kotuluyor.sebep bu.temel sebep bu.adamlarin acayip bir çevreleri var.ve tutuyorlar adamları.
Bu kafayla zor senin is. Binbir bahane saysam 6 kisi bana bu kadar koturken, sorusturmam bile varken ana sebep bu diyemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…