- 21 Ağustos 2015
- 32.034
- 97.239
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Yananrım yanarım mıss gıbı yerde goygoy yaparak memur maası alıyorsunuz ona yanarım.Her gıttıgın yer mı sorunlu be ablcım?Keske otursan evınde ,ıhtıyacı olan bırını getırseler yerıne.Dedikodumu yapanların zorunlu tayini çıktı soruşturmaları nedeniyle
Yahu hakkaten eğitim yuvası mı dedikodu yuvası mı belirsiz. Öğretmenler böyle olunca öğrenciler de bilinçsiz yetişiyor, sonra büyüyüp öğretmen oluyolar. Kısır döngü gibi.Yananrım yanarım mıss gıbı yerde goygoy yaparak memur maası alıyorsunuz ona yanarım.Her gıttıgın yer mı sorunlu be ablcım?Keske otursan evınde ,ıhtıyacı olan bırını getırseler yerıne.
Sen herkesinkini bozabilirsin ama dimi ManolyaInsanlar benim patronum değil.orasi da kimsenin babasının yeri değil.iki kisi için düzen bozmayacagim
Hani sen bir şey dememiştin soruşturma başkası yüzünden açılmıştı. Bak bal gibi de bir şeyler çevirmişsin.Sanırım şikayetçi benim ya benim iddialarımı incelediler.var mı öyle bisi diye.
Ikisi farklı soruşturmalar.gecen seneki benle ilgili değil.bu sene şikayetçi benim.Hani sen bir şey dememiştin soruşturma başkası yüzünden açılmıştı. Bak bal gibi de bir şeyler çevirmişsin.
Dürüstçe söylüyorum. Ben çok dürüstüm ama herkes ikiyüzlü ondan çevremde bir tane bile arkadaşım yok diyen varsa geçimsizdir. Hiç şaşmaz. Yada sürekli sorun yaşayan biri varsa sorunlu aslında kendisidir.
Sizin ciddi anlama iletişim kurma sorununuz var.
Ben öğretmen degilimYahu hakkaten eğitim yuvası mı dedikodu yuvası mı belirsiz. Öğretmenler böyle olunca öğrenciler de bilinçsiz yetişiyor, sonra büyüyüp öğretmen oluyolar. Kısır döngü gibi.
Bu kafayla zor senin is. Binbir bahane saysam 6 kisi bana bu kadar koturken, sorusturmam bile varken ana sebep bu diyemezdim.Bunu yapmadılar.cunku veakleten müdürlük yapan adam o kişilerle 6 sene önce çalışmış ve onları tutuyor beni kotuluyor.sebep bu.temel sebep bu.adamlarin acayip bir çevreleri var.ve tutuyorlar adamları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?