arkadaşım gerçekten anlattıklarında tutarsızlıklar var ama ben şuna bağlıyorum bazen bende özellikle sinirliyken anlatıcaklarmı karıştırarak anlatabiliyorum başı sonu ortası birbirine girincede bişi anlaşılmıyor karşımdakininde kafası karışıyor ...bence sende biraz karıştırarak yazdığın için bizimde kafamız karışıp yanlış anlamış olabiliriz...tekarar anlatırsan daha iyi yardımcı olabiliriz üzerine bukadarda yüklenilmez :)))
İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annesini cagirsin abisinin esini cagirsin akrabasini cagirsin basim ustune ama arkadas buyuk bir davet degil ki kalabalik olsak tamam derim ama annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek zaten kurani yengemle kuzenim okuyacak hoca tutmadik bu kadar toplam 5 kisi davet edeyim mi diye sorsa onada tamam derim bu kizdan hoslanmadigimi bile bile onuda alir gelirim demesini sevmedim benim icin gereksiz biri daha oncelikli gelmesi gerekenler varken arkadasini getirmesi bana ters geldi
Bana sorsaydi cagiriyim mi diye daha farkli olurdu emri vaki yapinca bende istemedim pek hoslandigim soylenemez arkadasindan
Sizin bir dedigini bir dediginizi tutmuyorki kardesim. Bir yaziyorsunuz kizi 1 kere gordum tanimam etmem, sonra bu oluyor kizdan hoslanmiyorum dugunumde rezil oldum, sonra gorumceniz sizin tahmininizce yatiliya kalicak hic emin olmadiginiz halde o kizi o yuzden istemiyorum diyosunuz, sizin derdiniz kendinizi hakli cikarma. Butun yazdiklarinizi tek tek okuyun her yazdiginizda baska bisey ekleniyor. Cok haksizsiniz esinde cok hakli!!!
İyi geceler hanimlar bir sorunum var ve hakli yada haksiz oldugumu lutfen soyleyin
Yeni evlenen ciftlerin evinde mevlut yapilir malumunuz evleneli 3. Aya yaklastik araya ramazan girdi musait olamadik derken zaman gecti annem memlekete gidecegi icin bu cumartesi okutalim dedi. Herseyi annem ve teyzem hazirlayacak cok kalabalik olmayacak annem teyzem yengem ve kuzenim gelecek bende ayip olmasin diye gorumcemi aradim sende gel dedim. Buraya kadar hersey normal anormal olan durum su; gorumcem arkadasini davet etmis bana bugun telefonda soyledi, bende arkadasini bir kere dugunumde gordum tanimiyorum getirme bosver dedim bunu esime anlattim bu yuzden tartistik.
Kardesinin en yakin arkadasiymis neden oyle demisim eger gelmezse mevludu iptal ediyorum diye annemi aradi iptal edin istemiyorum dedi.
Bende kizdim iptal etmiyorum dedim cikti gitti evden hala yok babasinin kahvesinde
Simdi soyleyin bana kim hakli kim haksiz
Aramizda samimiyet nagmina birsey yok zaten gorumcemle davet edeyim mi diye sormamasina kizdim o yuzden geri cevirdim birde o kizdan pek hoslanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?