Hakkımı helal etmiyorum.

Ben eşimden başkasına güvenip hareket etmem bu saatten sonra.
Hele çocuk konusunda annemlere hiç güvenmem

Sorma
Eller iyisidir
Çok anaçtır zaten gördüğün gibi çocuğum bu anaçlıkla büyümesin bence de
Seninki de yağmasa da gürlüyor mu ne öyle bir tabir var ya en azından gönül yapıyor

Ağlarken gülüyorum şuan
Çok isterdim kendim gibi bir annem olsun ama ne yazık ki

Benim diyeceğim tek şey şu olurdu. Ben o kadar size yardım ettim sizde bana ilerde yardım edeceğinizi söylemiştiniz bu duruma çok canım sıkıldı diyebilirsiniz.

Yani ben anlamıyorum böyle aileyi. Eşimin ailesi de böyle hep alsalar hiç vermeseler. Bilmiyorum bana garip geliyor ailemden böyle şeyler görmediğim için

Şükür durumları düzeltmişler, öderken zorlanıp senden isterlerse o zaman gerekeni söylersin.

Ne kavgalar ettim ama değişen bir durum yok.
Ben artık şaşırmıyorum para konusunda insanlara

Bende ilk çocuğum ve 3 sene sonra olabilmişim.
Sorsan çok değerliyim ama lafta sadece.
Lafta can verirler reel de 1 lira bile vermezler.
Allah'ım ya kafamı patlatmak istiyorum
Senin ki yine iyi. Benim babam hem mal kaçırdı yıllarca. Yetmezmiş gibi adamın hayatım boyunca 1 yıl evinde oturamadım.

O oturamadığım evide 2 katı fiyatına satıp parayı eline verdim. Gitti yeni bir ev daha aldı.

Ne günlerden geldik geçtik... Ama inan ki herşey bitiyor. Şu an dünya yansa umurumda değil... Herşey zamanında anlamlı..

Evet insan hissizleşiyor.
Bende öyleyim soğuyorum artık.
Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem diyorum.
İlk evlendiğimle cebimde kalan son 20 lirayla 10 gün geçirmek zorunda kaldım ben hep onların yüzünden.

Geçiyor ama emin ol. . ben artık hiç bişey hissetmiyorum...

Hissetmemek harika bir duyguymuş.... Hayatın insana hediyesi resmen

Eşim benim içinde bu hayattaki her şey.
Eş dost ana baba kardeş aile.
O olmasa ne yapardım bilmiyorum
Şuan iyi konuşamayacağım zaten Allah'a havale ediyorum :/
Benimde eşim öyleydi. Allah bozmasın Allah uzun ömürler versin. Ailelerin boş bırakması yüzünden kocaları herşey yapıyoruz ki ben hiç pişman olmadım o ayrı. Ama o kadar bağlanma eşine tavsiyemdir.

Allah bozmasın.
Şuana kadar bende pişman olmadım ama oda kudurmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…