- 15 Şubat 2013
- 25.995
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.177
- 798
Alırsın gönlünü, anne biz evde uygun olmayabiliriz, bişey yollayacagin zaman haber ver, oğlun gelip alsın de. İyi niyetli bı kadın, kızı gibi goruyo diyosun, boşuna kırma kalbini, oha yaşlı teyzeye bağladım, erkek anası da değilim ama hdhdhdgNiyetinden zaten hic süphem yok ama yinede hem rahatsiz hem biraz da pisman oldum ya
Aradaki ilişkiye göre değişir. Onları tanıyan en iyi sizsiniz. Kimse kimsenin özel alanına girmemeli. Belki eşinizden iyi birsey yaptıkları için beklemedikleri sözleri duymak onları incinmişlerdir. Benim teyzemde gelirinin evine o yokken girip çıkar. Acil birsey lazımsa mutfağını kullanır. Tabi yengem başta o yüzü vermiştir. Ayni şekilde karşılıklı bu ilişki. 25 sene oldu çok şükür hep iyiler. Sonucta sizi rahatsız eden bir durumu ifade etmişsiniz bu yüzden onlarda zamanı gelince yumusayacaklardir.Cok sacma bir olay yasadim. Ben esimin ailesi ile altli üstlü oturuyorum, kayinvalidem, kayinbabam ve görümcem beraber oturuyorlar. Esimle disarda bir kac isim vardi disari ciktik. Eve geldigimde bir baktim ki mutfakta masada sarma börek vs var. Biz yokken kayinvalidem getirmis koymus masaya. Hata bende tabii, kapiyi kilitlemeden gittim ama nereden bileyim ki benden habersiz evime gireceklerini. Esime rahatsiz oldugumu söyledim o da anlayis gösterdi annesiyle konustu. O günden beri hem kayinvalidem hem görümcem bana karsi soguk davranmaya basladilar, surat astilar vs ben hic bisey olmamis gibi davranmama ragmen. Normalde kayinvalidemi severim, düsünüp de getirmis ama yinede rahatsiz oldum. Abarttim mi sizce?
Dogru tepkiyi vermissiniz ne munasebet evde kimse yokken girmek sinirden delirirdim sanırım ozel alan yani bu rahatlıga bakCok sacma bir olay yasadim. Ben esimin ailesi ile altli üstlü oturuyorum, kayinvalidem, kayinbabam ve görümcem beraber oturuyorlar. Esimle disarda bir kac isim vardi disari ciktik. Eve geldigimde bir baktim ki mutfakta masada sarma börek vs var. Biz yokken kayinvalidem getirmis koymus masaya. Hata bende tabii, kapiyi kilitlemeden gittim ama nereden bileyim ki benden habersiz evime gireceklerini. Esime rahatsiz oldugumu söyledim o da anlayis gösterdi annesiyle konustu. O günden beri hem kayinvalidem hem görümcem bana karsi soguk davranmaya basladilar, surat astilar vs ben hic bisey olmamis gibi davranmama ragmen. Normalde kayinvalidemi severim, düsünüp de getirmis ama yinede rahatsiz oldum. Abarttim mi sizce?
Abartmamissiniz normal tepkiniz ama bu birazda onlarla aranizdaki bağa bağlı.Cok sacma bir olay yasadim. Ben esimin ailesi ile altli üstlü oturuyorum, kayinvalidem, kayinbabam ve görümcem beraber oturuyorlar. Esimle disarda bir kac isim vardi disari ciktik. Eve geldigimde bir baktim ki mutfakta masada sarma börek vs var. Biz yokken kayinvalidem getirmis koymus masaya. Hata bende tabii, kapiyi kilitlemeden gittim ama nereden bileyim ki benden habersiz evime gireceklerini. Esime rahatsiz oldugumu söyledim o da anlayis gösterdi annesiyle konustu. O günden beri hem kayinvalidem hem görümcem bana karsi soguk davranmaya basladilar, surat astilar vs ben hic bisey olmamis gibi davranmama ragmen. Normalde kayinvalidemi severim, düsünüp de getirmis ama yinede rahatsiz oldum. Abarttim mi sizce?
Benzer birşey yaşadım,balayından döndüğümüzde evde 1 2 eşyanın yerinin değiştiğini fark edip eşime söyledim,annemler bir şey bırakacaklardı haberim var benim dedi,tuhaf geldi ama çok da takılmadım .Aradan 2 ay geçti işten geldim ,eşim kayınvalidem ve kayınvalidemin iki arkadaşı oturuyorlar,eşime madem misafir gelecekti haber verseydin ya dedim. O da ben geldiğimde buradaydılar bende bilmiyordum ki dedi :)))
Dünya hali ne olur ne olmaz diye tedbir amaçlı bıraktıgımız anahtarı kayınvalidem çok yanlış anlamış,o gün misafirleri güzelce ağırlayıp yolcu ettik,sonra eşimden bu sorunu halletmesini rica ettim,halletti sağolsun.Evet bu dünyanın en büyük derdi değil belki ama ben mesafeli bir insanım,müsait olup olmadıgını sormadan kendi anneme bile gitmem,kendi annemde aynını yapmadan bana gelmez.Kayınvalidemi de çok severim,böyle konuların birikip birikip bir gün büyük bir tartışma konusu olarak önüme gelmesindense sorun küçükken konuşup halledilmesini tercih ederim.Sonuş olarak sizi de haksız bulmuyorum,ama yerinizde olsam aranızdaki soğukluğun sebebini sorar,konuyu açmalarını sağlar sonra da fikirlerimi paylasırdım.
:))) Zerre çıldırmadım çünkü bir daha böyle birşey ile karsılasmayacagımdan adım kadar emindim,hatta daha evliliğimizin basında böyle bir olay ile karşılaşmış olmayı birbirimizi doğru anlamak adına bir şans olarak gördüm.15 yıldır evliyim o gün bugündür önceden sözleşmeden kimse kimseye gidip gelmez.Ha bu arada evimizde misafir ağırlamayı çok severiz,gelinsin gidilsin yiyelim içelim ama kimse kimsenin sınırlarını ihlal etmesin.Ay kayinvalideniz kendi misafirlerini sizin evde agirlamak konusunda ne aciklama yapmis cok merak ettim. Ben sizin duruma cildirirdim sanirim, ne munasebet benim evime ben ya da esim yokken misafir gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?