HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞMEM

Ya ben şunu anlamadım. Orası ilköğretim mi müdür öğretmen gibi çağırıp özür dileyin barışın mı diyecek. Yani hiç biyerde müdürlerin bu nedenlerle araya girdiğini görmedim.
Evliliğinizle ilgili dedikodu yapmaları çirkin evet kötü ama hangi işyerinde dedikodu yok ki. Herkes konuşuyor benim çalıştığım yerlerde öyle "haaa falanca boşanıyormuş, filanca nişan atmış, beriki yine sevgilisinden ayrılmış, onunla bu görüşüyor galiba" gibi gibi...
müdürü aramanız başlı başına bir hata, bunu bu kadar uzatmanızda üzerine tüy dikti.
Siz kabul etmenizde o kurumda sevilmiyorsanız, dışlanırsınız. İki iki dört bu kadar net. Kimse sizi durduk yere memnun etmek zorunda değil.

Bide şunu demek istiyorum. Kendinizi ifade edememek gibi bir sorununuz yok. Sizin sorununuz sabit bi şekilde aynı şeylere takılmanız ve bunu aşamamanız.

Benim başıma böyle bişey gelse ve adamlar yok yanlış anlama var dese ben geri adım atıp tamam ben yanlış anlamışım derim. Bundan sonra ayağımı ona göre denk alırım. İlla istiyorsun ki tamam sen haklısın sana mobing yapıyoruz, seni dışlıyoruz özür dileriz desinler.
Aşın artık bu olayı. Bu hafta izinliymişsiniz. Bu hafta milat olsun pazartesi başka bi gidin işe. Saçınıza güzel bi fön çektirin, hafif bi makyaj yapın, takın yüzünüze bi gülümseme inadına gülün herkese. Odanıza giderken şöyleeee topuklarınıza vura vura yürüyün kocaman bi gülümsemeyle herkese günaydın ne kadar güzel bi hava deyin. Öğlen yemekte ne varmış diye muhabbet açın. Onların kafasındaki manolyayı da yıkın. Bide böyle deneyin

Siz dilekçe yazın. Niye yazmiyorsunuz?
grubun doğruları anlatacağına inanmıyorum, en fazla bilmiyorum diyenler olacak.Allah korkuları olsa zaten böyle davranmazlar.gruba karşı tek kişi yasal olarak mücadele edemem, psikolojik sorunları var dicekler ama öyle değil.

şu an diyolog için bir süreye ihtiyacımız var, günaydın bile demiyorum.Çok zor değil, 'seni kırma amaçlı dememiştim ama seni kırdıysam üzgünüm 'dense ve bir adım atılsa olay biticek, ben hem tavır yapan hem barışan taraf olamam mantıksız, ki konularımda haklıyım

Sizde onlarla dalga geçin, sizi nasıl alt edeceklerini biliyorlar ondan bukadar rahat davranıyorlar... Ama siz de çok takıntılısınız ve çok büyütoyorsunuz.. Biraz ironi yapınn..Sizinde tavırlarınız eksantrik...
Bir de neden öz eleştiri yapmıyorsunuz, önce kendinizi yenileyin, kendi hatalarınızı davranışlarınız görün...
Herkes haksız siz mi haklısınız sadece... Sanırım iletişim sorununu aşamıyorsunuz, ya da piskolojik tedavi görün.. Neden iş hayatınızı bu kadar dert ediyorsunuz.. Sosyalleşin, işyerinde yaşananlar orda kalsın...
Eşinize, ailenize taşımayın, İnanın ufak şeyler, hele ki şu iş hayatını bukadar takıntı yapmak çok gereksiz..

="sarimanolyam, post: 55426597, member: 830637"]o zaman dedikoduya devam yani, ilk geldim ben buraya, bu dedikoducu adam, kocamın şöförüyle arkadaş 'o kız torpilli' demiş elin adamına, normal mi?
Bilmem herkes herkese torpilli diyor bu devirde... Çok da takılacak bişey değil. Benim yüzüme söylemişti biri direkt daha ilk günden ki öyle bişey de yok. Sonra cok iyi arkadaş olduk öyle diyenlere.her şeyi takmak lazim

Neden bu konuları bu denli dert haline getirip kendi kendinize trajedi yaşatıyorsunuz aklım almıyor..

Kendi seviyenizde görmediğiniz insanlara karşı üç Maymunu oynayın ve görmezden gelin..

Insanlar sakalasabilir ya yapılan şeylere güler geçersiniz ya da tavrınız bu olamazsa görmezden gelir kale almazsınız..

Sizi bu denli yataklara düşürecek bir dert yok ortada,hayatı da insanları da bu denli ciddiye almamanizi tavsiye ederim..

Zira hayatta öyle dertler var ki,halinize şükür edersiniz..

bu sadece bize söylenilen kısım, söylenilmeyen çok kısım olduğuna inanıyorum, insanız olabilir, kocamla karakolluk olduk, bunun dedikodusu aşırı yapıldım, benim arkam dönüktü, aniden döndüm ve eliyle yanındakine sus işareti yaptığını gördüm gülerek, sonra da karakolluk olduğumuzu ima eden şeyler söyledi, gülündü, çirkin değil mi, orada renkten remge girdim, bana sötlüyorsunuz desem olmaz ama bana söylediler, bunların bir bedeli olmıcak mı

bu sadece bize söylenilen kısım, söylenilmeyen çok kısım olduğuna inanıyorum, insanız olabilir, kocamla karakolluk olduk, bunun dedikodusu aşırı yapıldım, benim arkam dönüktü, aniden döndüm ve eliyle yanındakine sus işareti yaptığını gördüm gülerek, sonra da karakolluk olduğumuzu ima eden şeyler söyledi, gülündü, çirkin değil mi, orada renkten remge girdim, bana sötlüyorsunuz desem olmaz ama bana söylediler, bunların bir bedeli olmıcak mı

evliliğimle ilgili ybenim yanımda söylenilenler çok kötüydü 'adamı sevmiyo aslında, parası olmasa çeker gier, adam da çocuk için bununla', sonra karakola düştüğümüzle ilgili dalga geçmeler, eşimin annesiyle görüşüp görüşmediğini ısrarla soruyor(kaçarak evlendik ailesi istemedi), bunlar anlatıldı, her gün dalgası geçildi, toplum böyle adamları dışlamalı, bunlara her tür kolaylık tanınıyor, saygı duyuluyor.

Evet ama hala hiçbir mesajınızda kendinizde de hata oldugunu söyleyen bir cumle görmedim. Hep onlar haksız... Bu onlar dediğimiz kişiler de bir kişi degil üç kişi değil beş kişi değil... Bilemedim.

aynı adam aşırı cesaretle bbu sefer kocan evlilik imzasını attığı için pişman mı diye iki kez üst üste sordu haytır dediğim halde, bu sefer öyle bir büyüttüm ki olayı, onun dedikoducu olduğunu bütün herkese yayacağım...İnsanların bu pisliğe saygı duymasını istemiyorum.olay fare resmi değil sadece

Evet ama hala hiçbir mesajınızda kendinizde de hata oldugunu söyleyen bir cumle görmedim. Hep onlar haksız... Bu onlar dediğimiz kişiler de bir kişi degil üç kişi değil beş kişi değil... Bilemedim.
bende de vardır elbet, bu bu davranışalr için bir sebep olamaz...

peki sizce haklılar mı

Sizin burada söylenenleri anlamak istemediğinizi düşünüyorum..
Size verilen tavsiyelere kulağınız tıkalı,hala şu yapıldı-bu yapıldı diye ısrarla anlatmanın derdindesiniz..

Nacizane tavsiyem bir psikolog ile görüşün yapılan bir haksızlık varsa da sizde fazla takıntılısınız..
Hayatta iyiler kadar kötüler de var bunu biliyoruz ve bu gerçekle yaşıyoruz..
Sizde bu gerçeğe alışmalısınız,hak sizin aradığınız şekilde aranmaz malesef..

yanımda birkaç şahidim olsa bunları süründürüm yazarım dilekçeyi, hak bu şekilde aranır ama şahidim olamdığı için sıkıntı var

Allah aşkına psikolojik tedavi alın. Yarabbim bin şükür ki çevremde sizin gibi bir insan yok, aksi halde asla müdürünüz ve çevrenizdekiler kadar sabırlı olamazdım asla! Azıcık aynayı kendinize çevirin hanımefendi! Hayat böyle devam etmez, hadi kendi ömrünüz yiyorsunuz tamam da çevrenizdekilerin de ömrünü yiyorsunuz yazık!

Kusura bakmayın ama ciddi problemleriniz var. Çok takıntılısınız...

Sizinle çalışmak zulümdür herhalde...

müdürü araya sokmasan iyimiş. adam ne yapacak ki. o kişiler de senin zaafinı bulmuşlar ordan yürüyolar umursamaz ol. dedikodu heryerde yapılıyor. benimle ilgili neler neler diyolar umrumda değil. desinler. ben fare resmi bulsam katlayıp çöpe atardım yani onların seviyesizligi. laf sokmaya gelince. biri bana laf sokunca ben de sokuyorum. ya da tersliyorum. umursamaz olacaksın çalışırken. olayları büyütmeyeceksin. tabiri caizse biraz sessiz iş halletmek gerekiyor

Insanlari korkutarak sindirmeye calisiyorsunuz ama olmuyor.
Once mudurunuzu sikayet etmissiniz simdi ondan medet umuyorsunuz, tabi ki yardim etmeyecek.
Arkadaslarinizi mudure sikayet etmissiniz, onlar da size tabi ki bilenecek.
Bu sikayetlerden birsey cikacak olsaydi, once sizi kovmalari gerekirdi cunku orada cevresiyle anlasamayan ve astimim var diyerek surekli rapor alan biri varsa o da sizsiniz.
Dusunmeden hareket ediyorsunuz, son yapilacak hareketi bastan yapiyorsunuz.
Oglunuzun kresinde de boyle sorun cikardiniz, iyi o zaman al oglunu git dendi, cikardiniz cocugu ama aynen geri dondunuz.
Dusunerek hareket ed8n, ben simdi bununla tartisirsam ya da sikayet edersem ileride ne olur gibi.
Simdi yeni mudur gelecekmis onunla da anlasamazsiniz, oradan gidici olan siz olursunuz bence.

Her işyerinde olabilecek sorunları büyütmeyin. Kamu kurumundayım baya kalabalık bir yer. Kapıdan çıktığın ana hatta sen yanındayken sessizce dedikodun yapiliyor. Bu kadar takmayın herseyi. Hayat böyle geçmez. Bizim orda da var torpilliler müdüre yakın olup istediğini yaptıranlar. İşinizi yapın çıkın. Meraba günaydın işle ilgili şeyler konuşun. Alie hayatınızı anlatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…