- 10 Nisan 2014
- 43.763
- 116.386
- 798
katiple ben de kızdık adamın evi geri istemesine .erkekler bile şekil değiştirdi günümüzdeEvet canımın içisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katiple ben de kızdık adamın evi geri istemesine .erkekler bile şekil değiştirdi günümüzdeEvet canımın içisi![]()
Her çiçekten bal alayım ama sadece ben alayım.. Kadınlar hep verici erkekler hep alıcı....katiple ben de kızdık adamın evi geri istemesine .erkekler bile şekil değiştirdi günümüzde![]()
Böyle bir olay duymuştum ayrılırken tuvalet maşrapasını bölüşememisler.Bence istediğini ver daha fazla mide bulandırmasın iki kaşık için.Bu kelimeyi eski eşim sürekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında çocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside sürekli söylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi geçen ay boşandık.
Ben 320 bin liralık evi aldım eşyalarla birlikte 50 bin lirada ödenicek kredisi var onuda ben ödeyecem onada 70 bin liralık araba ve 35 bin liralık altın kaldı anlaşmalı boşandık bu arada.
Bana ne mehir verdi nede başka bişey düğünümde birsürü altın ve bileziğim vardı onlarıda ev alırken vermiştim avukatta onları ne için vermiş olursan ol şuan senin hakkın dedi oda bunu bildiği için mecbur kabul etti
Şuan hiçbişeyi kendine yediremiyor benim evde oturmamı evden eşya alamamasını falan çatal bıçak setlerimiz vardı 2 tane onların birini istiyo bende protokolde yazmayan hiçbişeyi sana veremem dedim onlar benim hakkım sen benim hakkımı yiyiyosun diyo sürekli. Kendi protokole kahve makinasını bile yazdırıp evden alan biri.
Bu durumda ben onun hakkını yemiş oluyormuyum bana sürekli hakkım haram olsun sana bugüne kadar üstünde ne emeğim varsa haram olsun diyo sen çalışmadın herşeyi ben aldım benim senin üstünde hakkım daha çok diyor.
Hakkı hukuku allah bılır .O çalıştı sızde evde gul hıbı yemegını haxırlayıp ıslerını gordunuz.Sizin işimiz daha agırdıBu kelimeyi eski eşim sürekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında çocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside sürekli söylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi geçen ay boşandık.
Ben 320 bin liralık evi aldım eşyalarla birlikte 50 bin lirada ödenicek kredisi var onuda ben ödeyecem onada 70 bin liralık araba ve 35 bin liralık altın kaldı anlaşmalı boşandık bu arada.
Bana ne mehir verdi nede başka bişey düğünümde birsürü altın ve bileziğim vardı onlarıda ev alırken vermiştim avukatta onları ne için vermiş olursan ol şuan senin hakkın dedi oda bunu bildiği için mecbur kabul etti
Şuan hiçbişeyi kendine yediremiyor benim evde oturmamı evden eşya alamamasını falan çatal bıçak setlerimiz vardı 2 tane onların birini istiyo bende protokolde yazmayan hiçbişeyi sana veremem dedim onlar benim hakkım sen benim hakkımı yiyiyosun diyo sürekli. Kendi protokole kahve makinasını bile yazdırıp evden alan biri.
Bu durumda ben onun hakkını yemiş oluyormuyum bana sürekli hakkım haram olsun sana bugüne kadar üstünde ne emeğim varsa haram olsun diyo sen çalışmadın herşeyi ben aldım benim senin üstünde hakkım daha çok diyor.
300 bilmem kac tl yi vermis de catal bicak setine mi takmis? Bu kadar ince hesapci miymis? Kahve makinesini dusunmus utanmadan protokole yazdirmis da catal bicak setine gelince mi yazdirmamis? Verin gitsin diyecegim de bir taraftan da bu kadar cingene pazarligi yapan bitiyne de tavizi bir kere verirsen taviz tavizi dogurur, yavas yavas herseyi ister. Cok mu degerli bilemedim. Verin gitsin su cirkef adama, ugrasmayin ama siz neden iletisimi kesmediniz hala? Her yerden engelleyin. Muhatap olmayin artik. Cocuk var mi bilmiuorum cocuk icin engellemedim diyorsaniz ben oglumun babasiyla gorusmuyorum, oglum gorusuyor. Bu adam gorustukce isin cılkını cikaracak belli, hic muhatap olmayin.Yeterki biran önce boşanayım gözünle baktı ilk başta sonra kafasına dank etti kahve makinasını vermiycemi bildiği için yazdırmış ama çatal bıçak setlerini vicdana gelipte veririm diye düşünüp yazdırmamış ayriyeten ufak tefek aldığı şeylerde var aslında evden ama o kadarını karıştırmıyorum ben ama hakkını helal etmeyen oymuş
Bu adamin derdi catal bicak degil belki de. Bir sekilde sizinle iletisimi kesmemek. Bazi erkekler hem evlilige devam etmek istemez, hem de kendi yeni yasantisina devam ederken kendini de eski ese unutturmak istemez (sadakatsiz dizisindeki gibi). Onun yeni hayatina devam etmesine izin vermez. Boyle sapir sacma seyleri ister, aiza cikarir, amac karsi tarafin sinirini huzurunu bozmak...Iviri ziviri bahane edip aramasi cok ilginc. Ya da bilemiyorum ki bosanmayi hazmedemedi belki de. Zaten erkekler bosanmayi savas gibi goruyorlar. Savasta kaybetmis gibi hissediyordur o simdi. O da zamanla bosanmayi kabul eder. Iletisimi kesin gerekirse engelleyin. Yapabileceginiz tek sey bu gibi. Cok rahatsiz ederse savciliga sikayet ederim deyin.Versem hiçbişey kaybetmem haklısınız ama o kadar öfkeliyimki ona karşı onun canını yakmak üzmek istiyorum onu üzgün görmek istiyorum biliyorum bu bana hiçbişey kazandırmaycak ama içim soğumuyo bir türlü onu üzücem tek nokta Çatal bıçak seti oldu oğlu için bile bu kadar üzülmemiştir
Bu kelimeyi eski eşim sürekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında çocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside sürekli söylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi geçen ay boşandık.
Abla adam şimdiden mıyırdanmaya başlamış, '' Sen o eve erkek alırsın, evlenirsen oğlumu alırım. '' falan diye. Bu '' Evli kalmayayım, sorumluluğum olmasın, rahat gezeyim tozayım ama o da hep elimin altında olsun; yoklukta iş görür. '' kafası. Başını ezmezse daha da tepesine çıkar kadının bu herif.Bu adamin derdi catal bicak degil belki de. Bir sekilde sizinle iletisimi kesmemek. Bazi erkekler hem evlilige devam etmek istemez, hem de kendi yeni yasantisina devam ederken kendini de eski ese unutturmak istemez (sadakatsiz dizisindeki gibi). Onun yeni hayatina devam etmesine izin vermez. Boyle sapir sacma seyleri ister, aiza cikarir, amac karsi tarafin sinirini huzurunu bozmak...Iviri ziviri bahane edip aramasi cok ilginc. Ya da bilemiyorum ki bosanmayi hazmedemedi belki de. Zaten erkekler bosanmayi savas gibi goruyorlar. Savasta kaybetmis gibi hissediyordur o simdi. O da zamanla bosanmayi kabul eder. Iletisimi kesin gerekirse engelleyin. Yapabileceginiz tek sey bu gibi. Cok rahatsiz ederse savciliga sikayet ederim deyin.
Evet oyle gorunuyor. Sdakatsiz dizisindeki gibi. Brnim anlamadigim neden adamin telefonlarini engellemiyor. Daha fazla rahatsiz ederse polise, savciliga gidebilir.Abla adam şimdiden mıyırdanmaya başlamış, '' Sen o eve erkek alırsın, evlenirsen oğlumu alırım. '' falan diye. Bu '' Evli kalmayayım, sorumluluğum olmasın, rahat gezeyim tozayım ama o da hep elimin altında olsun; yoklukta iş görür. '' kafası. Başını ezmezse daha da tepesine çıkar kadının bu herif.
Engellesin bence de. Zaten boşanmak üzereler, gerekçeli kararı bekliyorlar. 5 aydır oğlu ne yer içer diye sormayan adamla çocuk bahanesi ile iletişimde kalınmaz.Evet oyle gorunuyor. Sdakatsiz dizisindeki gibi. Brnim anlamadigim neden adamin telefonlarini engellemiyor. Daha fazla rahatsiz ederse polise, savciliga gidebilir.
Haklisin. Ben bosanma dilekcesinin verildigi gun engellemistim. Avukatim soylemisti. Hatta onunla ortak herkesle iletisimini kes demisti. Gerci bizimki cekismeli bosanma idi. Ama sanirim engellemek en dogru yol. Yoksa boyle hadlerini asiyorlar. Adamlar hala bazen horoz gibi diklenip koca olduklarini saniyorlar. Bir seyler bitiyorsa tam bitmeli. Ortak hayatlar ayrildi ise adami da her yerden cikarmali. Cocukla gorusecekse gorussun o konuda ona engel olan yok. Bu adamin derdi cocuk falan degil. Simdi konu sahibi adami engellese, bu seferde simdi umurunda olmayan cocugu birden aklina gelir. Cocugu arar sorar, cocuga sorarak haber alir bu kez de. Hastalikli bir tip sanirim.Engellesin bence de. Zaten boşanmak üzereler, gerekçeli kararı bekliyorlar. 5 aydır oğlu ne yer içer diye sormayan adamla çocuk bahanesi ile iletişimde kalınmaz.
Çatal bıçak setini eşiniz mi almistiBu kelimeyi eski eşim sürekli tekrar ediyor. 8 yıllık evliydik 5 yaşında çocuğumuz var. Ben mutlu evliliğim var sanarken bunu eski eş kişiside sürekli söylerken bi anda değişti ve ben ne olduğunu bile anlayamadan boşanmak istedi geçen ay boşandık.