• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

Ya pardon tabi sizin gibi zengin değiliz demek ki lcw marka almışız işte başka da bilmiyoruz
Bakın konu bu yöne çekilmesin diye özellikle belirttim ben de bu markalardan alıyorum diye, daha ne diyebilirim bilmiyorum. 10 binlik bileklikten vazgeçip lcw mont alıp mutlu olmasını söylüyorsunuz insanlara. Allah aşkına ya. Dondurma isteyen çocuğa evde karpuz var diyen anne gibisiniz 😂

Aslında size laf atmamış. 1000 lira artık mont özelinde yok gibi yani. Bu paralara adam akıllı ısıtan şeyler kalmadı.
Şurda parayla ilgili en ufak bişey yazınca hep böyle oluyor. Farklı ülkelerde yaşıyoruz heralde. Bir depo benzinin 1500 lira olduğu paralel türkiyede yaşıyorum ben.

Şurda parayla ilgili en ufak bişey yazınca hep böyle oluyor. Farklı ülkelerde yaşıyoruz heralde. Bir depo benzinin 1500 lira olduğu paralel türkiyede yaşıyorum ben.
Yani mont işte işlevsel olmasına da gerek yok ben sadece ısıtıyor mu rüzgar geçiriyor mu diye bakıyorum bakarken cebimden para uçup gidiyor maalesef 😬😬

Aslında size laf atmamış. 1000 lira artık mont özelinde yok gibi yani. Bu paralara adam akıllı ısıtan şeyler kalmadı.
Ben zaten eski fiyatları kastettim. İki yıldır evliler ya. Fiyatlar son olanlardan sonra bu kadar uçtu. Hem konu bu değil hem de forumda bu konularla ilgili açıklama yapmak abes geliyor. Herkes yok o para mı yok bu da para mı… anafikir yani kendine pahalı ve kaliteli şeyler al bu zamana kadar para yetiremediğin ya da bakıp geçtiğin

Bakın konu bu yöne çekilmesin diye özellikle belirttim ben de bu markalardan alıyorum diye, daha ne diyebilirim bilmiyorum. 10 binlik bileklikten vazgeçip lcw mont alıp mutlu olmasını söylüyorsunuz insanlara. Allah aşkına ya. Dondurma isteyen çocuğa evde karpuz var diyen anne gibisiniz 😂
Lcw diye sizinle dalga geçmek için yazdım 😂

Aslinda o degilde bu pahalilik nasil olacak o problem..
Kdv dustu diye millet 5 kg'lik princi 4 kg olarak tekrardan ambalajlamak suretiyle ayni fiyattan satmaya baslamis.
Yine zarardayim.Artik marketten 5 kg yag 1 kg de et alinca kendimi Nevbahar Koc gibi hissediyorum..Zenginlik boyle bir sey demek ki :)

Ben sizi haklı gördüm. Olay bileklik de değil sonuçta heves edilen bir şey . İhtiyaç değil belki ama bu hayata yalnızca bazal ihtiyaçlarımızı karşılamaya da gelmedik . Bu bileklik olurdu belki bilgisayar hiç fark etmez . Şunu şunu yapar alırız gibi bir şey denmesi gerekirdi . Şimdi alınsa da çok mutlu olmazsınız. Böyle heves kırıcı kişiler çok itici gerçekten . Fiyatına bir şey diyemem herkesin bütçesi farklı ama sizin bütçenize göre çok fazla olsa zaten teklif dahi etmezdiniz diye düşünüyorum demek ki makul bir fiyatta .

Herkesin para harcamaya deyen yer olarak gördüğü şeyler farklıdır. Kimi altın alır, kimi mücevher alır, kimi çanta alır, kimi mont, kimi bilgisayar oyunu, kimi araba. Bence kişilerin isteklerini ve zevklerini tartışmak çok mantıklı değil. Eşinize inat alacağım demişsiniz ama inat edilecek bir durum yok. Eşinizi alın bir gün aile toplantısı yapın. İkinizin de borçlara katkıları bitince ikiniz de kendi kişisel zevkleriniz için para ayırın. Ne kadar olduğunu aylık olarak belirleyin. İsteyen istediğini alsın. Bu sırada birikime ne kadar ayıracağınızı da konuşabilirsiniz.

Ev işlerinin size yıkılması çok ayrı ve çok saçma bir durum. Toplantıda yaptığınız işlerin hepsinin listesini çıkartın (çamaşır, yemek, bulaşık, misafir ağırlama, temizlik, alışveriş, ütü, hepsini) bu işleri haftada kaç gün yaptığınızı çıkartın. Tamamen eşit bir şekilde ve oy birliğiyle bölüşün ve görevini yapmayan olursa ne gibi bir yaptırımla karşılacak (o ay kendinç ayırdığı paranın kesilmesi, haftaya ek iş alması gibi) kararlaştırın.

Yani hem çalışıyorsunuz, hem ev işi yapıyorsunuz ve bunu da normalleştiriyorsunuz. Yıllar sonra böyle bir olay gelince aklınıza haksızlığa uğradığınız geliyor. Kendinize ayıracağınız paradan da ne alacağınızı eşinize sormayın. O da size sormasın. Olur da ayrılan paradan daha büyük bir harcamanız olur, o zaman birbirinize haber verirsiniz.

Haksızsınız, elini hiç bir şeye sürmeden premses gibi yaşayanlardan olsaydınız o bileziği kapardınız. Siz niye çalışıp cabalayıp borca giriyosunuz? Harvurup harman savurmadığınız için, o bilekliği görür görmez almadığınız için haksızsınız.

Ben diğer sayfaları da okuyunca o yorumumu geri aldım kardelencim 😅 eşi 'ayni abimin bosadigi eşi gibi inat ediyor karım da' diye annesine söylemiş, sanki bunca ay kendinden kısan,maaşını eve arabaya yatiran konu sahibi değilmiş gibi, çirkin çirkin ithamlar... O yüzden yeni yorumum; hem onu al hem dolabını yenile hem tatile cik 😂 adamın iki kaşığından birini kır çünkü degmezEn Büyük KK

%100
Konu sahibesi çalışıyor, eve para getiriyor üstüne evde de ev işlerini yapıyor ee sonuç nedir ? Hiç. Madalya mı takıyorlar yani, aksine adam iyice tepesine çıkmış sen paraları öde benim altıma araba çek ama 2 yıldan sonra tek istediğin bir şey olsun dur onu sakın alma parayı benim arabaya yatır ... KOnu sahibesi 2 yıldır parayı arabaya yatırıyor , adam arabayı alıp işe gidiyor, konu sahibesi %50 parasını verdiği arabaya haftasonu belki biniyor. Suç konu sahibesinde yumruğunu masaya koyacak, öncelikle diyecek ki ben de para koydum bu arabanın ayrısı benim haftanın 3 günü ben kullanıcam. Sonra diyecek ki istediğimi alıcam madem para koyuyoruz 50-50 benim isteklerim de olacak. Adam kredi çektirip hayatını yaşıyor, konu sahibesi yumruğunu sıkıp yalıyor yok öyle.

Son düzenleme:
Tatlı dillle de denedim ama alamazmışım öyle diyor yani ben çalıştığım halde almamam gerekiyormuş bunu bana hak görmüyor resmen 2 3 bine almalıymışım. Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Annesi de dedi kadındır bu ister tabi böyle şeyleri imkanınız varsa alın dedi ki olacak imkanımız

Ders al o zaman sen de kapının önüne konulursun ya akıllı ol ya tekmeyi sen de yersin diceksiniz. Giderken de yarı parasını koyduğum arabayı da evi de 2ye böler giderim, bindiğin arabanın da oturduğun evin de yarısı benim o yüzden hiç uçma havalara sonra çakılırsın cano diceksiniz :sinirli:Adamın kafa uçmuş gitmiş sanki bu şehzadeye yalvarıyorsunuz ne olur benimle evli kal diye ... ben olsam çoktan evden atardım 2 gn anacığında orda burda sürünür aklı başına gelirdi.

%100
Konu sahibesi çalışıyor, eve para getiriyor üstüne evde de ev işlerini yapıyor ee sonuç nedir ? Hiç. Madalya mı takıyorlar yani, aksine adam iyice tepesine çıkmış sen paraları öde benim altıma araba çek ama 2 yıldan sonra tek istediğin bir şey olsun dur onu sakın alma parayı benim rabaya yatır ... KOnu sahibesi 2 yıldır parayı arabaya yatırıyor , adam arabayı alıp işe gidiyor, konu sahibesi %50 parasını verdiği arabaya haftasonu belki biniyor. Suç konu sahibesinde yumruğunu masaya koyacak, öncelikle diyecek ki ben de para koydum bu arabanın ayrısı benim haftanın 3 günü ben kullanıcam. Sonra diyecek ki istediğimi alıcam madem para koyuyoruz 50-50 benim isteklerim de olacak. Adam kredi çektirip hayatını yaşıyor, konu sahibesi yumruğunu sıkıp yalıyor yok öyle.
Öyle adam anca pohh yesin :KK53:

Şunu da duyduktan sonra elime geçse kocanı boğabilirim. Sen bütün altınını eve arabaya vermişsin o sana bir bilekliği çok görüyor. Ya gaz vermek istemiyorum ama bu tartışmayı sen kazanmadığın takdirde ne öfken geçer ne de bu adama sözün geçer. Çok can sıkıcı, güzelce silkelenmeye ihtiyacı var bunun.

Ev araba krediyle alınmış doğal olarak borç var. Aylık gelir gider ve kredilerden kalanla da dolar altın alınmış. Bunu anlamak çok da zor olmamalı bence
Gaz ne kelime,petrol varili tutusturdunuz:))
Bogmak ne,esinizle tartistiniz sanirim:))

Gaz ne kelime,petrol varili tutusturdunuz:))
Bogmak ne,esinizle tartistiniz sanirim:))
Yok tartışmadım asıl buradan aldığım gazla adama kendimizi yemeğe götürttüm 🤣

Aslında konu sahibiyle aynı şeyleri yaşamışım. Bir ev bir araba sahibi olabilmek için nelerden kıstık. 13 yıldır evliyim bunun nereden baksanız 8 yılını 1 kaban 1 botla geçirdim (eskidikçe yenisi alındı tabi ki ama hiç 2şer 3er tanesi olmadı) keyfe keder giysi bile almadım, sıkıştık her ay bir bilezik bozduk kaç bilrzik olduğunu duysanız üzülürdünüz benim kadar, her şeyi ihtiyaçla sınırladım. tam nefes alacağımız zamanda bir bileklik isteyeceğim adam mırın kırın edecek, ulan giden altınlar o bileklikten kaç tane alır haberin var mı diye yapışırım gırtlağına. Çok fazla empati yaptım ondan oldu 🤣🤣🤣

Ekleme: eşim benim ihtiyaçlarımı isteklerimi her zaman her şeyin önünde tuttu her zaman

Back
X