- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Bizim nisan olacak şimdi oda yemekli ama çalgısız yani istemedigim icin kaynanam annemden daha fazla üzüldübiz de yapmadik walla hic taki falan bizimkiler asiri modern zaten ama annen de kirilmasin bir minik tatlis sandik koyarsiniz isteyen para altin ne isterse birakir.
On dakika sonra kuzenim aramış annemi. Teyzem deli gibi ağlıyomuş, o laf çok ağırına gitmiş. Sakinleştirmeye çalışıyolarmış falan.. Whatsapp'a bi girdim ailecek çıkmışlar akraba grubundan... Tam üzülücem bi gülme geliyo shgsjdmf.
Ya bana sevimli ve nostaljik geliyor o amcalar. Kalmadi maalesef onlardan. Gelinin dayisindaaaaan burmaaaa, damadin teyzesiiindeeeen besi bir yerdeee. Ay ne yillardiBizim nisan olacak şimdi oda yemekli ama çalgısız yani istemedigim icin kaynanam annemden daha fazla üzüldüoynak kaynana. Bana set almislar nisan icin. Annemde saat aldi ama bu aile arasi. Dugunde Takı veren anneme verir zaten. Bizimkiler pek modern sayilmaz eski kafa önceden birde salonda mikrofonla söyleten vardı takilari ayy çok utancverici. Ben asla istemem
Yok yaa ben sevmedimYa bana sevimli ve nostaljik geliyor o amcalar. Kalmadi maalesef onlardan. Gelinin dayisindaaaaan burmaaaa, damadin teyzesiiindeeeen besi bir yerdeee. Ay ne yillardi
Tatlımmmm kendi hayalinin peşinden gitTarzım değilYıllardır bunun hayalini kuruyolarmış.. Ben kurmadım yaa
Hiç takma dalgalanır durulurlar. Annem ben yurtdışında basit bi nikahla (yanımda aileden sadece kardeşim vardı) evlenince önce bi ağlayacak oldu sonra gelinlik giyip fotoğraf çektir bari diye ağladı hiç gevşemedim. Evliliğinizde mutluysanız bi kaç aya tamamen unutuyorlar. Ama düğün filan yapsam Allah muhafaza o travmayı senelerce atlatamazdımTarzım değilYıllardır bunun hayalini kuruyolarmış.. Ben kurmadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?