Haklı mıyım haksız mıyım?

İşte ben de bunu diyorum..benim kv de de görmedi hayrını sanmıyorum ki daha da görsün..üstelik bana hava atarak sevdiği torunu da ikiyüzlünün teki,bi huzur vermiyor ona..ohh olsun,hepsi müstehak bunlara
Madem gelirleri az ona göre ayarlasınlar kendilerini,başkasından kırpmaya çalışarak değil. Sinir oluyorum

bu arada araba satıldığında gelen paraya göz dikmeyecekler mi? o paranın üzerinden ne hesaplar dönecek şimdi.

bu arada araba satıldığında gelen paraya göz dikmeyecekler mi? o paranın üzerinden ne hesaplar dönecek şimdi.
bi kısmıyla daha makul ucuz bi araba alacağız kalanı benim hesabıma yatıracağz böyle konuştk inşallah değişen bişy olmaz

bi kısmıyla daha makul ucuz bi araba alacağız kalanı benim hesabıma yatıracağz böyle konuştk inşallah değişen bişy olmaz
inşallah öyle olur. zaman içerisinde o kadar çok doluyor ki insan artık patlama noktasına geliyor. sizde tam bu noktada kaynananızı aramışınız. bence iyi yapmışınız

ya ben şeyi anlayamıyorum. siz ne ara kv leriniz ile eşinizin aileleri ile bu kadar yüz-göz oluyorsunuz. aynı evde oturulsa filan belki de. vallahi anlamıyorum. anlattıklarınıza göre çalışan, işinde gücünde bir kadınsınız, bir de küçük çocuğunuz var. ne ara fırsat buluyorsunuz bu kadar vıcık vıcık ilişkiye?

eminim karşı taraftan sıkıntılar da vardır ama ne bileym ben hani çok büyük, ölüm-kalım meselesi olmadıkça büyük konuşmayayım ama kv yi arayıp ta konuşmam böyle. eşimin burnundan getiririm ama yine de kv ye kp ye böyle sakız olmam. eşime de arabayı vermesinden çok beni düşürdüğü durum nedeni ile çemkiririm.

haklıyken haksız oluyorsunuz, çok koz veriyorsunuz karşı tarafa.

mevlüdü ikikere yapmak kvnin evinde ayrı, annenizin evinde ayrı yapmak olaylarını bilmiyorum ama çocuk sizin çocuğunuz kendi evinizde, kendi masraflarınızla bir kere mevlüt yapın. isteyen gelir istemeyen gelmez.

değişik işler.

baby shower olmasın o. onda oynanır müzik dinlenir. mevlud denilince dua gelir akla

vallahi bence sonuna kadar haklısınız..

helal olsun size.. herkes niye kv deyi aradın diyor ama bence o kv sonuna kadar haketmiş.. iyi görümceniz tek maaşla diye bunun ceremesini siz mi çekeceksiniz, girsin çalışsın o da madem.. çok kızıyorum böyle çocuklarını kayıran insanlara, nasıl bir kul hakkı altına giriyorlar allah selamet versin... cevabını öbür dünyada versinler ama..

eşinize gelince, en büyük kabahatli kendisi zaten, hayır diyemiyormuş, bu safhaya kendisi getirmiş.. hem sonra küçük bir bebeğiniz olması gibi bahanesi varken neden arabayı her istendiğinde veriyor ki.. bi arkadaş çok doğru söylemiş sizin ailenize surat yapması , pabuç gibi dil uzatması varken neden kardeşlerine cevap veremiyor acaba..

kv deye gelince , mevlüt masraflarını sizden istemesi çok ayıp, sadece hani durumu olmaz yapamaz onu anlarım, hoş öyle olsada zaten siz durumun farkında olup istemesine fırsat vermezdiniz.. hele hele o sandıktan çıkarıpta görümcenizin çocuklarına vermesi hem ayıp hem günah yani, sen kimin parasını kime veriyorsun.. çok istiyorsan vermeyi çıkar cüzdanından ver..

tekrar söylüyorum sonuna kadar haklısınız, allah sağlıkla çocuğunuzu büyütmeyi nasip etsin, sizide lohusa iken bu kadar üzdükleri için onlara hidayet versin.. ne amaçla okunan mevlütü bile bu hale getirmişler yazık yani..

bebeğe takılan paradan görümcenin çocuğuna ne den takıyor ki ?
E çok para vermesi tutuyorsa cebinden verseydi,çok gereksiz bir haraket olmuş ayıp etmiş!
bende araba mevzusunda takılırdım yani ne zor şartlarda alıyorsun arkadaş!
Birkere isteersin hadi 2 olsun madem çok gereksinim duyuyorsunuz araca, gidin alın yahu
Sanki siz zevkinizden okdar kredinin altına girip araç aldınız....

En son ben mevlütten falan geçmiştim zaten. Okunmasın dedim. Okunsun dedi eşim ille annemde okunacak dedi.
Beni tanısan bu yaptıklarım iyice saçma gelir. İşimde gücümde boş vakti olmayan bi kadınım. Ama kv görümce artık iyice canımı sıktılar lohusalık boyunca. Kv eşimi doldurup bana yolladı kaç kez. En sonunda bende patladım. Herkes yerini bilsin diyorum şimdi. Eskiden boşver deyip arkaya atardım.
Teşekkrler. Mevlüt ne hale geldi aynen bi arkadaşın da dediği gibi kırkım çıkana kadar kırk kavga tartışma oldu. Kaynak hep kv. En sonunda açtırdı ağzımı
bende aynen böyle düşünüyodum konum sayesinde de teyit etmiş oldum

Kayinvalide cocuklara para verirken ne kadar kotuluk yapiyor o cocuklar herseyde kendi paylarininda oldugunu dusunecekler ileride.

Kiskanmasin diye yapmis olabilir ama cocuk parayi taniyorsa kiskanmamasi gerektigini kiskansada baskasinin mali oldugunu ogretmeliler.

Gerçekten her yazılan şeyden kendime pay cikarariyorum. Ne zormuş ele karışmak. Önceden derlerdi aile ilede evleniyorsun diye kızardım çok doğruymuş. Daha 2 aylık evliyim neden evlendim ki diyorum. Avazım çıktığı kadar soylenmek gidip tek tek suratlarina haykırmak geliyor içimden. Siz iyi yapmışsınız telefonda ama tabi anlamamıs o ayrı. Baştan rest çekmek sınır çizmek çok çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…