- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 37
önceki açtıgım konudan benı hatırlarsınız bir cok olumlu ve olumsuz yorum aldım herkese yorumlarından dolayı tesekkür ederim bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım oldu dün avukata gittim iyice konustum hukuken ve dinen yaptıgım kesinlikle suç sayılmıyormuş ve baska sebep gösterilmezse eger hakim boşanma olmaz diyormus evden neden ayrıldın dedi bende istemediğini artık gidebilirsin dediğini anahtarı bırakıp çıktıgımı söyledim oturtugum bina aile apartmanı anne abisi ve biz oturuyorduk avukat ta senı evden kovmaya hakkı yok hala orada oturma hakkın var dava yok bosanma yok git çilingirle actır kapıyı gir içeri dedi cok istiyorsa madem o gitsin annesinin evine senin yasal olarak hakkın var tamamen bosanma olana kadar dedi mahkemede de eger bosanmak istemediğimi söylersem 3 sene atıyorlarmıs zaten sizce ne yapayım bayramadan sonra gidip otursam mı ki bilemedim kendisine mesaj attım gelip oturacagım diye cevap gelmedi ya umursamadı yapamam diye ya da avukatla görüşecek bugun fikirleriniz neler