Temmuzda kocamin telefonunda yakaladim mesajlari kizi aradim evli oldugunu soyledim.esim ardimdan kiza benim gibi birini aratmis.beni yalanlamis kizda inanmis.bir ay annemlerde kaldim kocam h bana hem ona ask mesajlari uc ay ona mesajlar pesinden kosmus eve dondugumde kocamin iki telefon kullandigin gordum kustum iki ay bana yanasmadi baska odada yatti.telefon cebindeydi.eski konularimdan bilen bilir bende sizlere sordum sizler bana uyan aldatma var desiniz inanmadim kocam ona asik olamustu heves miydi bilmiyorum .esimin ailesi ogrendi kiza nikah cuzdanimizin resmin yollladilar kiz inanmadi cunku esim fotomontaj demis.kizin sehrine gitmis iki gun yaninda kalmis evlilik cocuk hayalleri kurmuslar.benim hic biraey haberim yok bitti saniyodu. Yazin megerse devam etmis iki gun once kuskulandim kiza ulastim kiz on bes gun once bittigini soyledi.niye ben sana dedim evli oldugunu inanmadin kizda esiniz beni kandirdi.ben aile sosyalden evli oldugunuzu ogrendim sok oldum bitirdim hanfendi benim gunahim yok dedi.sonra esim evet esimle bosanacaktik mutsuzdum ondandemis.simdi aileler baristirdi ama ben bitigim yemek yemiyiorum cocugumda var.butun gece bana agladi yalvardi napiyim bana akil verin ona nasil inanacam nasil unutacam iki cocugum icinde kararsizim offff