• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakkımı kullanmalımıyım

aycanisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
1.143
9
156
37
önceki açtıgım konudan benı hatırlarsınız bir cok olumlu ve olumsuz yorum aldım herkese yorumlarından dolayı tesekkür ederim bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım oldu dün avukata gittim iyice konustum hukuken ve dinen yaptıgım kesinlikle suç sayılmıyormuş ve baska sebep gösterilmezse eger hakim boşanma olmaz diyormus evden neden ayrıldın dedi bende istemediğini artık gidebilirsin dediğini anahtarı bırakıp çıktıgımı söyledim oturtugum bina aile apartmanı anne abisi ve biz oturuyorduk avukat ta senı evden kovmaya hakkı yok hala orada oturma hakkın var dava yok bosanma yok git çilingirle actır kapıyı gir içeri dedi cok istiyorsa madem o gitsin annesinin evine senin yasal olarak hakkın var tamamen bosanma olana kadar dedi mahkemede de eger bosanmak istemediğimi söylersem 3 sene atıyorlarmıs zaten sizce ne yapayım bayramadan sonra gidip otursam mı ki bilemedim kendisine mesaj attım gelip oturacagım diye cevap gelmedi ya umursamadı yapamam diye ya da avukatla görüşecek bugun fikirleriniz neler

önceki konularından bağımsız düşünmeye çalışıp sırf şu yazındaki soruyu cevaplamaya çalışayım. boşanma sürecinde olduğun adamın abisinin anasının olduğu apartmanda senin ne işin var arkadaşım. yaptığın şey maddiyatçılığın dibi. gururunu da devreye alarak düşün derim.

önceki konularından bağımsız düşünmeye çalışıp sırf şu yazındaki soruyu cevaplamaya çalışayım. boşanma sürecinde olduğun adamın abisinin anasının olduğu apartmanda senin ne işin var arkadaşım. yaptığın şey maddiyatçılığın dibi. gururunu da devreye alarak düşün derim.

gurur falan kalmadı ki zaten afedersiniz kızım için köpek gibi peşinden kostm yalvardım afdiledim ama kızım için elimden gelen herseyi yaptım ama kılını bile kıpırtatmadı olmaz diyor artık sonra da gelmiş bana kızımı senden daha cok düşünüyorum diyor düşünseydi bu olaylara hiç girmezdi maddiyatcılıktan ziyade suan sucsuzmusum ama evden cıktıgım için suclu duruma düşebilirsin dedi avukatım benı evden kovduguna dair de sahit bulmam lazımmıs bu da biraz zor gibi o yüzden kararsız kalmıstım zaten

gidip oturabilirsin ama o evde rahat edebilir misin:26:ayrıca aile apartmanıymış eğer yakında onlar olmasa git boşanana kadar otur çok istiyorsa kocanevden gitsin derdim ama şu şartlarda o binada sen rahat edemezsin ayrıca seni istemeyeni sende isteme daha çok yalvarma kendini küçük düşürme derim

gidip oturabilirsin ama o evde rahat edebilir misin:26:ayrıca aile apartmanıymış eğer yakında onlar olmasa git boşanana kadar otur çok istiyorsa kocanevden gitsin derdim ama şu şartlarda o binada sen rahat edemezsin ayrıca seni istemeyeni sende isteme daha çok yalvarma kendini küçük düşürme derim

bilmiyorum ki kızım içn denesemmi ki demiştim adam istemiyor burnu havada ben yalvardıkça kasım kasım kasılıyor ailesi karıstırıyor zaten işi onlar olmasa hersey normal olacaktı gerizekalı bi abisi var oda destekliyor ki oda bosanmıs birisi biliyor ayrılıgın zor oldugunu yapıcı olacagına daha cok yıkıcı oluyor

arkadaşım haklı haksız suçlu suçsuz aramaya falan gerek yok. adam seni silmiş, kovmaktan beter etmiş. ne diye adamın peşinde koşturuyorsun, ne diye yakınında olmaya çalışıyorsun. "kızım için" ne demek? adam "hadi gel" dese dönebilecek misin o eve?

arkadaşım haklı haksız suçlu suçsuz aramaya falan gerek yok. adam seni silmiş, kovmaktan beter etmiş. ne diye adamın peşinde koşturuyorsun, ne diye yakınında olmaya çalışıyorsun. "kızım için" ne demek? adam "hadi gel" dese dönebilecek misin o eve?

zor olacak biliyorum ama sevgi cocuk cok karmasık durumdayım ne yapacagımı bilemiyorum acıkcası cocuk olmasa yüzüne bile bakmam sevgi d elbet unutulur bir şekilde diyorum ya ne yapacagımı ne olacagını bilemiyorum

zor olacak biliyorum ama sevgi cocuk cok karmasık durumdayım ne yapacagımı bilemiyorum acıkcası cocuk olmasa yüzüne bile bakmam sevgi d elbet unutulur bir şekilde diyorum ya ne yapacagımı ne olacagını bilemiyorum

ben de o yollardan geçiyorum. insanın mantığı, kalbi, umutları .. her şey birbirine giriyor. psikologla görüşeceksin o zaman. zira yazılarından hiç de iyi olmadığın anlaşılıyor

rahat edeceksin git otur hakkınmış bu sonuçta...
ama aile apartmanı olması zorlaştırabilir durumu...
eğer ailesinin desteği varsa sana git ama daha kötü olacaksa bence tekrar düşün..
allah yardım etsin...
yıllar önceki bi muhabbetten bu hale gelmeniz çok üzücü...

ben de o yollardan geçiyorum. insanın mantığı, kalbi, umutları .. her şey birbirine giriyor. psikologla görüşeceksin o zaman. zira yazılarından hiç de iyi olmadığın anlaşılıyor

gittim psikologa da ama hep aynı seyleri söylüyor zaman sabır mektupyaz içindekileri dök dedi öyle yapmayı düşünüyorum son kez bir adım daha atacagım olmazsa sevgimi gömüp kızım için savasacagım ben ck seviyorum onu nasıl olacak ayrı onun baskasıyla olma düşüncesi cok zor

Arkadaşım ne işin var o evde Allah aşkına.
Sizinki sevgi falan değil takıntı yapmışsınız o adamı.
Bu saatten bu evlilik olmaz, bi mucize oldu devam etti diyelim,devam etsede hayır gelmez.
Dönmeyi falan boş verip, hayatınıza yol çizmeye çalışsanız daha iyi olacak.
Daha fazla da gururunuzu ayaklar altına almayın lütfen.
Böyle adamlarında daha fazlada biyerlerini kaldırmayın.
Kafanızı toparlamak için kendinize zaman verin.
Böyle biyere varamazsınız.

rahat edeceksin git otur hakkınmış bu sonuçta...
ama aile apartmanı olması zorlaştırabilir durumu...
eğer ailesinin desteği varsa sana git ama daha kötü olacaksa bence tekrar düşün..
allah yardım etsin...
yıllar önceki bi muhabbetten bu hale gelmeniz çok üzücü...

iyi mi olur kötü mü bilemiyorum işte düşünmekten delirmek üzereyım:52:

ailesi seni istemiyorsa barışmanızı istemiyorlarsa kötü olur ya ailesi ya eşin seni istemeli ki orda rahat edebilesin şu an eşin de ailesi de seni istemiyor işin zor gitmemelisin bence:50:

ailesi seni istemiyorsa barışmanızı istemiyorlarsa kötü olur ya ailesi ya eşin seni istemeli ki orda rahat edebilesin şu an eşin de ailesi de seni istemiyor işin zor gitmemelisin bence:50:

abi kesin istemiyorda anne babası ne düşünüyor bilmiyorum bir kere konusmustum babasıyla zamana bırak sabret demişti şimdi gitsem ne tepki veririler bilmiyorum acıkcası

Ne işin var o evde
onun ailesinin yaşadığı eve sakın gitme senin o evde bir hakkın yok aile apartmanı kendinize ait bir daire olsaydı çıkmamanı tavsiye ederdim
bu arada eşin sonuna dek haklı sen yeni evliyken altınlarını kullanmışsın eşine çalındı demişsin kim bilir kim zan altında kaldı orasıda ayrı muamma 7 sene sonra ağzından kaçır kavga esnasında bende olsam eşin gibi davranırdım ve mahkemece suçlu bulunabilirsin bence
altınlar kadının evet ama eşe çalındı diye belitmek doğru değil yalan ve hırsızlığa girer ama gidip bankaya kasaya kiralayıp koysaydınız suçlu değildiniz siz çok büyük hata yapmışsınız bende olsam güvenmez ve istemezdim hem yalancı olmuşsunuz eşinizin gözünde hemde kendi malını çalan hırsız pozisyonuna düşmüşsünüz yani evliliğinizin bitmesinde suç sizin çocuğunuzun babasız büyümesine sebep sizsiniz

Ne işin var o evde
onun ailesinin yaşadığı eve sakın gitme senin o evde bir hakkın yok aile apartmanı kendinize ait bir daire olsaydı çıkmamanı tavsiye ederdim
bu arada eşin sonuna dek haklı sen yeni evliyken altınlarını kullanmışsın eşine çalındı demişsin kim bilir kim zan altında kaldı orasıda ayrı muamma 7 sene sonra ağzından kaçır kavga esnasında bende olsam eşin gibi davranırdım ve mahkemece suçlu bulunabilirsin bence
altınlar kadının evet ama eşe çalındı diye belitmek doğru değil yalan ve hırsızlığa girer ama gidip bankaya kasaya kiralayıp koysaydınız suçlu değildiniz siz çok büyük hata yapmışsınız bende olsam güvenmez ve istemezdim hem yalancı olmuşsunuz eşinizin gözünde hemde kendi malını çalan hırsız pozisyonuna düşmüşsünüz yani evliliğinizin bitmesinde suç sizin çocuğunuzun babasız büyümesine sebep sizsiniz

hiçbir avukat suclu oldugumu söylemiyor sadece tek hatam saklamak oldu hataı kabul ettim onada hak veriyorum ama ayrılık isteyen o ben elimden gelen herseyi yapıyorum bitmesin diye bu sebepten dolayı hiçbir avukat evlilik bitmez diyor yada altındA baska sebepler vardır diyor kacıncı avukat oldu görüştüğüm hepsine aynı şeyi söylüyor gülüp geciyor sebep bumu diye

hiçbir avukat suclu oldugumu söylemiyor sadece tek hatam saklamak oldu hataı kabul ettim onada hak veriyorum ama ayrılık isteyen o ben elimden gelen herseyi yapıyorum bitmesin diye bu sebepten dolayı hiçbir avukat evlilik bitmez diyor yada altında baska sebepler vardır diyor kacıncı avukat oldu görüştüğüm hepsine aynı şeyi söylüyor gülüp geciyor sebep bumu diye

şimdi yeni kız kardeşim boşanma geçirdi başımızdan geçti bilinçli söylüyorum
evet altınlar kadının bunu hiç kimse inkar etmiyor fakat yaptığınız gülünecek kadar basit bir olay değil siz evlilik birliğinde güven olayını yıkmışsınız ki güven evlilikte en önemli unsur
altınları kasaya kendi adınıza yatırsaydınız suçlu değildiniz yada bozdursaydınız yada eşiniz istese ve vermeseniz suçlu değildiniz ama siz yalan söyleyerek ondan saklıyorsunuz çalındı diyorsunuz aile aprtmanında oturuyorsunuz evinize girip çıkan herkesi zan altında bırakıyorsunuz bir kere iyiki o zaman polis felan çağırmamış sonra üzerinden 7 sene geçiyor siz kavga esnasında itiraf ediyorsunuz eşinizin size ve evliliğinize olan güveni anında sıfırlanır ve maalesef siz suçlu pozisyonuna düşersiniz eşiniz haklı bulunur burda konu altınlar değil yalnız mahkeme ona karışmaz sadece eşinizi kandırdığınız yalan söleyerek aldattığınız için suçlu çıkarsınız
haa boşanmıyorum derseniz ne olur boşanma süreciniz uzar ve çirkinleşir buda iki tarafıda yorar sadece bu olur
siz mahkemede hatanızı kabul eder eşinizden özür diler sevdiğinizi ve boşanmak istemediğinizi sölerseniz eşinizde boşanmada diretirse önce aile terapistine gidersiniz önce siz ve eşiniz yalnız yalnız sonra birlikte onun yazacağı raporda istiyor istemiyor bunu değiştirmez boşanma sürecini hızlandırır kız kardeşim boşanmak istiyordu eşi çalışmıyordu ve kardeşimdeydi bütün yük eşi boşanmak istemiyordu ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dedi çalışacam felan dedi mahkeme aile terapistine yönlendirdi görüştüler terapist raporunu yazdı sorunlar konuşma metinleri eklenerek aile birliği temelinden sarsılmıştır davacı davalıya güven duygusunu yitirmiş hayal kırıklığına uğramıştır bu şartlar altında evlilik birliğinin devam etmesi uygun değildir diye rapor yazmış rapordan sonraki ilk celsede boşandılar eşi temyiz yaptı temyizden sonuç aynı şekilde geri geldi boşandılar yani seninkide öyle evliliğinde eşinin sana olan güvenini bitirmişsin bu durumda devam etmeniz imkansız

şimdi yeni kız kardeşim boşanma geçirdi başımızdan geçti bilinçli söylüyorum
evet altınlar kadının bunu hiç kimse inkar etmiyor fakat yaptığınız gülünecek kadar basit bir olay değil siz evlilik birliğinde güven olayını yıkmışsınız ki güven evlilikte en önemli unsur
altınları kasaya kendi adınıza yatırsaydınız suçlu değildiniz yada bozdursaydınız yada eşiniz istese ve vermeseniz suçlu değildiniz ama siz yalan söyleyerek ondan saklıyorsunuz çalındı diyorsunuz aile aprtmanında oturuyorsunuz evinize girip çıkan herkesi zan altında bırakıyorsunuz bir kere iyiki o zaman polis felan çağırmamış sonra üzerinden 7 sene geçiyor siz kavga esnasında itiraf ediyorsunuz eşinizin size ve evliliğinize olan güveni anında sıfırlanır ve maalesef siz suçlu pozisyonuna düşersiniz eşiniz haklı bulunur burda konu altınlar değil yalnız mahkeme ona karışmaz sadece eşinizi kandırdığınız yalan söleyerek aldattığınız için suçlu çıkarsınız
haa boşanmıyorum derseniz ne olur boşanma süreciniz uzar ve çirkinleşir buda iki tarafıda yorar sadece bu olur
siz mahkemede hatanızı kabul eder eşinizden özür diler sevdiğinizi ve boşanmak istemediğinizi sölerseniz eşinizde boşanmada diretirse önce aile terapistine gidersiniz önce siz ve eşiniz yalnız yalnız sonra birlikte onun yazacağı raporda istiyor istemiyor bunu değiştirmez boşanma sürecini hızlandırır kız kardeşim boşanmak istiyordu eşi çalışmıyordu ve kardeşimdeydi bütün yük eşi boşanmak istemiyordu ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum dedi çalışacam felan dedi mahkeme aile terapistine yönlendirdi görüştüler terapist raporunu yazdı sorunlar konuşma metinleri eklenerek aile birliği temelinden sarsılmıştır davacı davalıya güven duygusunu yitirmiş hayal kırıklığına uğramıştır bu şartlar altında evlilik birliğinin devam etmesi uygun değildir diye rapor yazmış rapordan sonraki ilk celsede boşandılar eşi temyiz yaptı temyizden sonuç aynı şekilde geri geldi boşandılar yani seninkide öyle evliliğinde eşinin sana olan güvenini bitirmişsin bu durumda devam etmeniz imkansız

yorumlarıın ve tavsiyelerin için tesekkür ederim hala kurtarılabilir bi yanı oldunu düşünüyorum eve itmesem bile psikologun dediğini yapıp sonkez mektup yazacagım sansımı deneyecegğim olursa olur olmazsada artık hayırlısı en azından ileride hiç birsey yapmadım diye pişmanlık duymam elimden geleni yaptım derim yalnısmıyım sizce bu konuda

yorumlarıın ve tavsiyelerin için tesekkür ederim hala kurtarılabilir bi yanı oldunu düşünüyorum eve itmesem bile psikologun dediğini yapıp sonkez mektup yazacagım sansımı deneyecegğim olursa olur olmazsada artık hayırlısı en azından ileride hiç birsey yapmadım diye pişmanlık duymam elimden geleni yaptım derim yalnısmıyım sizce bu konuda

yok yanlış değilsin belki o zaman seninde haklı sayılabileceğin bir sebebin vardı yada hata yaptın hata insanlar için hepimiz yapadabiliriz sen mektup yaz pişmanlığını anlat özrünü dile sonradan içinde acaba kalmasın sen elinden geleni yap genede

yok yanlış değilsin belki o zaman seninde haklı sayılabileceğin bir sebebin vardı yada hata yaptın hata insanlar için hepimiz yapadabiliriz sen mektup yaz pişmanlığını anlat özrünü dile sonradan içinde acaba kalmasın sen elinden geleni yap genede

baskısından korktum bu olayların olmasından ayrılmaktan korktum ailesinin baskısından korktum söyleyemedim kendi ailemin bile yeni habri oldu o zamanlar kendi aileme barisöyleseydim korkmayıp bir şekilde onlar anlamadan yerine koyabilirdik bir anlık cahil cesareti düşünememe işte elimden geleni yapmaya calısacagım işte sonnrası ona ve Allaha kalmıs birşey artık umarım yoluna girer herşey kızım için en iyisi bu olacak yoksa cok yıpranacak 3 yasında henüz cok küçük bu olayda sebep bensem etkende o ayrılıgı isteyen o düzelmesi için hiçbir caba göstermiyor :43::43::43::43:

Back
X