• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklılık payım var mı?

Seni anlıyorum. İlk zamanlar ben de çok sinir olurdum. Evde bütün gün kocam gelsin diye bekliyorum. Eve alışmaya çalışıyorum ev işlerine yemeğe falan. Akşam eve gelip arkadaşlarıyla buluşma planları yapıyordu. Kızıyordum. Gıcık ediyordu beni. Şimdi bir buçuk yıla yaklaştı evliliğimiz. O kadar takmıyorum artık ama zaten benim eşim de öyle sürekli bir yerlere gitmez.
Nasıl davransam bilemiyorum bende. Kendimi genel olarak biraz geri çeksem iyi olacak galiba

ya bu tamamen evi beklemekle alakalı. çalışıyo olsan bu kadar takmazsın. adam o empatiyi kuramıyor sanırım. bilemedim yani hani devamlı senle olmasını da bekleyemeyiz.
Evet farkındayım işe bir başlasam böyle olmayacak zaten. Bende de var sanırım biraz hata

Ilcesimi. Mutlaka olmali birseyler ya kucuk yer degil. Esinizde biraz asirilik var biraz olsa.hadi bi nebzede. Yeni evlisiniz birde. Mecburi kaldigi durumlar varsa baska. Hallolur zamanla.insallah

Nasıl davransam bilemiyorum bende. Kendimi genel olarak biraz geri çeksem iyi olacak galiba
İnsan ne yapacağını bilemiyo tabi ama sen konuş düzgün düzgün. Yeni evliyiz evliliğe alışmaya çalışıyorum bu şehre alışmaya çalışıyorum en azından şu süreçte bana biraz daha destek ol diye. Zaten sen çalışmaya başlayınca takmazsın o kadar

Ilcesimi. Mutlaka olmali birseyler ya kucuk yer degil. Esinizde biraz asirilik var biraz olsa.hadi bi nebzede. Yeni evlisiniz birde. Mecburi kaldigi durumlar varsa baska. Hallolur zamanla.insallah
Ya evet değil ama yok işte ilçesi olduğu için. Soğuk insanları da yerlileri değiller buranın. Yani gün içinde biri beni aramasa ben birini aramazsam eşim işten geldiğinde sesim çatallaşıyor çünkü kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum. Mecburi falan değil çoğunlukla ama iyilik meleği işte naparsın

İnsan ne yapacağını bilemiyo tabi ama sen konuş düzgün düzgün. Yeni evliyiz evliliğe alışmaya çalışıyorum bu şehre alışmaya çalışıyorum en azından şu süreçte bana biraz daha destek ol diye. Zaten sen çalışmaya başlayınca takmazsın o kadar
Denedim sonuç alamadım. Dikkat edecem diyor sonuç yok

Böyle ilgisiz davranmaya devam ederse seni kaybeder. Evinde ki eşinle ilgilenmezsen başka ilgilenenler çıkar.

ben de daha küçük dışarı çıkması sıkıntılı bir şehir sanmıştım

izmir il merkezine 20 km olan yerdeki sıkıntı ne

gidin gezin hatta kendinize geçici iş bulun

bir de adam hemen nasıl çevre yaptı onu da yazsanız

siz de kursa gidin çıkın sokakta yürüyün vs vs

benim evim ve işim 20 km civarı

her gün gidip geliyoruz

siz de arada gezmeye gidebilirsiniz ne olacak ki

bu arada akşam kahve içmeye çıkmayalım evde kalalım cümlesi akşama ilişkin yarın tüm gün de aynı şekilde evde kalacağım demek değil ki

bir de evde ya da farklı bir mekanda birlikte zaman geçirince ne yapıyorsunuz

sizinki istemsizce olmuş ama tüm gün evde olan kadınlarda bu sıkıntı yaşanıyor

konuşacak kimse yok ama aynı zamanda konuşacak konu da yok

eşinize anlatacak değişik bir şey yok ki hayatınızda

eşiniz pencereden baktırmayan tarzda bir insan değil

kendinizi dışarı atıp ortam kurun

ben de daha küçük dışarı çıkması sıkıntılı bir şehir sanmıştım

izmir il merkezine 20 km olan yerdeki sıkıntı ne

gidin gezin hatta kendinize geçici iş bulun

bir de adam hemen nasıl çevre yaptı onu da yazsanız

siz de kursa gidin çıkın sokakta yürüyün vs vs

benim evim ve işim 20 km civarı

her gün gidip geliyoruz

siz de arada gezmeye gidebilirsiniz ne olacak ki

bu arada akşam kahve içmeye çıkmayalım evde kalalım cümlesi akşama ilişkin yarın tüm gün de aynı şekilde evde kalacağım demek değil ki

bir de evde ya da farklı bir mekanda birlikte zaman geçirince ne yapıyorsunuz

sizinki istemsizce olmuş ama tüm gün evde olan kadınlarda bu sıkıntı yaşanıyor

konuşacak kimse yok ama aynı zamanda konuşacak konu da yok

eşinize anlatacak değişik bir şey yok ki hayatınızda

eşiniz pencereden baktırmayan tarzda bir insan değil

kendinizi dışarı atıp ortam kurun
Ben 4 aydır burdayım eşim benden 1 sene önce geldi işe başladı burda. O yüzden çevresi iş arkadaşları var. Aramızdaki bu sorunu halledince işe başlamak istediğimi söyleyeceğim. Yılbaşına kadar alımın tekrar olacağını söylüyorlar aslında ama bilmiyorum 2 ay oldu durduruldu başlayamadım. Dediğiniz gibi ne olursa olsun bir kurs bir iş bişey ayarlayıp gidecem. Spora gitmek istedim hayır dedi beyefendi. Kurs dedim boşver dedi. Bu durumda içinde bulunduğumuz durumdan şikayet etmeye hakkı yok bence pek fazla ama bişey demiyorum

Back
X