Haklı mıyım haksız mıyım?

O zaman siz doğrusuna denk gelmemişsiniz..

Ne demek hera..biçok kişi kendi ilişkisine göre değerlendiriyor durumu ama sen nabza göre şerbet vermişsin..wallahi konunu okuyunca ben rahatladım iyice saçmalamışlardı

O zaman siz doğrusuna denk gelmemişsiniz..
Mevlidin zaten kelime anlami kasidedir.sarki yani. Ben konuyla ilgili diyaneti de aradim. Sevaplik bir durum da yok ama insanlar israrla doganin olenin ardindan okutuyorlar dendi. Siz de arayip sorabilirsiniz.ama dediginiz gibi dua okutmak farkli bir sey adi mevlit degil

Ayy en sinir oldugum insan modeli baskasinin malini keyfi kullanmak beraber oturulan sehirde genelde bu yasaniyor karakterle alakali bsey.. Sonuna kadar haklisinz bence iyi de yapmissinz susmamakla yoksa daha da tepenize cikarlar ayrica bu durumun olmasina sebeb birazda esiniz isim var desin bska bsey desin 5 kere isterlerse 1 kere versn yani zor degil kardes olablr ama kimse kimseyi kullanmasn yani kv saf ayagina mi yatıyor orayida tam cozemedem tedbirli olmakta uzak olmakta fayda var..

Benimkilerin yanında senin eşin de kvde melek gibi gerçekten
Şükret ama ezdirme yine kendini tabi

Dibine kadar haklisin hayir demeyi ogrenmeli esin yoksa daha cok araniz acilir
Ayrica kaynanan gorumce eltilerin ne yuzsuzler kiz isin duser alirsin ona bisey demem ama keyfi alinmasina karsiyim bnde
Kaynanan sizden almaya alismis yetmiyo masallah bide dagitiyo kendi parasi gibi
Alttan alma artik lafini soyle herkez yerini bilsin

Araba konusunda haklisin.
Esin kendi ailesine hic sesini cikarmiyor ama size gelince pabuc gibi dili var.
Mevludu evinde okutmaliydin.
Kv masraf parasini alacak kadar cig ve gorgusuzmus.
Insan torunu icin okuttugu mevludun parasini ister mi yahu.
Ayrica toplanan paradan harclik dagitmasi da gorgusuzluk.resmen goz dikmis.
Kimse kusura bakmasin gorgu buyukluk vs hicbirseye sigmaz bu.
Harcligi cuzdanindan verecekti.toruna gelen paradan degil.
Anneni gonder artik.
Kendin bakmaya alis bebegine.
Ailelerle cok yuzgoz oldunuz.
Kirkin cikana kadar neredeyse kirk kavganiz filan oldu:))
Bu yuzden az kabugunuza cekilin.evinize bebege odaklanin.
Arabayi da satinca size bulasmazlar artik.
Bak guzel zamanlarini tartisma gozyasiyla gecirdin.
Artik bundan bir vazgecip kendini toparlaman lazim.

Seninki gene düşünmüş de Mevlüt okutmuş benimkinde o da yok. Ama altınından görümceye vermek ne demek. Buna müsade ederek çok yanlış yağmuşsın

Sizin altınlarınizin kvde ne işi vardı da verdi ona buna anlamadım. Iyi yapmissiniz telefon açmakla sonuna kadar da haklisiniz herkes hakkını alıyor çatır çatır siz de alın. Bu arada para toplanan sandığın da kvde ne işi var onu da anlamadım.
Ben diş buğdayi ve mevludunu birlikte kvde yaptım benden bir kuruş istemedi. Ikramliklari hazırladı sarma börek çörek dis bugdayi lohusa serbeti tavuk pilav falan yaptı az bile yaptım hersey çocuklarım için diye etrafta 40 döndü canım Kıyamam. Hele lohusa serbetindeki konulan Bademli aksamdan şu ile islayip tek tek soyup kavurdu ya. Ben oturup asla yapmam hepimiz de bardak bardak içtik.

helal olsun kv ne valla takdir ettm Maşallah

aynen öyle kırk çıkana kadar kırk kavga oldu

İlk başta çok haksizsin ama sonra haklısın. Araba lazım olmuştur almıştı belki abartmistir evet ama kay8nvalidenizi aramanız çok yanlış olmuş. Kadın alttan almış gayet güzel konuşmuş babam ablan vs şeklinde hitab hoşuma gitti. Ama senin parami sana sormadan millete dagitmasi özellikle düğün altınıni gorumcene vermesi bana Oha dedirtti. Ne munasebet o konuda çok haklısın

Sen anlattin ben yoruldum o kv den ... Bizimki de mevlüt planlıyor şimdiden eşime masrafı söylüyor şu kadar tutar toplamda diye..Anlamıyorum yani mevlüt okunacaksa harcamayı da yapsın..Biz harciyorsak mevlüt evimde yapilacak dedim eşime annemin evinde olacak diyor o da...Benim annem de yapacak bebegim için mevlüt böyle şeyleri duyurmayı hic sevmez..
Daha gecen gün inanılır gibi değil ceyizlik yüz havlumu banyoda lavabonun altına sermiş deliye döndüm eşime sordum bu ceyizlik havlunun yerde ne işi var acaba diye kv kendisi cvp verdi bi de lavabonun altına su damlamis ayağım ıslandı ben de suyunu alsin diye serdim demez mi orda koskoca rulo havlu asılıydı oysa ki.. . Bi de titizlikten göğe çıkarır kendini..Hayır bu tarz şeyleri sürekli yapıyor bana eziyet olsun diye nabzımı ölçüyor ortada kavga cikarayim diye kendisi yapacağını konuşacağını sakin sakin hareketlerle yapıyor zaten. .

Ben hiç doğru bulmadım kv aramanızı.
Araba konusunda haklısınız ama o kv nin değil eşinizin kabahati.Aynı sorunu yaşamış bir kadınım üstelik anasını aramak aklımın ucundan bile geçmedi.Öğrencimi bu velisine şikayet eder gibi.
Ben bir hata yapsam eşim haklıda olsa beni ezip ailemden birini arasa vallahi bakmam suratına bırak özür dilemeyi

Mevlütlerin böyle vukuatlı olabileceğini düşünmezdim hiç. Ne umutlarla evleniyoruz ne çıkıyor ya bi de iyilik bekliyorlar sonra. Hayır insanı delirtiyorlar önce sonra da vicdan yaptırıyorlar
bende ilk kez yaptım bunu. Çünkü kapıyı çarpıp gittiği on oldu artık bunalttı beni. Sorunların kaynağı da kv zaten onun yüzünden bu hale geldik adamı doldurup üstüme salması değil böyle yüzleşilir işte dedim aradım. Şu saatten sonra gerekirse maaile toplarım hepsine konuşurum. Deli desinler ama idare etsinler. Ben idare etmekten yoruldm

altınımı görümceye verdi ondan bikaç ay geçti görümcenin kocası iş batırdı. Sonra vay bizim işlermiz neden yolunda gitmiyor. en büyük yanlışı sürekli birinden alıp birine veriyor kadın. Neymş görümce tek maaşmış. Banane yani çalışsın o zaman çalışma imkanı da var reddediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…