- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Bakalım evlendiğinde mutlu olacak mı muamma ki kadınlarla alakalı ne konular okuyoruz... ailesini küstürmenin bir anlamı yokki en zor günde yanında olan onlar çocuklarının mürveti sonuçta...Konu sahibine bencil diyenler olmuşta asıl bencil anne baba bence sonuçta evlencek olgunlukta kocaman insan nası istiyosa öyle yapsın. Anne baba olarak çocuğunun mutluluğu daha önemli olmalı.
Tercih meselesi arkadaşım herkes o tür düğünleri sevmeye bilir ben nefret ederim yapmadım pişman da değilim benim annemde 2 gün üzüldü unuttu gitti şimdi,ben annemin istediği şekilde yapsam ömür boyu içime dert olurdu istediğimi yapamadım diye. Dediğim gibi tercih meselesi haaa anne babanın kalbini kırmamamk lazım ama bu yüzdende isteklerimden taviz vermezdim ben şahsen.Bakalım evlendiğinde mutlu olacak mı muamma ki kadınlarla alakalı ne konular okuyoruz... ailesini küstürmenin bir anlamı yokki en zor günde yanında olan onlar çocuklarının mürveti sonuçta...
Tamam ikinci evlilik falan olsa anlarımda ilk evlilik evlat göz nuru istersin...arkadaş zaten jet sosyeteyle mi evleniyorsun yap bir düğün abartma beğenen beğenir beğenmeyen halaya koşsun
İkinci evliliğiniz miydiTercih meselesi arkadaşım herkes o tür düğünleri sevmeye bilir ben nefret ederim yapmadım pişman da değilim benim annemde 2 gün üzüldü unuttu gitti şimdi,ben annemin istediği şekilde yapsam ömür boyu içime dert olurdu istediğimi yapamadım diye. Dediğim gibi tercih meselesi haaa anne babanın kalbini kırmamamk lazım ama bu yüzdende isteklerimden taviz vermezdim ben şahsen.
Yoooo ilk evliliğim. ayrıcada ikinci evliğini gayet bütğn adet töreleriyle beraber düğünle yapan kuzenimde var ilk beya ikinci olmasıyla ne alakası var.İkinci evliliğiniz miydi
Ben ikinci sandım açıklama için saolYoooo ilk evliliğim. ayrıcada ikinci evliğini gayet bütğn adet töreleriyle beraber düğünle yapan kuzenimde var ilk beya ikinci olmasıyla ne alakası var.
Aynen bu.düğünün olayı o zaten milleti eğlemek.. insanların eğlencesini gösterişini ellerinden alırsan olacağı bu
Senin arzularına ve çevrene bağlı. Ben abarttım ve yaşadığım şehirde kokteyl tarzı bir törenden sonra bir köy düğünü patlattim ☺ ikisine de gelecek kitleler farklıydı. Senin çevreni en iyi sen bilirsin. Ailen son derece gelenekselse kokteylde çok iğreti dururlar mesela.Dert sardım başıma resmen.. Nişanlanalım dedik ya hay tamam diyen aklımı öpeyim. Nefffret ediyorum adettir törendir kız almak vermektir her türlü ıvır zıvırından! Vazgeçtim yapamayacağımı anlayınca. Ortalığı germekten başka bir işe yaramayan şeyler gözümde çünkü. Bi tarafın yaptığına diğeri burun kıvıracak yok elbisem içime sinmeyecek yok saçım istediğim gibi olmayacak pastam geç gelecek terör estireceğim vs. Gerek yok... İkna ettim sevgilimi, dedik biz nikah&kokteyl yapıp geçeceğiz. Bu kararı vermek işin kolay kısmıymış arkadaşlar. Evet.
Akşamdan beri annemin tansiyonu düşük. Babam "biz nerede hata yaptık" dercesine sessizce oturuyo. Anneannemden saklıyoruz adeta bir felaket haberiymiş gibi. Zıvanadan çıkmama sebep olan şeyse teyzem oldu. Aradı açtım, bir saydırmaya başladı ki direkt bebekliğimden.. Üzerinde hakkım yok muydu ben seni evladımdan ayırmadım bunu nasıl yaparsın bla bla bla.. Telefonu kulağımdan uzaklaştırmak zorunda kaldımTeyze dedim zaten canım sıkkın şu an sırası değil. Açıklama yapmaya çalıştım biraz. Yok dinlemiyo, hala da ikna etme çabasında. . Dayanamadım en son, biliyo musun teyze seni ilgilendirmez dedim kapattım. Cidden dayanamadım.
On dakika sonra kuzenim aramış annemi. Teyzem deli gibi ağlıyomuş, o laf çok ağırına gitmiş. Sakinleştirmeye çalışıyolarmış falan.. Whatsapp'a bi girdim ailecek çıkmışlar akraba grubundan... Tam üzülücem bi gülme geliyo shgsjdmf.
Arkadaşlar bu kadar abartılacak bir olay mı bu ya? Cidden ne yapacağımı şaşırdım.
kaç gitsin anasını satayım zaten vermişler seniDert sardım başıma resmen.. Nişanlanalım dedik ya hay tamam diyen aklımı öpeyim. Nefffret ediyorum adettir törendir kız almak vermektir her türlü ıvır zıvırından! Vazgeçtim yapamayacağımı anlayınca. Ortalığı germekten başka bir işe yaramayan şeyler gözümde çünkü. Bi tarafın yaptığına diğeri burun kıvıracak yok elbisem içime sinmeyecek yok saçım istediğim gibi olmayacak pastam geç gelecek terör estireceğim vs. Gerek yok... İkna ettim sevgilimi, dedik biz nikah&kokteyl yapıp geçeceğiz. Bu kararı vermek işin kolay kısmıymış arkadaşlar. Evet.
Akşamdan beri annemin tansiyonu düşük. Babam "biz nerede hata yaptık" dercesine sessizce oturuyo. Anneannemden saklıyoruz adeta bir felaket haberiymiş gibi. Zıvanadan çıkmama sebep olan şeyse teyzem oldu. Aradı açtım, bir saydırmaya başladı ki direkt bebekliğimden.. Üzerinde hakkım yok muydu ben seni evladımdan ayırmadım bunu nasıl yaparsın bla bla bla.. Telefonu kulağımdan uzaklaştırmak zorunda kaldımTeyze dedim zaten canım sıkkın şu an sırası değil. Açıklama yapmaya çalıştım biraz. Yok dinlemiyo, hala da ikna etme çabasında. . Dayanamadım en son, biliyo musun teyze seni ilgilendirmez dedim kapattım. Cidden dayanamadım.
On dakika sonra kuzenim aramış annemi. Teyzem deli gibi ağlıyomuş, o laf çok ağırına gitmiş. Sakinleştirmeye çalışıyolarmış falan.. Whatsapp'a bi girdim ailecek çıkmışlar akraba grubundan... Tam üzülücem bi gülme geliyo shgsjdmf.
Arkadaşlar bu kadar abartılacak bir olay mı bu ya? Cidden ne yapacağımı şaşırdım.
Aile çok büyük bir değer ne konular açılıyor o çok sevdiği eşlerinden darbe yiyen ve ailesine sığınan nice insan var yarın ne olacak belli mi kimse için belli değil davullu zurnalı şanlı şöhretli düğünler dururken
Yok siyah gelinlik yok kokteyl daha abartıp hayalim uzayda evlenmek diyeni var ama hayaller ve hayatlar...
Alen delonla evlenmiyorsun sonuçta kokteylede jet sosyete gelmeyeceğine göre
Yap mahalle usulu düğün herkes mutlu sen musmutlu ol
Büyük konuşma yinede sığınmam falan diyedeİşte o düğünü yaparsam ben mutlu olmayacağım. Sosyeteyle ne alakası var, diğer mesajlarınızda da buna değinmişsiniz ama? Sevmediğim bir şeyi yapmak ve bunun için dünya kadar zahmete girmek istemiyorum sadece. Ailem de düğün yapmadım diye evlatlıktan reddedecek değilBoşanırsam yine benim için üzülür destek olurlar, ben yanlarına "sığınmam" tabii ama :)
Bravo tam anlatmak istediğim benimde buydu gerçekten güzel bir yorumSenin arzularına ve çevrene bağlı. Ben abarttım ve yaşadığım şehirde kokteyl tarzı bir törenden sonra bir köy düğünü patlattim ☺ ikisine de gelecek kitleler farklıydı. Senin çevreni en iyi sen bilirsin. Ailen son derece gelenekselse kokteylde çok iğreti dururlar mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?