- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Boş ümitler baş sorumlusu
Senin bakma tarzını sevmiyorum ki niye sana baktırayım diyorum ben
Benimki ama çocuğun olursa bakmayacağım görürsün diyor
Kuzum sen sakin onlara guvenipte bir ise kalkisma hesabini cocuk dahil kendine gore yap yardim ederlerse ne ala ama beklenti icine girme ,insan heryasta anne babasina cocuk oluyor o hissiyati tasiyor buyumek uzuntuyu azalmiyor ..ama bak ne guzel sevgi dolusun esin var ne mutlu sana ,uzulme
SormaSeninki en azından açık sözlü 2 yüzlü değil
Sorma
Eller iyisidir
Çok anaçtır zaten gördüğün gibi çocuğum bu anaçlıkla büyümesin bence de
Seninki de yağmasa da gürlüyor mu ne öyle bir tabir var ya en azından gönül yapıyor
İç sesin zaten kendinin annesidirAğlarken gülüyorum şuan
Çok isterdim kendim gibi bir annem olsun ama ne yazık ki
Şükür durumları düzeltmişler, öderken zorlanıp senden isterlerse o zaman gerekeni söylersin.Şuan o kadar üzgünüm ki.
İş yerinde ağlamamak için açıyorum bu konuyu.
Bilenler bilir beni maddiyat konusunda sıkıntılarım var.
Bu güne kadar hep tasarruflu olmak zorunda kaldım, hala daha öyleyim.
Ben gelin olurken yardım edeceğini söyleyip, elimdeki birikmiş paramı alan ve daha sonra bana kredi çektirip zorla ödeten bir annem babam var.
Evlenirken 1 liraları geçmedi.
Ben onlar yüzünden evliliğimin ilk zamanları hep maddi sıkıntıyla geçti.
Derken durumlar bir şekilde düzeldi ama bu konu benim içimde hep yara.
Kabuk bağlamıyor bir türlü.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelecek olursam;
Annem aradı az önce babana kredi çıkmış 140 bin tl lik araba alıyoruz dedi ( Daha önce mevzusu geçmişti aramızda )
İyi hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın dedim kapattım
Boğazıma bir yumruk indi ama.
Bana zamanında 1 tl yi çok gören insanlar şuan 0 140 bin tl lik arabaya binecekler.
Hak mı bu ?
Ben zamanında onlara neler yaptım.
Babamın ne kadar borcunu ödedim.
Şuan kendimden de nefret ediyorum.
Beni eşime karşı bile ne kadar zor duruma sokuyorlar
Hakkımı helal etmiyorum
İç sesin zaten kendinin annesidir
Kendine iyi davran yeter bu saatten sonra
Benim diyeceğim tek şey şu olurdu. Ben o kadar size yardım ettim sizde bana ilerde yardım edeceğinizi söylemiştiniz bu duruma çok canım sıkıldı diyebilirsiniz.
Yani ben anlamıyorum böyle aileyi. Eşimin ailesi de böyle hep alsalar hiç vermeseler. Bilmiyorum bana garip geliyor ailemden böyle şeyler görmediğim için
Şükür durumları düzeltmişler, öderken zorlanıp senden isterlerse o zaman gerekeni söylersin.
Senin ki yine iyi. Benim babam hem mal kaçırdı yıllarca. Yetmezmiş gibi adamın hayatım boyunca 1 yıl evinde oturamadım.Bende ilk çocuğum ve 3 sene sonra olabilmişim.
Sorsan çok değerliyim ama lafta sadece.
Lafta can verirler reel de 1 lira bile vermezler.
Allah'ım ya kafamı patlatmak istiyorum
O zaman boşverin kafanıza takıp üzülmeye değmez.Ne kavgalar ettim ama değişen bir durum yok.
Ben artık şaşırmıyorum para konusunda insanlara
Senin ki yine iyi. Benim babam hem mal kaçırdı yıllarca. Yetmezmiş gibi adamın hayatım boyunca 1 yıl evinde oturamadım.
O oturamadığım evide 2 katı fiyatına satıp parayı eline verdim. Gitti yeni bir ev daha aldı.
Ne günlerden geldik geçtik... Ama inan ki herşey bitiyor. Şu an dünya yansa umurumda değil... Herşey zamanında anlamlı..
O zaman boşverin kafanıza takıp üzülmeye değmez.
Geçiyor ama emin ol. . ben artık hiç bişey hissetmiyorum...Evet insan hissizleşiyor.
Bende öyleyim soğuyorum artık.
Beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem diyorum.
İlk evlendiğimle cebimde kalan son 20 lirayla 10 gün geçirmek zorunda kaldım ben hep onların yüzünden.
Benimde eşim öyleydi. Allah bozmasın Allah uzun ömürler versin. Ailelerin boş bırakması yüzünden kocaları herşey yapıyoruz ki ben hiç pişman olmadım o ayrı. Ama o kadar bağlanma eşine tavsiyemdir.Eşim benim içinde bu hayattaki her şey.
Eş dost ana baba kardeş aile.
O olmasa ne yapardım bilmiyorum
Şuan iyi konuşamayacağım zaten Allah'a havale ediyorum :/
Geçiyor ama emin ol. . ben artık hiç bişey hissetmiyorum...
Hissetmemek harika bir duyguymuş.... Hayatın insana hediyesi resmen
Benimde eşim öyleydi. Allah bozmasın Allah uzun ömürler versin. Ailelerin boş bırakması yüzünden kocaları herşey yapıyoruz ki ben hiç pişman olmadım o ayrı. Ama o kadar bağlanma eşine tavsiyemdir.
Ben inan ki bu konuda hiç bişey diyemiyorum... Çünkü anne baba değil sülale terörü mağduruyum. Gelen vurdu giden vurdu hem de ne vurmak....Ne acı dimi ?
Ne aileler varken bize bunların düşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?