- 18 Temmuz 2013
- 1.073
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Ay bana da komik geldi valla :)
Bosuna nefes tuketmeyin. Bu durumdan aileler galip cikar. Kokteyl dedigimiz seyler evet cok modern. Yeni cag, ne guzel. Ama oraya gelecek cogu insan orfun adetin icinde yetismis insanlar. Bi kutlama yapiliyorsa birazda topluluga gore yapilmali.
Bencillik yapiyorsun! Annenin babanın beklentisi var demekki.cocugun anne babasininda ıllaki hayalleri vardir.insan hayatta tek değilse bugüne kadar sonsuz emek ve sevgi verenleri bu hale getirmemeli.tamam çok teferruatli şeyler yapmayın ama kültürel yapının elverdiği şeyleri minimum duzeydede olsa yapmak gerek.
Anne ve baba bu kadar incitilmemeli.hayat benim hayatım,denmemeli
herkese altin takildi onlarin geri gelmesi lazim dugun sart boynuna bir kurdela beyaz ya da kirmiziBencillik yapiyorsun! Annenin babanın beklentisi var demekki.cocugun anne babasininda ıllaki hayalleri vardir.insan hayatta tek değilse bugüne kadar sonsuz emek ve sevgi verenleri bu hale getirmemeli.tamam çok teferruatli şeyler yapmayın ama kültürel yapının elverdiği şeyleri minimum duzeydede olsa yapmak gerek.
Anne ve baba bu kadar incitilmemeli.hayat benim hayatım,denmemeli
Sen onu beklersen çok beklersin. Bu arada düğün değil kokteyl yada nikah yapacağım ben de. Bunu duyunca tabii ki mırın kırın eden oluyor da sallamayın. Önemli olan sizin isteğiniz. Ya birde ben dans etmeyi hele göbek atmayı hiç sevmem. Nişanlım zaten kazulet gibi.2017 yılında bu merasimlerin bu kadar ciddiye alınması bana trajikomik geliyor ne bileyim. Araç değil amaç haline gelmiş resmen. "Kızım önemli olan senin mutluluğun, nasıl istersen öyle olsun" demelerini beklemedim değil :/
biz de yapmadik walla hic taki falan bizimkiler asiri modern zaten ama annen de kirilmasin bir minik tatlis sandik koyarsiniz isteyen para altin ne isterse birakir.Bende gemide kokteyl yapicam kimse ağzını açıp birsey diyemez. Oynamak hoplayıp zıplamak istemiyorum. Herkesin çoluğu çocuğu var kendi çocuklarında yapsınlar ne munasebet. Annemde dioki okadar para taktım millete ona yanıyorumdedim ben sana parasini veririm merak etme
Demekki kendilerinin hata yaptıklarını düşünüyorlar.veya yasayamadiklarini sizden yaşamanızı bekliyorlar.ben yine diyorum:minimum şekilde kültüre uygun hareketAnnem ve babam sadece arkadaşlarının bulunduğu bir nikahla evlenmişler ama :) Asi gençler kocayınca geleneklerine bağlı hale geldi. Yapmadıkları bir şeyi benden bekleme hakları var mı?
Onu bilemem...belki maddiyat değildir düşündükleri.tatli heyecanlar yasiycaklarini umuyorlardir belki deherkese altin takildi onlarin geri gelmesi lazim dugun sart boynuna bir kurdela beyaz ya da kirmizi
O teyze dirdiri yapmis senin soyledigin laf kirici ama. Teyzen baska bir sey dediyse bilemem tabi. Ama cagla uygun bir merasim osun istedigim gibi olsun derken boyle tartismalara girersen sonuc zaten tatmin edici olmaz. Daha planli kivrak hareket edeceksin ya da pazarlik yapip karsilikli tavizlerde bulunacaksiniz ailenle. Sana bu satirlari taki toreni, bohca, kina gecesi gibi bir suru aktiviteyi yapmamis biri olarak yaziyorum canim.Önce o beni kırdı ama
belki de o gun icin para bile biriktiriyorlardir insan psikolojisi isteOnu bilemem...belki maddiyat değildir düşündükleri.tatli heyecanlar yasiycaklarini umuyorlardir belki de
:)Hatta bana kalsa takı törenini de es geçip banka nosu vereceğim isteyen oraya yatırsın parayı da o fazla kaçar diye şeetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?