- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Elinize rapor yok ama maşallah herşeye hakim gibi konuşuyorsunuz bu kadar emin olmayın bu insanlar şuan bu kadar sessizse güvendikleri birşey var belli ki senin bilmedigin.Onlar bana söylenen şey sırasında orda değildi.gorus soruyor pamuk nasıl biri diye
Amacın ne moral vermek mi yoksa moral bozmak mi.neden gerek duydun böyle konusmayaBence siz dua edin onca insan sizle tartışmaktan bıkıp sizi memurluktan attırmıyor da siz inat ettikçe bu işin sonu oraya kadar gidecek bence zira astından üstüne kadar sevilmiyorsunuz belli ki.
Açığa alınma sebepleri ne?Çünkü çalıştığım yer sorunlu birbyer.acik açık yazamam ne oldugunu.gecen sene üç kişi soruşturma geçirdi ciddi bir sebeple.aciga alındılar.gele gele buraya gelmişim.
Yillik izninde ararım amirini.bu suç değil.ayrica mudur vekili ile görüştüm aramadan önce.sorun cozulmuyoSürgün edilmeniz için buna gerek yok ki ayrıca siz üstünüzü atlayıp başka birimleri filan aramışsınız buda başlı başına suç.Siz en büyük yanlışa savunmamı almadan sürgün edemezler diye düşünerek düşüyorsunuz öyle bişey yok ederler
Sen konu açıp yaZıp durdugun için gerek duydum.Burdaki herkes gibi gerçekleri söylüyorum bu kadar dediğim dedik olduğun sürece insanlar seni istemeyecek ve sonun düşündüğünden daha kötü olacak aklını başına alman için yazıyoruz ama nafileAmacın ne moral vermek mi yoksa moral bozmak mi.neden gerek duydun böyle konusmaya
Burda yazmayacağım.sorunlu bir müdürlük ve ben maalesef burdayim.o yüzden hemen müfettişler geldi.burda sorun istenmiyoAçığa alınma sebepleri ne?
Ha müdür vekili sana boşa mı cephe aldı bildigin adamı es geçmişsin bunu bile inkar ediyorsun resmiyete göre suç yaptıgın.Yillik izninde ararım amirini.bu suç değil.ayrica mudur vekili ile görüştüm aramadan önce.sorun cozulmuyo
İşte tam da o yüzden seni gönderirler ordan ısrarla sen seç deme sebepleri bu aç gözünü birazBurda yazmayacağım.sorunlu bir müdürlük ve ben maalesef burdayim.o yüzden hemen müfettişler geldi.burda sorun istenmiyo
Mesela ne diyorlar size ne mobbing uyguluyorlar ?Göndersinler.gidicem ve oradan da mahkemeye verecem.rapor dediğin altı tane mobingcinin yalan ifadesi.
Karşıma geçip istifa edeceksinMesela ne diyorlar size ne mobbing uyguluyorlar ?
Anlatmadiginiz şeyler var. Normal insanlar bir birlerine böyle seyler demez. Hele devlet dairesinde olmaz öyle şeyler. Birisi tepki verirdi mutlaka.Karşıma geçip istifa edeceksin
Geri zekai aptal yüzüme demiyo gülüşmeler vs
Geçen sene sanırım üç arkadaşlarının gitmesinden beni sorumlu tutuyorlar sanırım.o olayla hicbir ilgim yok.bunlari biri sikayet etmiş.ve şikayetçinin ben olduğumu düşünüyorlar sanırım.Anlatmadiginiz şeyler var. Normal insanlar bir birlerine böyle seyler demez. Hele devlet dairesinde olmaz öyle şeyler. Birisi tepki verirdi mutlaka.
Biz de bir senedir mudur yok.vekaleten birini verdiler.bunun da etkisi varAnlatmadiginiz şeyler var. Normal insanlar bir birlerine böyle seyler demez. Hele devlet dairesinde olmaz öyle şeyler. Birisi tepki verirdi mutlaka.
Zorla başını yakacaksın. Ellerinde gerçekten bir şey olmasa bu kadar ısrar etmezler. Şansını zorlama.Göndersinler.gidicem ve oradan da mahkemeye verecem.rapor dediğin altı tane mobingcinin yalan ifadesi.
Sen nerde ne yapacağını bilmiyorsun. Bu yüzden başın beladan arınmıyor.Arkadaşlar kızıyorsunuz bana ama söyle bisi var.ben hep kaçtım hayatım boyunca.bir kez de kalmak istiyorum
Sen olsan nneyapardın.Sen nerde ne yapacağını bilmiyorsun. Bu yüzden başın beladan arınmıyor.
Orda kalmakta ısrar ettiğin sürece başındaki bela katlanacak , ben kimse ama kimse ile bu kadar uğraşıldığını görmedim, kendinden emin bir sürü görmedim . Kimse alelade bir memurla bu kadar uğraşmaz, naptın büyük oyunu mu bozdun nedir yani ahahahah. Anlattığın hiçbir şey tatmin edici değil. Hiçbiri senle bu kadar uğraşmalarını açıklamıyor. Aslında ne halt ettiğini ne kadar sorsak söylemeyeceksin lakin seni tanıdığımız için sıkıntı yok. Kısaca ne yapıyorsan bırak , tersini yap , yanacaksın.Sen olsan nneyapardın.
Geçen sene bu müdürlükte açığa almalar oldu.ben bisi yapmadim ama sanırım benden biliyorlar.bu davranışları o sebepleOrda kalmakta ısrar ettiğin sürece başındaki bela katlanacak , ben kimse ama kimse ile bu kadar uğraşıldığını görmedim, kendinden emin bir sürü görmedim . Kimse alelade bir memurla bu kadar uğraşmaz, naptın büyük oyunu mu bozdun nedir yani ahahahah. Anlattığın hiçbir şey tatmin edici değil. Hiçbiri senle bu kadar uğraşmalarını açıklamıyor. Aslında ne halt ettiğini ne kadar sorsak söylemeyeceksin lakin seni tanıdığımız için sıkıntı yok. Kısaca ne yapıyorsan bırak , tersini yap , yanacaksın.
:))Geçen sene bu müdürlükte açığa almalar oldu.ben bisi yapmadim ama sanırım benden biliyorlar.bu davranışları o sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?