Yeni evlilerin evinde mevlüt yapılır ama buna hem erkek tarafı hem de kız tarafı katılır ve yakın gördüklerini de tabiki çağırırlar. Benim ablam evlendiğinde böyle olmuştu görümcesinin arkadaşıda gelmişti ki bu bence çok normal. Bir de ayıp olmasın diye görümcemi de çağırdım demişsiniz zaten olması gerekende budur.
Gelse ne olucak evinizimi yicek? Abimin eşi bana aynisini yapsa bende gitmezdim. Çok haklilar!
Yatıya kalacaklarını söyleyene kadar seni haksız bulmuştum ama ben olsam bende hoşlanmam evimde yabancı birinin yatmasından. Kesin yatacaklar mıMevlut aksam 8de ben isten cikip eve gelmem 7:30 u buluyor gorumcem o saatten sonra kalir yatiya Kizi hic tanimiyorum samiyetim yok zaten gorumcemin cocukluk arkadasiymis en azindan bana cagirabilirmiyim bile demedi cagirdim dedi misafir misafir cagiriyor gibi oldu ben yatili misafir sevmiyorum zoraki durumlar disinda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok cok ayip etmissiniz. Ozur dileyin mutlaka. Yoksa sizi hep bu sekilde hatirlayacaklar. Bu ayiba bir kilif bulun ve mevlidi yapin.
Canım haksızsın, bir kişi daha gelse ne olurdu ki? Lütfen bana kızma eşinin yaptığını da özetleyim. Daha şimdiden benim borum öter demişsim, eşin de senin borun ötmez deyip gereğini yapmak zorunda kalmış.
Yatili kalirsa sikinti tabikide esin var evde yabanci bi kiz kalamaz bence ama mevlute gelmesine engel olmamaliydin sonucta onunda orda nasibi varmis.
Bunu da ilk defa duydum. Bizim ailede hic yoktur boyle bir adet yeni evlenenlerde mevlut mu okunurmus. Cok ayip etmissiniz. 1 kisi fazladan gelse mevlute yaptiginiz ikramlardan yapsaniz elinize mi yapisirdi ? Ayrica kimse tanimadigi insanin evinde kalmak istemez ne munasebet. O arkadas da mevlutten sonra giderdi evine. Ki mevlut saati sacma zaten. Izin gununuzu falan ayarlayip gunduz yapin o zaman boyle tatsizliklar yasanmaz. Daha yeni evlisiniz sanirim ama bu kadar basit bir olay yuzunden uzun sure gecmeyecek bir sogukluk sokmussunuz bence esinizin ailesiyle araniza. Cok kotu olmus.
Neden kizayim :) Esimle aramizda bir anlasma vardi dugunumuze gelmeyen ve rezil eden kimse ile gorusmeyecektik bu davet ettigi kiside rezil eden bas kahraman o yuzden gelmesini istemiyorum daha once gorumcemede soyledim sakin benimle o kizi yanyana getirme diye inat yaparmis gibi oldu
Gorumceniz size 'arkadasimla gelecegiz ve sende yatiya kalacagiz' dedi mi? Yoksa siz kendiniz sadece varsayimda mi bulunuyorsunuz?
Demediyse cok ayip etmissiniz.
Ama sana bisey diyim mi o kizi sevmiyosan sonuna kadar haklisin😒 icinin isinamadigi bi insani evine sokmak zorunda degilsin. Dunki actigim konuda da gorumce arkadasi vakasini ben yazmistim anlarim seni 😊Yok canim yok ona tahammulum yok keske akrabalarini cagirsa basim ustune
Sanirim cok bencilainiz o ev esinizede ait ve siz onun kardesini ayip olmasin diye cagiriyorsunuz ..ama sizin teyzeniz kuzeniniz geliyor bir omur bu bencillikle yurumez
Himmm o zaman baska..Yatiya kalmasi da uygun degil zaten..Neden kizayim :) Esimle aramizda bir anlasma vardi dugunumuze gelmeyen ve rezil eden kimse ile gorusmeyecektik bu davet ettigi kiside rezil eden bas kahraman o yuzden gelmesini istemiyorum daha once gorumcemede soyledim sakin benimle o kizi yanyana getirme diye inat yaparmis gibi oldu
Ama sana bisey diyim mi o kizi sevmiyosan sonuna kadar haklisin😒 icinin isinamadigi bi insani evine sokmak zorunda degilsin. Dunki actigim konuda da gorumce arkadasi vakasini ben yazmistim anlarim seni 😊
Himmm o zaman baska..Yatiya kalmasi da uygun degil zaten..
kesınlıkle haksızsın.mevlut bu tanıdıklar cagrılır. ne varkı arkadasını cagırdıysa.ne guzel evınde bır kışı daha amın dıyecek okunan dualara. nıye ıstemedın anlamadım....yemegemı gelıyo yatıya mı???? kusura bakma ama çok ayıp etmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?