• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmada kadinin hakları

Sadece 11 tane daire değil ki villa var 20 ye yakın arsa var bu öğretmenliğin yanında kalorifer işi yapmış hali dükkanı varmis durak isletiyormus avsa adasında taverna işletmiş babasından kalma var kendisinin aldığı var sadece ogretmenlik ile almamis

Gerçek ten çok doğru yazılmış. Doktorlarda bu uyuzu bekliyordu gelsinde hayatıma eziyet etsin diye. Şunuda eklemek isterim ki böyle tipler çalışma hayatında bir bayan görsün konuşsun ağzının suyu akar. Her pislik beklerim bu tiplerden. Vurun tekmeyi hayatınızı yeniden inşa edin
Zaten beni çalışan kadınlarla kıyaslardi bende çalışayım dediğimde sen bir yerlerine birsey arıyorsun derdi

Sadece 11 tane daire değil ki villa var 20 ye yakın arsa var bu öğretmenliğin yanında kalorifer işi yapmış hali dükkanı varmis durak isletiyormus avsa adasında taverna işletmiş babasından kalma var kendisinin aldığı var sadece ogretmenlik ile almamis
ABOOOOOOWWWW . Allah herşeyi vermiş maşallah ev var araba var mal mülk hanım çocuk iş güç .İyi insan olda işte yuvanada huzur ver huzur bul insan gibi yaşa insan . Bunun yaptığı kusura bakma ama azgınlığa girer artık

Gerçek ten çok doğru yazılmış. Doktorlarda bu uyuzu bekliyordu gelsinde hayatıma eziyet etsin diye. Şunuda eklemek isterim ki böyle tipler çalışma hayatında bir bayan görsün konuşsun ağzının suyu akar. Her pislik beklerim bu tiplerden. Vurun tekmeyi hayatınızı yeniden

Eeee şu an durumunuz nedir?
Durumum boşanma davasini kendisi açtı yani annemle kalıyorum çaresiz umutsuz sudan çıkan balık gibi

Durumum boşanma davasini kendisi açtı yani annemle kalıyorum çaresiz umutsuz sudan çıkan balık gibi
Üzülme. Birde utanmadan kendimi açtı davayı. Bu cimri adamı ömür boyu çekmektense ayrıl daha iyi paralarını kucağına bassın otursun

Back
X