gelin valla düğünümüze çaktırmadan herkes birer bilezik kaçırır kurtarırız benim altınları:)))
ahh be ablacım haklısın tabi ama onsuzluğu düşünemiyorumki bir gündür sesini duymadım gel sor bana nasılım die:97:
ya yazmıyım dedim ama dayanamıcam evet aşk sevgi hepsi güzel ama maddiyatsızda olmuyo bu bi gerçek böle bir durumun ancak birbirine güvenerek yardımcı olarak üztesinden gelinir ama nişanlın bunu yapmamış hemen iki zorlamada pes etmiş üzmüş seni ki nişanlısınız evelnince hepten umursamaz bi hal alrsa bu durum önüne gecemzsin kesin, keskin ve kararlı bi tavır sergilemen lazım öncelikle bu durumun ne şekilde çözümlenmesini istediğine karar ver ve bu kararı onula paylaş ve uygulat ancak ondan sonra eski güvenin yerine gelir ve aileninde tabi başka türlü bu sorular beynini yiycek sürekli yeni bi olay tekrarlanıcak tekrar ynı problemler üzülen sen olursun ve tavsiyem ailenden gizleme hiçbişeyi en azında aneni haberdar et kendim halledemezsem sizden yardım istiycem aileler bir araya gelir konuşulur de