Hakliyken haksiz duruma dusmek istemiyorum. Yardim edin lutfen

Telefon iletişim aracıdır ne özeli olabilir ki ?
Ayrıca saklaması şifre koyması bana hiç sağlıklı gelmedi her halde başıma gelse o parmağını koparır öyle açardım telefona bakardım..
Küfür müfür hikaye.

.
Herkesin dusuncesi farkli. Ben supheleniyorum diye istyorum. Geceye kadar elinden dusmuyor o tlf

Cinsel hayatimiz da iyi degil. Tlf.la da bu kadar bagli olunca. Gec saatlere kadar elinde olunca insan supheleniyor. Siz olsaniz suphelenmezmisiniz ?

Karı koca olmak eşinizin telefonuna da istediğiniz gibi davranacanağınız anlamına gelmez,önce eşinize sonra kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz,eğer şüpheniz varsa başka şekillerde şüphelerinizi netleştirip ondan sonra adamın üzerine gideceksiniz.ayrıca böyle hareketlerle de eşinizi kendinizden soğutur daha büyük sorunlara neden olursunuz,net olmayan şüpheli şeyler için evliliğinizi altüst etmeyin bence.

.
Herkesin dusuncesi farkli. Ben supheleniyorum diye istyorum. Geceye kadar elinden dusmuyor o tlf

Telefonu elinden birakmiyor diye aldatiyor anlamina gelmez o nedenle soruyorum gördügün bir sey oldu mu diye

Hadi diyelim aldatiyor ne yapacaksin.? Eger önünde sonunda affedeceksen hiç restlesme ha kararimin arkasinda dururum dersen sonuna kadar git.

Nekadr ustune gidersen inada doner inatta yaptigini düşünüyorum bence al bak demez bence gurur inada cevirdi iyice okadr cok istiyosan uyurken onun parmagini dokunduraman dikkatli ol derin uykuda yap sonrasi artik allah kerim

Tamam haklisiniz. Ama nasil netlesdire bilirim. Bi akil lutfen

Önce kendine güven,sonra eşine güven ve aranızdaki problemleri çözmek icinde caba gösterin.Mesela telefonda neden bu kadar zaman harcadigini ,bu durumun seni üzdügünü filan söyle.
Direk sana güvenmiyorum demek yanlis cümle olmuş
Cinsel hayatinizi düzene koymaya calisin nedenlerini konusun cozersiniz elbet

Hayatta affetmem aldatilmayi. Neden hemen affedecegimi dusundunuz ki. Emin olmak icin Ne yapabilirim bilmiyorum.

Bu durumun beni uzdugunu defalarca soyledim tatli dille. Ama adam odun. Anlamiyor ki

Bu durumun beni uzdugunu defalarca soyledim tatli dille. Ama adam odun. Anlamiyor ki

Sadece telefonla haşır neşir olması sizi aldattığı anlamına gelmez ki,örneğin benim eşimin telefonla oynuyor olması beni aldatıyor düşüncesine sürüklemez.Mutlaka eşinizi siz bizden daha iyi çözersiniz hareketlerinden davranışlarından eve gidip gelme saatlerinden giyinişinden v.s bir çok şeyi birleştirip kadanızdaki şüpheyi az da olsa netleştirenilirsiniz ama bunu telefonu şifreyi isteyerek veya şifreni vermezsen giderim diyerek yapamazsınız,belki adamın aklında yokken o hareketlerinizle akşına sokarsınız,bende rahat olun onu umursamıyormuyuş gibi yapın onu da rahat bırakıyor görünün ama belli etmeden de takip edin.aksi halde eşinize karşı itici görünebilirsiniz.

Güvenmedigin adam ile niye evleniyorsun? Cocugun 11 aylikmis, yani evlenirken hamileymissin zaten. Küfür kullanan, ilgi vermeyen adam ile niye böyle birsey yaptin?

Bana kalirsa sorun cep telefonu degil. Genel anlamda ilgi göstermeyip, güven vermemesidir. Asil sorun cok yalnis bir evlilik yapmandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…