- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
4 buçuk aylık evliyim. Eşim vardiyalı çalışıyor ailelerimizden 15 saat uzak bir şehirdeyiz. Benim atamam olmuştu bu şehre ama bazı durumlardan dolayı alım durduruldu. Bekliyorum. Yani evdeyim ve bir insan evladı bile tanımıyorum burda. Abartı değil gerçekten bir insan yok etrafımda oturup iki çift laf edeceğim. Kendimi yalnız hissediyorum. İlk zamanlarda sürekli dışarı çıkıyorduk bişeyler yapıyorduk ama şuan genel olarak evdeyiz. Pek bişey de yapmıyoruz. Eşim iyi seviyorum mutluyum ama el iyisi derler ya öyle. Bugün akşam 8de gitmesi gerekirken şuan çıktı. Bi abisinin bilmem ne işi varmış. Ya birini hastaneye götürür ya birini havaalanına bırakır ya birini havaalanından alır. Ya biri gelir gezdirir onu. Benim dışımda kimseye hayır demiyor. Dün bugün için biraz erken çıkacağını söyledi kaç gibi dedim 5 dedi. Bugün 3te çıkacağım dedi. Neden dün 5 dedin diyorum kızacaktın izin vermeyecektin diyor. Ama aramızda izinle alakalı bir durum söz konusu bile değil. İzin almıyoruz yani birbirimizden. Geçenlerde daha arkadaşlarıyla dışarı çıktı 12 gibi geldi tek bir mesaj bile atmadım rahatsız etmemek adına. Öyle kıskanç herşeyi sorun yapan bir tip değilim yani.
Sırf bundan dolayı seninle rahat konuşamıyorum diyor bana. Bende normalde insanlar sevdiklerini incitmemek için kelimeleri seçerler sen beni incitmek için kelimeleri seçiyorsun bu söze takıp üzüleceğimi biliyorsun. Sürekli 4 duvar arasında olan sen olmadığın için anlamıyorsun dedim. Bu sefer de dört duvar arasında kalmak zorunda değilsin diyerek üste çıkıp evden çıktı. Ben haksız mıyım yada yaptığım yanlış bişey var mı sizce?
Sırf bundan dolayı seninle rahat konuşamıyorum diyor bana. Bende normalde insanlar sevdiklerini incitmemek için kelimeleri seçerler sen beni incitmek için kelimeleri seçiyorsun bu söze takıp üzüleceğimi biliyorsun. Sürekli 4 duvar arasında olan sen olmadığın için anlamıyorsun dedim. Bu sefer de dört duvar arasında kalmak zorunda değilsin diyerek üste çıkıp evden çıktı. Ben haksız mıyım yada yaptığım yanlış bişey var mı sizce?