Hakli oldugum yerde haksiz duruma mi düstüm?

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Cok sacma bir olay yasadim. Ben esimin ailesi ile altli üstlü oturuyorum, kayinvalidem, kayinbabam ve görümcem beraber oturuyorlar. Esimle disarda bir kac isim vardi disari ciktik. Eve geldigimde bir baktim ki mutfakta masada sarma börek vs var. Biz yokken kayinvalidem getirmis koymus masaya. Hata bende tabii, kapiyi kilitlemeden gittim ama nereden bileyim ki benden habersiz evime gireceklerini. Esime rahatsiz oldugumu söyledim o da anlayis gösterdi annesiyle konustu. O günden beri hem kayinvalidem hem görümcem bana karsi soguk davranmaya basladilar, surat astilar vs ben hic bisey olmamis gibi davranmama ragmen. Normalde kayinvalidemi severim, düsünüp de getirmis ama yinede rahatsiz oldum. Abarttim mi sizce?

Aradaki ilişkiye göre değişir durum ya.
Yani sevdiğim, sorun yaşamadım kv ise ben kendim söylerdim mesela laf arasında.
Atıyorum 3 senedir oturuyorsunuzdur, zerre sorun olmamıştır, sarma bıraktı diye eşin koşa koşa uyarmıştır. Gereksiz.
Haksız duruma düşme falan yok ama bir tık gereksiz bir tepki olmuş olabilir.

Bırak küssünler ya öyle şey mi olur.
Ben de kayınvalidemlerle aynı apartmandayım anahtarımız var onlarda dünyanın binbir türlü hali var yangın olur hırsız olur deprem olur evde kedi var kurtarmak gerekir vs. 6 yıllık evliyim nerdeyse; hiç gerek olmadı şimdiye kadar. Lambur lambur eve dalmak ne demek çok atıp.

Öyle çat kapı giremez yani ne olursa olsun evet bir şeyler hazırlamış size ama sizi arayıp gelin alın oğlum kızım diyebilirdi ya da musaitseniz getiriyim. Ama altlı üstlü zormuş bağırsan kavga etsen ses gider bir şey olsa ses gider eve girdin çıktın sürekli haberleri olur, ama olucak böyle şeyler maalesef öyle yaşadığınız sürece :S

Ablam sarmayı böreği ye,keyfine bak.
Anahtarı mi var kv'nin ?
Madem tedirginsiniz,kilitleyip çıkacaksınız.
Ayrıca alt üst olunca zaman zaman yaşanıyor böyle hadiseler.
Kilitli tutun kapınızı rahatsız oluyorsanız.

Yerinde davranış olmuş.
Canınızi verecek kadar çok sevseniz de kv tarafını , kapınızin kilidine sahip çıkın sınırlarımizi biz cizeriz başkaları değil.

Aramiz gayet iyi aslinda, hic biseyime karismaz cok iyi niyetlidir kendi kizi gibi görür galiba onun icin o kadar rahatca hareket etti, sanirim kendim konussaydim daha iyi olurdu

Aramiz gayet iyi aslinda, hic biseyime karismaz cok iyi niyetlidir kendi kizi gibi görür galiba onun icin o kadar rahatca hareket etti, sanirim kendim konussaydim daha iyi olurdu
Kızı gibi olmadığınızı anlamış olmuş kayınvalideniz. Onun açından iyi birşey. Bundan sonra ona göre davranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…