Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var

ne kadar güzel çabalamanız.
uzun yıllardır birlikteyiz onun verdiği bir üzgünlük var ssadece

Bekleyemem demis bi de tavırlara bak.Bu arkadaşa yolun açık olsun paşam demenin zamanı gelmiş de geçiyor bence hiç vakit kaybetme yol ver sana saygısı olmayan biriyle ömür gecmez.

Bu arada hemşirelik yazmanı tavsiye ederim daha kolay iş bulursun.Başarılar

ben de mühendislik okuyan,mühendis olan arkadaşlarımla konuştum memnun olmadıkları konuları dile getirdiler. hemşireler de yogun çalışıyor ama sanırım daha uygun oldugumu düşünüyorum. hem de daha güzel yerler geliyor :)
teşekkür ederim

22 yaşındayım ben de, sana akıl verecek yaşta değilim tabii ki ama en büyük desteğim eline mesleğini almadan evlenmemen.

Bunun okuması, atanması, mesleğe alışması, işyerine alışması var. E bir de eş ve ailesi sorunsalı eklense? Düğün sıkıntıları ?

Aynı zamanda evlilik güzel bir bütçe gerektiriyor. Bu konumda senin elinden hepsi gelemez. Okumana bak, eş bulunur.

Geleceğini kendin belirle başkasının iki dudağının arasına kalma asla.

O daha da bencil! Nasil senin geleceginle ilgili bir konuda bu kadar bencil davranabilir. Sana sunu soyleyim. Evlenmezsen. Okursan pisman olmazsin. Ama okumaz evlenirsen pisman olursun..

21 okumak icin cok guzel ama evlenmek icin cok erken bir yas bence.

kusura bakma ama okuyunca küfrettim
bencil herif! bir de kendi bencilliğini sana yıkarak kendi vicdanını rahatlatmaya çalışmış!

21 yaş ne ki, kız çocukluğunu bırakıp daha yeni kadın oldun sen!

ben hayatımda hiç sene kaybetmedim, lysye ilk girişimde kazandım, lisede üniversitede hazırlık okumadım ama 24 yaşımda mezun olacağım. senle aynı sayılır yani

eee ne yani 24 yaş geç mi? 44 müsünüz de evlenelim artık düzen istiyorum diye tutturuyor?

ne bu evlenme merakı ne olacak evlenince başı göğe mi erecek ne değişecek?

amaç birlikte olmaksa inan çaresi bulunurdu. onun şehrine giderdin ya da yakınlarına giderdin. o tayin isterdi zırt pırt.

çözüm "ya ayrıl ya da yallah" demek mi?!!?

benim eski erkek arkadaşım da böyleydi biliyor musun
mesela ben uzmanlığımı ingilterede yapmak istiyorum diyince "beni bırakıp nasıl gideceksin?" diye ağladı

öyle mecazen demiyorum basbayağı gözyaşları falan. hem de otobüste.

ben de ya beni ne kadar seviyor diye mutlu olmuştum. ayrı kalmayalım diye birlikte gitmenin yollarını falan araştırıyordum sabah akşam. hatta biliyo musun onun için bu hayalimden vazgeçmeyi bile düşündüm

daha sonra konuştuğumuzda açık yüreklilikle söyledi; adamın korkusu benden ayrılmak, benden ayrı kalmak değil de benim onu bırakıp gitmemmiş. ingiltereye gidince ondan ayrılırsam ya da başkasını bulursam kendisine yediremezmiş

sendeki de aynı hesap!

yeni bir üniversiteye, şehre gidince ondan ayrılmandan korkuyor
sen onu bırakama diye o seni bırakıyor!
çünkü terk etmek terk edilmekten daha iyi

bunların hepsinin köküne kibrit suyu

sanki ilişki yaşamıyorlar, sanki aşık değiller de ego savaşı yapıyorlar!

sakın bir adam için kariyerinden vazgeçme!

Bencede geç bir yaş değil...oku arkadaşım.21 inde evlenecekde değilsin heralde.seviyorsa bekler yada okurken evlenirsiniz

Asıl bencil olan kendisi. Bizim okuldaki profesör, eşinin onu liseden 34 yaşında kadar beklediğini söylemişti dersinde. Nedeni de doktorasını tamamlamadan evlenirlerse kariyer yapması zor olur diye. Köstek olacak değil de destek olacak asıl sevendir 4 sene Ben seni bekleyemem demiş gayet art niyetli biri

Sakın geri adam atma kazandığın iki bölümden birini seç isteğine göre oku şimdi evlensen üç dört yıl sonra olmadı canım ya bosuyorum seni dese kafanı taşlara vurursun zaten yaşın çok küçük bana bunları yazdıran hayat tecrübeleri var çevremde çok gördüm sakın okulundan vazgeçme gerekirse seni anlamayan geleceğini iyi bir kariyer sahibi olmanı istemeyen sevgilinden vazgeç

Çok iyi yapmışsın . Oku tabi kendini düşünmek , mesleğini eline almak bencillik değildir. sevgilin hiç kusura bakmasın. Seni seviyorsa seni bekler 4 yıl dediğin nedir ki ? Vicdan yapmana hiç gerek yok . Önce hayatını kur , sonra onunla veya başka biriyle evlenirsin . Hakkında hayırlısı olsun.

Tatlim yaz hemşirelik.
70le cok rahat ataniyosun suan.
Bencil olanda kendisi. Basardin arkandayim demiyoda.
Belki de cok daha guzel gunler bekliyo seni.

Hiç ama hiç geç değil.kesinlikle oku.önce mesleğini al eline.çalış hayatını yaşa.iyi giden bi evliliğim olmasına rağmen şimdiki aklım olsa önce işe girerdim.üniversite mezunuyum ama evlendikten sonra KPSS filan çarpı 4 daha zor.ve bu kadar erken evlenmezdim kesinlikle.

Benim arkadaşım üniversitede okurken evlenmiş okulu bırakmış yas geldi 28 e cocuk oldu esle sorunlar aldatmalar vs vs. Kiz girdi sinava hemsirelik kazandi gidiyor okula hemde yarıladı bile sen daha 21 yaşındasın hayatın başındasın ve guzel bölümler, üzülme ve bırakma üniveriste hayati guzeldir basla bakalim unutursub herseyi

4 yıl nedir ki göz açıp kapanıncaya kadar geçer, evlenmek için zaten henüz erken yaşlardasınız 21 yaş üniversite okumak için gayet normal bir yaş her şey bir tarafa seven insan gerçekten seviyorsa 4 yıl da bekler 10 yıl da ve sevdiğinin hayallerini gerçekleştirmesi için sonuna kadar destek olur.

Sende haklısın o da haklı. Senin yaşın daha çok küçük uzun bir hayat var önünde. Bnce de kesinlikle okumalısın. Yarın hayatında o olacak mı ? Ya olmazsa ve okumadigina pişman olursan. O da belki işini kurmuştur artık hayata düzene girsin istiyordur. Ayrıca 4 sene sonra hala onu sevcekmisin belli değil. Seni beklemek istememesi normal. Herkes önüne baksın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…