• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklılık payım var mı?

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.402
298
4 buçuk aylık evliyim. Eşim vardiyalı çalışıyor ailelerimizden 15 saat uzak bir şehirdeyiz. Benim atamam olmuştu bu şehre ama bazı durumlardan dolayı alım durduruldu. Bekliyorum. Yani evdeyim ve bir insan evladı bile tanımıyorum burda. Abartı değil gerçekten bir insan yok etrafımda oturup iki çift laf edeceğim. Kendimi yalnız hissediyorum. İlk zamanlarda sürekli dışarı çıkıyorduk bişeyler yapıyorduk ama şuan genel olarak evdeyiz. Pek bişey de yapmıyoruz. Eşim iyi seviyorum mutluyum ama el iyisi derler ya öyle. Bugün akşam 8de gitmesi gerekirken şuan çıktı. Bi abisinin bilmem ne işi varmış. Ya birini hastaneye götürür ya birini havaalanına bırakır ya birini havaalanından alır. Ya biri gelir gezdirir onu. Benim dışımda kimseye hayır demiyor. Dün bugün için biraz erken çıkacağını söyledi kaç gibi dedim 5 dedi. Bugün 3te çıkacağım dedi. Neden dün 5 dedin diyorum kızacaktın izin vermeyecektin diyor. Ama aramızda izinle alakalı bir durum söz konusu bile değil. İzin almıyoruz yani birbirimizden. Geçenlerde daha arkadaşlarıyla dışarı çıktı 12 gibi geldi tek bir mesaj bile atmadım rahatsız etmemek adına. Öyle kıskanç herşeyi sorun yapan bir tip değilim yani.
Sırf bundan dolayı seninle rahat konuşamıyorum diyor bana. Bende normalde insanlar sevdiklerini incitmemek için kelimeleri seçerler sen beni incitmek için kelimeleri seçiyorsun bu söze takıp üzüleceğimi biliyorsun. Sürekli 4 duvar arasında olan sen olmadığın için anlamıyorsun dedim. Bu sefer de dört duvar arasında kalmak zorunda değilsin diyerek üste çıkıp evden çıktı. Ben haksız mıyım yada yaptığım yanlış bişey var mı sizce?

o zaman başkaları ile plan yapmasına fırsat vermeden sen onunla plan yapacaksın. ayrıca 5te dğeil 3te çıksın buna çok takılma bence. sen de kendine başka bi meşgale edin.

Bence haklısın canım. Başkalarına gelince iyi, en iyi olması gereken insan yani esine gelince "hayir" tavrında olan erkeklere öyle kızıyorum ki. Bunu kesin bi dille belirtip tavrını koymalısın. Ayrıca 12ye kadar dışarda olması, seni evde yalnız bırakmasina bile tek laf etmediğin halde bu şekilde üste çıkıyor. Şimdiden bu huyunu biraktirman gerek

o zaman başkaları ile plan yapmasına fırsat vermeden sen onunla plan yapacaksın. ayrıca 5te dğeil 3te çıksın buna çok takılma bence. sen de kendine başka bi meşgale edin.
Sorun yaptığım 3te çıkması değil ki bana 5 diyor ertesi gün 3 diyor. Sanki ben huysuz kıskanç sürekli sorun yaratan biriymişim gibi. İlk aylarda çok açıldık izne de çıkınca maddi olarak sıkıştık çok fazla plan yapamıyoruz. Meşgale bulamıyorum yapacak bişeyler aradım ama yok. Kimseyi tanımıyorum :mad:

Bence haklısın canım. Başkalarına gelince iyi, en iyi olması gereken insan yani esine gelince "hayir" tavrında olan erkeklere öyle kızıyorum ki. Bunu kesin bi dille belirtip tavrını koymalısın. Ayrıca 12ye kadar dışarda olması, seni evde yalnız bırakmasina bile tek laf etmediğin halde bu şekilde üste çıkıyor. Şimdiden bu huyunu biraktirman gerek
İnsanlara yardım etmem neden seni rahatsız ediyor diyo. Beni rahatsız etmiyo sadece abartı geliyor. Arkadaşı geldi onu geçiyorum tamam iyi hoş karşıladın ettin arkadaşının kuzeninden sanane mesela değil mi? Kendimi ifade edemiyorum pek anlamak istemiyor çünkü

Boş zamanının ne kadarını size ayırıyor, ne kadarını başkalarına?
Sürekli sürekli işinin çıkması bence de can sıkıcı.
Başkalarına vakit ayırması için önce size vakit ayırması lazım.

siz o şehirde kimsecikleri tanımazken eşiniz nerden bu kadar çevre edinmiş de her gün biriyle takılıyor, gezdiyor vs. o insanların eşi kardeşi falan yok mu? ne bileyim siz de kendize bir çevre yapın diye söylüyorum. sürekli eşinizle takılmak yerine arada arkadaşlarınızla çıkardınız.

Seni anlıyorum. İlk zamanlar ben de çok sinir olurdum. Evde bütün gün kocam gelsin diye bekliyorum. Eve alışmaya çalışıyorum ev işlerine yemeğe falan. Akşam eve gelip arkadaşlarıyla buluşma planları yapıyordu. Kızıyordum. Gıcık ediyordu beni. Şimdi bir buçuk yıla yaklaştı evliliğimiz. O kadar takmıyorum artık ama zaten benim eşim de öyle sürekli bir yerlere gitmez.

Sorun yaptığım 3te çıkması değil ki bana 5 diyor ertesi gün 3 diyor. Sanki ben huysuz kıskanç sürekli sorun yaratan biriymişim gibi. İlk aylarda çok açıldık izne de çıkınca maddi olarak sıkıştık çok fazla plan yapamıyoruz. Meşgale bulamıyorum yapacak bişeyler aradım ama yok. Kimseyi tanımıyorum :mad:

belediyelerin ücretsiz kursları filan oluyor ama.

İnsanlara yardım etmem neden seni rahatsız ediyor diyo. Beni rahatsız etmiyo sadece abartı geliyor. Arkadaşı geldi onu geçiyorum tamam iyi hoş karşıladın ettin arkadaşının kuzeninden sanane mesela değil mi? Kendimi ifade edemiyorum pek anlamak istemiyor çünkü
Yardıma ihtiyacı olana eminim sen de destek verirsin. Ama her zaman her zaman çıkış yolu gibi eşimi kullanmalarina ve eşimin de bunu devamlı hoş karşılaşmasına üstelik bir de bunu beni ihmal ederek yapmasına ben de cildiririm.

Haklısın canım, seni anlıyorum. Hele bir de tanımadığın etmediğin bir sehirde insan çarşıya bile çıkamıyor, bu insana daha çok batiyor

Boş zamanının ne kadarını size ayırıyor, ne kadarını başkalarına?
Sürekli sürekli işinin çıkması bence de can sıkıcı.
Başkalarına vakit ayırması için önce size vakit ayırması lazım.
Sürekli değil aslında ama dün akşam için bir kahve içmeye gidelim dedim mesela evimizde oturalım dedi bugün de 5 saat öncesinden çıktı gitti evden. Hani evde oturalımdı?

Yardıma ihtiyacı olana eminim sen de destek verirsin. Ama her zaman her zaman çıkış yolu gibi eşimi kullanmalarina ve eşimin de bunu devamlı hoş karşılaşmasına üstelik bir de bunu beni ihmal ederek yapmasına ben de cildiririm.

Haklısın canım, seni anlıyorum. Hele bir de tanımadığın etmediğin bir sehirde insan çarşıya bile çıkamıyor, bu insana daha çok batiyor
Ya tabiki balık Burcuyum genel olarak duygusalım da ama herkes mi sana güvenerek iş yapıyor be adam herkes mi. Demek eşim olmasa bu kadar insan mağdur olacaktı. Tövbe yarabbim

belediyelerin ücretsiz kursları filan oluyor ama.
Araştırdım bu yakınlarda yok malesef. Büyük bir şehir aslında ama tayinim o şehre 20 km uzaktaki ilçeye çıKtı kalktık burdan ev tuttuk bu sefer alımları durdular. Yani çok fazla imkan olan bir yerde değilim şuan

Araştırdım bu yakınlarda yok malesef. Büyük bir şehir aslında ama tayinim o şehre 20 km uzaktaki ilçeye çıKtı kalktık burdan ev tuttuk bu sefer alımları durdular. Yani çok fazla imkan olan bir yerde değilim şuan

anladım. o zaman kitap film vs allah ne verdiyse.

Ay canim bende uzaktayim insan bi ses istiyor gercekten. Cok sukur ugraslarim var biraz cevrem oldu gecinip gidiyoruz tayincilerle birlikte oldugumuz icin bi nevi h3rkes gurbetten. Arkadaslarimda dustu ayni yere bikac tane. Ama yanliz da geciririm bazi zamanlar Esiniz boyle yapmamasi gerek ama sizi yanliz birakmamali bu konuyu kesinlikle cozun. Konusmaya calisin surekli belirtin onceden proglamlar yapin.kendinize de arastirin etrafi etkinlik edinin. Nerdesiniz?

Aynı babam el iyisi,düzelmez aha 30 senelik evliler duzelmedi ama çok kafaya takacak problemde değil.
Ya yeterince görüyor arkadaşlarını yeterince zaman geçiriyor ben anlamıyorum ki. Bi ara yine uzak bir yere gidecekti bir arkadaşıyla yakıt atayım götür dedi o yüzden götürüyorum dedi. Ama aslında öyle bişey yok. Hayır demeyi bilmiyor. Bir tek bana hayır diyebiliyor

anladım. o zaman kitap film vs allah ne verdiyse.
Dizi izlemekten kusacağım artık. İstemeden yabancı dil öğrendim resmen :D kitap da okuyorum ama bir yere kadar gerçekten büyük bir bunalımın eşiğindeyim daha işe başlamadan işimden oldum çok çalışmıştım KPSS’ye de. Yani beni anlaması gerekmez mi ben mi çok anlayışsızım

Ay canim bende uzaktayim insan bi ses istiyor gercekten. Cok sukur ugraslarim var biraz cevrem oldu gecinip gidiyoruz tayincilerle birlikte oldugumuz icin bi nevi h3rkes gurbetten. Arkadaslarimda dustu ayni yere bikac tane. Ama yanliz da geciririm bazi zamanlar Esiniz boyle yapmamasi gerek ama sizi yanliz birakmamali bu konuyu kesinlikle cozun. Konusmaya calisin surekli belirtin onceden proglamlar yapin.kendinize de arastirin etrafi etkinlik edinin. Nerdesiniz?
Her zaman ama her zaman o haklı. İzmirdeyim

Dizi izlemekten kusacağım artık. İstemeden yabancı dil öğrendim resmen :KK70: kitap da okuyorum ama bir yere kadar gerçekten büyük bir bunalımın eşiğindeyim daha işe başlamadan işimden oldum çok çalışmıştım KPSS’ye de. Yani beni anlaması gerekmez mi ben mi çok anlayışsızım

ya bu tamamen evi beklemekle alakalı. çalışıyo olsan bu kadar takmazsın. adam o empatiyi kuramıyor sanırım. bilemedim yani hani devamlı senle olmasını da bekleyemeyiz.

Back
X