- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.155
- 798
Evet ben bencilim canim hazimsizimda haklisin bende biliyorum kendimi ama kim olsa kendini istemeyenleri evine davet etmek istemez daha once iftara cagirdim gelmemek icin turlu bahane buldular sonunda geldiler cok sukur evi kurarken cagirdik tinlamadilar falan filian birsuru sacma seyler yasandi yani ama gorumcemin arkadasini davet etmek icin bana en azindan sormasi gerekirdi diye dusunuyorum emrivaki olmasi kotu oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bosver canim ya bende yasadim simdi gulup geciyorum evime bakarim ben bosver senn iyi ol onlar egri olsun kendine yakisani yap
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün
Sana sormadan senin evine kimseyi kimse çağırmaz buraya kadar haklısın ama gelmesin diyerek haksız duruma düşmüşsün
tüm sayfaları okuyamadım ama bana inat koktu. yani yılanın başını küçükken ezeceksin misali. ev benim benim kurallarım geçerli demişsiniz. eğer altında zamanında ezilme gördünüzde etkiye tepkiyse haklısınız. yok değil herkes benim kurallarıma uyacaksa haksızsınız. sonuçta evlenirken sadece eş değil aile de alıyorsunuz bonus olarak böyle basit bişey için eşinizi ve ailesini kırmaya gerek yok aynı şekilde eşinizin de sizi.
Neden kizayim :) Esimle aramizda bir anlasma vardi dugunumuze gelmeyen ve rezil eden kimse ile gorusmeyecektik bu davet ettigi kiside rezil eden bas kahraman o yuzden gelmesini istemiyorum daha once gorumcemede soyledim sakin benimle o kizi yanyana getirme diye inat yaparmis gibi oldu
Sizin bir dedigini bir dediginizi tutmuyorki kardesim. Bir yaziyorsunuz kizi 1 kere gordum tanimam etmem, sonra bu oluyor kizdan hoslanmiyorum dugunumde rezil oldum, sonra gorumceniz sizin tahmininizce yatiliya kalicak hic emin olmadiginiz halde o kizi o yuzden istemiyorum diyosunuz, sizin derdiniz kendinizi hakli cikarma. Butun yazdiklarinizi tek tek okuyun her yazdiginizda baska bisey ekleniyor. Cok haksizsiniz esinde cok hakli!!!
Sizin bir dedigini bir dediginizi tutmuyorki kardesim. Bir yaziyorsunuz kizi 1 kere gordum tanimam etmem, sonra bu oluyor kizdan hoslanmiyorum dugunumde rezil oldum, sonra gorumceniz sizin tahmininizce yatiliya kalicak hic emin olmadiginiz halde o kizi o yuzden istemiyorum diyosunuz, sizin derdiniz kendinizi hakli cikarma. Butun yazdiklarinizi tek tek okuyun her yazdiginizda baska bisey ekleniyor. Cok haksizsiniz esinde cok hakli!!!
Neresinde tutarsizlik var ki ? Kiz dugunumu rezil etti ilk defada dugunumde gordum iyimidir kotumudur bilemem fikir yurutemem kendimi neden hakli cikarmak icin cabaliyim ki oyle olsa konu acmam dimi?
Konu gittikçe daha saçma oluyor. Niye insan dügüne gelmeyenler ile konusmasin ki? Ayrica bu kizin kötü olmasi bana uyduruk geldi.
Baktiniz herkes sizi haksiz buldu, buna bir kilif uydurdunuz hakli çikmak için. Ilk önce yatiliya gelecekler dediniz, baktiniz millet "niye izin gününüzde yapmadiniz" dedi, baska birsey mecburen bulmak zorunda kaldiniz. Simdide kötü olmus kiz, rezillik çikarmis güya
Ben sadece konu basindaki seye göre yorum yapiyorum ve evet, yalnis yaptiniz. Görümce kim bilir o ortamda sikilacak diye arkadasini çagirmis, emrivaki ve ya degil. Ne fark eder. Sadece bir tabak ekstra olacakti. Haa, kendi ailenden farkli insanlari istemeseydiniz, cagirmiyacaktiniz görümceyi.
Insan tanimadigi insandan nasil nefret eder allah askina? Biraz daha yazsan dusmanin cikicak bu kiz. Tanimam etmem dedin sonra kalkip rezil etti beni diyosun. Demekki kizi taniyosun daha cok gordun yada ismini duydun ki bukadar kil oldun kiza? Sen istersen yazdiklarini bir oku sonrada bunu baskasi yaziyomus gibi dusun belki neden boyle dusundugumu anlarsin....
Biz tum akraba arkadas es dost dugunune gittik haliyle kendi dugunumuzdede gelmelerini bekledik en mutlu gunumuzde yanimizda olmaya tenezzul etmeyen insanlar ile neden goruseyim gercek dost arkadas degilmis demek ki
Kuza kotu demedim yaniliyorsunuz hoslanmiyorum dedim oda dugunumde ortaligi birbirine kattigi icin birine iyi kotu demek icin tanimak lazim ayrica senaryo uyduracak yasi gectim oyle birseyede ihtiyacim yok
Gorumceme gelince skilacagini dusunse 20 kere davet ettim onlari nasil geri cevirdiyse bunuda cevirirdi eminim
Hayir konuda ilk basta dediniz "kizi tanimam etmem". Insan güya dügününde rezillik çikaran insani (ki o hikaye bile uyduruk geldi, madem kiz erken salona gitmis, sizler niye gidiyorsunuz salona? salon sahibinden erken almasini rica edersin yada görümce tek gider arkadasi için) tanimaz mi? Hatta tanimaya gerek bile yok, eger rezillik çikmis ise, bu yeterici kadar neden oluyor zaten birine evine almamak için. Ilk basta bunlari niye anlatmadiniz?i? Haydi ilk basta anlatmadiniz, niye ilk basta türlü türlü bahane yaratiyorsunuz? Yok yatiliya kalacaklar felan diye? Cünkü hepsi kendinizi hakli çikarmak için uydurdugunuz yalanlar. Tabiki bunlari inkar edeceksiniz. KK'de simdiye kadar "ben fake konu açtim" yada "ben yalan söyledim" diye itiraflar hiç okumadim simdiye kadar.
Ha birde herkes dügüne gelmeyebilir. Herkesin olanagi bir olmayabilir. Sirf sizin dügün oldu diye herkesde akan sular durmak zorunda degil. Herkesin sonuçta kedine göre hayatlari var. Sirf dügüne gelmediler diye küsmek bana biraz çoçukça geldi açikçasi.
Mesaj sayim fake olmayacak kadar yuksek sanirim
İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
Siz ilk basta fake konu açmadiniz ki zaten. Sadece baktiniz ki haksiz çikiyorsunuz iste o zaman fake bahaneler üretmeye baslamistiniz.
Ve ayrica mesaj sayisi hiç önemli degil, isterse 100000 mesaj olsun, bu insanin yalan söylemiyecegi anlimina gelmez. Sonuçta internet bu.
Ve bu son mesajim olacak, daha fazla polemige girmekte istemiyorum. Sanirim fikirlerim yetirici kadar belli olmustur simdi.
Bence de haksizsin. Onlar da aile ve onlarin yakin gordukleri kisilerin mevlutte olmalarini istemeleri cok dogal. Esin bunu soylediginde kavga etmrk de fazla olmus dusunemedim buyursun gelsin dersin olur biter. Tabi onun anlatis sekli de yanlis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?