HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

Tatlı dillle de denedim ama alamazmışım öyle diyor yani ben çalıştığım halde almamam gerekiyormuş bunu bana hak görmüyor resmen 2 3 bine almalıymışım. Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Annesi de dedi kadındır bu ister tabi böyle şeyleri imkanınız varsa alın dedi ki olacak imkanımız

Kv muhteşemmiş....Yılın kv bile olur bravo valla

Yahu sen para kazanıyorsun, tabiki alacaksın...İstediğin bişeyi imkanın da el veriyorsa alamayacaksan çalışmanın ne anlamı kaldı? Senle senin maaşına güvenerek mi evlenmiş? Bikere senin maaşını yok saymalı zaten kafada

Kız konu sahibi, bu mu on bin vereceğin bileklik 😂😂😂 kiroyum ama para bende bilekliği gibi. Sanki eltinin düğününe gitmişsin de 'benim de takım var' diyip bunu gibi cart sarı falan..bunu işte takamazsin,günlük takamazsin, nerede takacaksin ki? Genç güzel kadınsın. Daha zarif şeyler bul bence.

Şu tarz, daha zarif , daha modern genç işi seyler

İyi de zevkler tartışılmaz, onu beğeniyor

Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Annesi de dedi kadındır bu ister tabi böyle şeyleri imkanınız varsa alın dedi ki olacak imkanımız
Bu olay kaynananizin kulağına neden gidiyor?
Sizin istediğiniz her şeyi önce annesinden mi onay alıyor?
Onca borcu ödeyip evliliğin ilk yıllarını hesap kitapla geçirirken sizi çok mu takdir ettiler de şimdi hakkınızda böyle konuşuyorlar utanmadan???
Valla bu ayrıntiyi okuduktan sonra olaya bakış açım değişti. Bence anasayfaya not olarak bunu da ekleyin.
İşe bak, her gün onun kullandığı arabayı bile senin maaşının katkısıyla almış, simdi istediğin şeyi pahalı bulmayı geç, "aynı eski gelinin gibi davranıyor" diye seni kötüluyor, çekiştiriyor🤬🤬🤬
Demek ki bu adama maaş kartını da versen yarın bir gün bir talebin olduğunda eski yaptıklarını görmeyecek bile.
Yorumumu degistiriyorum, bence al istediğin altını.
Yetmez git güzellik merkezine gençlik aşısı,Kolojen bakimi falan yaptır altı ayda bir, tatil için erken rezarvasyonlar yap, dolabını yenile... Bu adama cok verici olmaya gerek yok

Tatlı dillle de denedim ama alamazmışım öyle diyor yani ben çalıştığım halde almamam gerekiyormuş bunu bana hak görmüyor resmen 2 3 bine almalıymışım. Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Aranızda geçen muhabbeti neden annesine söylüyor, abisinin eski eşiyle kıyaslayıp, o kadını da alakasız bir şekilde cahil ediyor konuya?
Ne saçma sapan bir "adam".
Laftan falan anlamaz bu kafada biri.
Kolay gelsin size.

Bence alın ya. Yani nereye kadar biriktireyim bilmem ne yapayım. Ev araba alındıysa vur patlasın çal oynasın yaşanabilir artık 😅 sürekli yatırım düşünmek hele ihtiyaç yokken bunu düşünmek insanı yıpratıyor, yaşlandırıyor ya. Ailem de böyleydi ihtiyaç olmamasına rağmen iki üç liranın hesabını yapar taa bilmem nereye yürüyerek gönderir mesela. Babam 5 liraya lahana almıştı uzun zaman önce de neyse annem tüm gün babama saydırdı durdu nasıl 5 liraya alırsın diye. Tüm günümüzü zehretmişti. Bunlar birikip birikip insanda başka yerden patlıyor. Maddi imkansızlıkları ayri tutuyorum beni yanlış anlamayın. Ama imkan varsa fazla hesapçı olmak da iyi değil. Ayrıca eşiniz borç bittikten sonra araba modelini yükseltmek isteyebilir, sizin harcamaniza ondan karşı çıkmış da olabilir. Ona da izin vermeyin madem.😒

baştan birkaç yorum okudum.
bozdurunca değeri düşer diyenler..
çalışıyor musun diyenler...
çalışmıyorsa ne olacak? evdeki işi komşular mı gelip yapıyor?
hala kadınların kadınlara çalışmıyorsan kendin için birşey isteme hakkın yok diye parmak sallıyor olması üzücü..

konu sahibesi haklısın.
Bence ondan sorulmuyor. Hayat artık çok pahalı. Tek maaşla bir şeyler almak zor diye sorulmuştur diye düşünüyorum.

2 yillik evlilikte araba ev altin dolar alınmış. Nefes almamissiniz hayatı yaşamamissiniz ki siz.
Çalışıyorsunuz,eve para getiriyorsunuz ve 10 binlik bilekliğin lafı ediliyor .
Sormayın bile alın takın.

%1000000
Köle mi bu kadın, çalışmaya mı evlendi?

Para, ev, araba, kredi maaşdiyen erkek kadar iticisi yok, nefes almadan kredi çekmek peşindeler😶

Aranızda geçen muhabbeti neden annesine söylüyor, abisinin eski eşiyle kıyaslayıp, o kadını da alakasız bir şekilde cahil ediyor konuya?
Ne saçma sapan bir "adam".
Laftan falan anlamaz bu kafada biri.
Kolay gelsin size.
Hayır ben örnek vermiştim istersen annene sor kadınlar böyle şeyleri ister diye o şekilde sordu yoksa asla söylemez

Bence ondan sorulmuyor. Hayat artık çok pahalı. Tek maaşla bir şeyler almak zor diye sorulmuştur diye düşünüyorum.

öyle olduğunu sanmıyorum çünkü kadın yazmış borcumuz bitince almak istiyorum diye. tek maaş olsa bile bir bütçe hesabı yapmış zaten demek ki borç bitince 10 bin lik birşey alabileceğini paralarının yeteceğini düşünüyor.
adama arabanın borcu bitince bileklik borcuna girelim demiş gibi bir ifadesini görmedim ben🤷‍♀️

3-5 lira değil , on bin liralık bileklik , altin her ay üstüne yüz lira ekliyor,konu sahibinin almak isteidgi zaman gelene kadar o olur onbeş bin lira
Bence değmez ya, yazık günah. Hani robot süpürge istese, yurtdışına tatile gitmek istese, burnumu yaptiracam dese, foto makinası Alacam, PlayStation Alacam, iphonumu yenileyecem dese ödenir elbet. Ama bileklik çok fuzuli geldi bana da. Taksan , kaç gün takacan aynı takıyı,bayar bir yerde. Çalınması çok kolay, evde bir de onun derdine dusecen, Bozdursan para etmez... Ne bileyim, ben de 'ne gerek var' derdim heralde
Şu an ki fiyatı 6000 TL imiş, konu sahibi 10000 TL derken alacağı zaman ki fiyatından bahsetti sanırım. Eşi de daha uygununu alalım demiş, demek ki sorun aradaki fark, kaldı ki altın her zaman para bir ihtiyacı olduğunda satar ihtiyacını görür, cevabında yazan şeylerin ironi olduğunu düşünüyorum çünkü onların hiç birisini bırak aynı parasına, yarı parasına bile satamazsın .

Eşimle neredeyse 2 senelik evliyiz bu zamana kadar yatırım yapıyoruz diye borca girdik ve 2 senedir kesinlikle kendimden kıstığımı hissettim. Borç bitince daha fazla borç istemediğimi hatta belki çocuk düşüneceğimizi ve masraflı olacağı için bu şekilde düşündüğümü söyledim. Daha sonra uzun zamandır beğendiğim bir bilekliği gösterdim yıl sonu borç bitince bunu almak istiyorum dedim.
Bana dediği şey 8 10 bin bir bilekliğe veremezmiş daha uygunu yok mu neden bu kadar para veriyormuşum vs.bir sürü laf etti ve akşamı küs olarak kapattık. Şimdi ben haksız mıyım hanımlar? 2 senedir borç ödüyorum sıkıntı yokta kendime bir bileklik alacağım dedim diye mi problem oluyor anlamıyorum demek ki erkeklere iyilik yaramıyor... Yani hiç mi bir şey istemeyeceğim ben ya da her istediğimde böyle kavga ederek mi alacağım gece gece düşünmekten uyuyamadım. Borcumuz olsa ve almak istesem haklı diyorum ama borç bittikten sonra almak istememe rağmen laf yapıyor.
Haksızsınız, elini hiç bir şeye sürmeden premses gibi yaşayanlardan olsaydınız o bileziği kapardınız. Siz niye çalışıp cabalayıp borca giriyosunuz? Harvurup harman savurmadığınız için, o bilekliği görür görmez almadığınız için haksızsınız.

Şu an ki fiyatı 6000 TL imiş, konu sahibi 10000 TL derken alacağı zaman ki fiyatından bahsetti sanırım. Eşi de daha uygununu alalım demiş, demek ki sorun aradaki fark, kaldı ki altın her zaman para bir ihtiyacı olduğunda satar ihtiyacını görür, cevabında yazan şeylerin ironi olduğunu düşünüyorum çünkü onların hiç birisini bırak aynı parasına, yarı parasına bile satamazsın .
Ben diğer sayfaları da okuyunca o yorumumu geri aldım kardelencim 😅 eşi 'ayni abimin bosadigi eşi gibi inat ediyor karım da' diye annesine söylemiş, sanki bunca ay kendinden kısan,maaşını eve arabaya yatiran konu sahibi değilmiş gibi, çirkin çirkin ithamlar... O yüzden yeni yorumum; hem onu al hem dolabını yenile hem tatile cik 😂 adamın iki kaşığından birini kır çünkü degmezEn Büyük KK

Ben hakli buldum sizi. Esasen onun sizi dusunup teklif etmesi gerekirdi. Kendo paranizdan biriktirip alin takın icinizde kalmasin. Borc yoksa ce koşeye para atabilecekseniz 10 bin cok degil bence gram altin olmuş kac para. 10 bine guzel bir bileklik bulabilirseniz o bile iyi bence.

Ya gerçekten kırmak istemem hevesinizi ama eşinizi tanıdığınız daha çok yatırımlık bir şey bakmış olabilir misiniz? Renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama çok altın altın durmuyor mu? 🙈

Back
X