Haklimiyim haksizmiyim

Cok cok ayip etmissiniz. Ozur dileyin mutlaka. Yoksa sizi hep bu sekilde hatirlayacaklar. Bu ayiba bir kilif bulun ve mevlidi yapin.

Gelse ne olucak evinizimi yicek? Abimin eşi bana aynisini yapsa bende gitmezdim. Çok haklilar!

Bana sorsaydi cagiriyim mi diye daha farkli olurdu emri vaki yapinca bende istemedim pek hoslandigim soylenemez arkadasindan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelse ne olucak evinizimi yicek? Abimin eşi bana aynisini yapsa bende gitmezdim. Çok haklilar!

Aramizda samimiyet nagmina birsey yok zaten gorumcemle davet edeyim mi diye sormamasina kizdim o yuzden geri cevirdim birde o kizdan pek hoslanmiyorum

Yatili kalirsa sikinti tabikide esin var evde yabanci bi kiz kalamaz bence ama mevlute gelmesine engel olmamaliydin sonucta onunda orda nasibi varmis.

Yatıya kalacaklarını söyleyene kadar seni haksız bulmuştum ama ben olsam bende hoşlanmam evimde yabancı birinin yatmasından. Kesin yatacaklar mı

Canım haksızsın, bir kişi daha gelse ne olurdu ki? Lütfen bana kızma eşinin yaptığını da özetleyim. Daha şimdiden benim borum öter demişsim, eşin de senin borun ötmez deyip gereğini yapmak zorunda kalmış.

Cok cok ayip etmissiniz. Ozur dileyin mutlaka. Yoksa sizi hep bu sekilde hatirlayacaklar. Bu ayiba bir kilif bulun ve mevlidi yapin.

Hatirlamazlar canim beni sevdikleri soylenemez iftara bile zorla geldiler o kadar gelin diye aramistim

Neden kizayim :) Esimle aramizda bir anlasma vardi dugunumuze gelmeyen ve rezil eden kimse ile gorusmeyecektik bu davet ettigi kiside rezil eden bas kahraman o yuzden gelmesini istemiyorum daha once gorumcemede soyledim sakin benimle o kizi yanyana getirme diye inat yaparmis gibi oldu

Yatili kalirsa sikinti tabikide esin var evde yabanci bi kiz kalamaz bence ama mevlute gelmesine engel olmamaliydin sonucta onunda orda nasibi varmis.

Yok canim yok ona tahammulum yok keske akrabalarini cagirsa basim ustune

Gorumceniz size 'arkadasimla gelecegiz ve sende yatiya kalacagiz' dedi mi? Yoksa siz kendiniz sadece varsayimda mi bulunuyorsunuz?

Demediyse cok ayip etmissiniz.

Annem ve teyzem israr etmese bende araya skistirmayacaktim ama her pazar misafir geldiginden o kadar yoruldum ki bu pazar dinlenmek istiyorum

Baştan açık açık yazsana tatlım, detaylı yazmayınca haksızsın diyoruz. Saygı şart! Yapılan anlaşmalara uyulmalı, bu konuda sakın geri adım atma.

Gorumceniz size 'arkadasimla gelecegiz ve sende yatiya kalacagiz' dedi mi? Yoksa siz kendiniz sadece varsayimda mi bulunuyorsunuz?

Demediyse cok ayip etmissiniz.

Gorumcem olmazsa kalirim gec olur geri donmem demisti ilk soyledigimde ayrica pek meraklilar esimin ailesi yatiya kalmaya o yuzden konusmalardaki sifreleri anliyorum artik

Yok canim yok ona tahammulum yok keske akrabalarini cagirsa basim ustune

Ama sana bisey diyim mi o kizi sevmiyosan sonuna kadar haklisin😒 icinin isinamadigi bi insani evine sokmak zorunda degilsin. Dunki actigim konuda da gorumce arkadasi vakasini ben yazmistim anlarim seni 😊

Sanirim cok bencilainiz o ev esinizede ait ve siz onun kardesini ayip olmasin diye cagiriyorsunuz ..ama sizin teyzeniz kuzeniniz geliyor bir omur bu bencillikle yurumez

Evet ben bencilim canim hazimsizimda haklisin bende biliyorum kendimi ama kim olsa kendini istemeyenleri evine davet etmek istemez daha once iftara cagirdim gelmemek icin turlu bahane buldular sonunda geldiler cok sukur evi kurarken cagirdik tinlamadilar falan filian birsuru sacma seyler yasandi yani ama gorumcemin arkadasini davet etmek icin bana en azindan sormasi gerekirdi diye dusunuyorum emrivaki olmasi kotu oldu

Himmm o zaman baska..Yatiya kalmasi da uygun degil zaten..

Aslinda iyi hos guzel arkadasliklari var ama bu kiz dugun icin tutulan otobusu kimse binmeden kimseyi beklemeden atlamis dugun salonuna bizden once gelmis salonda dugune 1 saat oldugu icin almamis iceri haliyle gorumcemi arayip ortaligi birbirine katti salon bizi almiyor diye apar topar evden cikip salona gittik tek basina kimse yok gelde simdi sen sev bu kizi

Himmm o zaman baska..Yatiya kalmasi da uygun degil zaten..

Akrabalari geldi yatiya kaldi kuzenleri geldi yatiya kaldi ustelik erkek olduklari halde yinede agzimi acmadim ama bu kizi sevmiyorum gorumcem bunu bildigi halde emri vaki ile onuda getiriyorum demesi beni geri teptirdi

Ben kizi sevmiyorum canim ya dugunumde kriz yasatti ayrica yatiya kalirlar evleri uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…