Hakkimi aramakla ben yanlis mi yaptim?

Bence siz dua edin onca insan sizle tartışmaktan bıkıp sizi memurluktan attırmıyor da siz inat ettikçe bu işin sonu oraya kadar gidecek bence zira astından üstüne kadar sevilmiyorsunuz belli ki.
Amacın ne moral vermek mi yoksa moral bozmak mi.neden gerek duydun böyle konusmaya

Yillik izninde ararım amirini.bu suç değil.ayrica mudur vekili ile görüştüm aramadan önce.sorun cozulmuyo

Amacın ne moral vermek mi yoksa moral bozmak mi.neden gerek duydun böyle konusmaya
Sen konu açıp yaZıp durdugun için gerek duydum.Burdaki herkes gibi gerçekleri söylüyorum bu kadar dediğim dedik olduğun sürece insanlar seni istemeyecek ve sonun düşündüğünden daha kötü olacak aklını başına alman için yazıyoruz ama nafile

Anlatmadiginiz şeyler var. Normal insanlar bir birlerine böyle seyler demez. Hele devlet dairesinde olmaz öyle şeyler. Birisi tepki verirdi mutlaka.
Geçen sene sanırım üç arkadaşlarının gitmesinden beni sorumlu tutuyorlar sanırım.o olayla hicbir ilgim yok.bunlari biri sikayet etmiş.ve şikayetçinin ben olduğumu düşünüyorlar sanırım.

Göndersinler.gidicem ve oradan da mahkemeye verecem.rapor dediğin altı tane mobingcinin yalan ifadesi.
Zorla başını yakacaksın. Ellerinde gerçekten bir şey olmasa bu kadar ısrar etmezler. Şansını zorlama.

Siz memleketinizden buraya tayinle geldiniz,orada da aynı şeylerden şikayetçiydiniz. Nasıl oluyor yani hep aynı konuda aynı şeyler yapılıyor size? Anlatmadığınız şeyler var ve üzgünüm iş arkadaşlarınız bu kadar ısrarcı ise haklı olabilirler. Savunma falan almalarına gerek yok,tayininizi çıkarırlar gidersiniz. Sonra yıllarca mahkemeyle uğraşırsınız. Ve burası son durağınız gibi geliyor bana,inşallah memuriyetten de atılmazsınız. Haksız da olsanız çoluk çocuk sahibisiniz yani,atılmanız iyi olmayacak.

Sen olsan nneyapardın.
Orda kalmakta ısrar ettiğin sürece başındaki bela katlanacak , ben kimse ama kimse ile bu kadar uğraşıldığını görmedim, kendinden emin bir sürü görmedim . Kimse alelade bir memurla bu kadar uğraşmaz, naptın büyük oyunu mu bozdun nedir yani ahahahah. Anlattığın hiçbir şey tatmin edici değil. Hiçbiri senle bu kadar uğraşmalarını açıklamıyor. Aslında ne halt ettiğini ne kadar sorsak söylemeyeceksin lakin seni tanıdığımız için sıkıntı yok. Kısaca ne yapıyorsan bırak , tersini yap , yanacaksın.

Geçen sene bu müdürlükte açığa almalar oldu.ben bisi yapmadim ama sanırım benden biliyorlar.bu davranışları o sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…