- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
- Konu Sahibi Donna_salut
-
.Kimsenin özel esyalarini kurcalamaya hakkin yok,bu esin olsa bile fark etmez özel alanina giremezsin
Güvenmemenin sebebi sirf telefonunu karistirtmamasi mi? Bebeginde varmis lütfen mantıklı davran elle tutulur bir sey yokken huzurunuzu bozma
.
Herkesin dusuncesi farkli. Ben supheleniyorum diye istyorum. Geceye kadar elinden dusmuyor o tlf
Karı koca olmak eşinizin telefonuna da istediğiniz gibi davranacanağınız anlamına gelmez,önce eşinize sonra kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz,eğer şüpheniz varsa başka şekillerde şüphelerinizi netleştirip ondan sonra adamın üzerine gideceksiniz.ayrıca böyle hareketlerle de eşinizi kendinizden soğutur daha büyük sorunlara neden olursunuz,net olmayan şüpheli şeyler için evliliğinizi altüst etmeyin bence.
Önce kendine güven,sonra eşine güven ve aranızdaki problemleri çözmek icinde caba gösterin.Mesela telefonda neden bu kadar zaman harcadigini ,bu durumun seni üzdügünü filan söyle.
Direk sana güvenmiyorum demek yanlis cümle olmuş
Cinsel hayatinizi düzene koymaya calisin nedenlerini konusun cozersiniz elbet
Önce kendine güven,sonra eşine güven ve aranızdaki problemleri çözmek icinde caba gösterin.Mesela telefonda neden bu kadar zaman harcadigini ,bu durumun seni üzdügünü filan söyle.
Direk sana güvenmiyorum demek yanlis cümle olmuş
Cinsel hayatinizi düzene koymaya calisin nedenlerini konusun cozersiniz elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?