- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
hayır, söyleyen adama gittim ve sordum, evet söylemiş olabilirim ne var bunda dedi,.Bunları uydurduğunuzu düşünüyorum, bir savunma argümanı geliştirmeye çalışmak yerine, yardım alın
arkadaşım kız kardeşimin psikiyatrı facemde ekli ve doçent kendisi, hocama sordum.cevap bekliyorum.olayı face e de yazmıştım, görmüştür.Bunları uydurduğunuzu düşünüyorum, bir savunma argümanı geliştirmeye çalışmak yerine, yardım alın
yazdım, aile dostumuz, kız kardeşim nedeniyle kendisi tedavisini yapıyor, çok iyi bir insan.O hiçbişi yazmadı.sanırım olaylara taraf olmak istemiyorFacebook'a bana fare dediler, şimdi de fare resmi koydular diye mi yazdın?
Sen facebook'a bu tür şeyler yazılmaması gerektiğini, tatildeki müdürün böyle eften püften müzik açma ile ilgili olaylarla aranmaması gerektiğini, saat 11'den sonra insanların aranmaması gerektiğini akıl edemiyor musun?
yazdım, aile dostumuz, kız kardeşim nedeniyle kendisi tedavisini yapıyor, çok iyi bir insan.O hiçbişi yazmadı.sanırım olaylara taraf olmak istemiyor
psikiyatr hocam cevap yazmadı, daha geçen gün gönderimi beğenmişti hocam oysaki, netten benim anlattığım şeylere, olayları bilmeden yaşamadan tedavi al ya da alma demek saçma, ortada mobbing denen bir gerçeklik var, bir gruğb tarafından kişiye yapılabilir, öyleyse biz de psikiyatr hocamız gibi bence kimseye tedaviyle ilgili yorum yapmayalım.doğru değilOlaylara taraf olmamak istemesinden ziyade, saçma bulmuş olabilir tavrınızı.
Zira facebookta herkese bana fare dediler diye ağlamak saçma
olay o değil, fareye gelinceye kadar birçok şey oldu, laf sokma, dışlama, yeni gelenlerin acayip tavırları, ailem hakkındaki dedikodular bunların hiçbirini ispatlayamıyordum ki salağın birisi çok tşk ediyorumona, masama bırakmış, yılan, fare vs diye laf sokuluyordu zaten.
bu sadece bize söylenilen kısım, söylenilmeyen çok kısım olduğuna inanıyorum, insanız olabilir, kocamla karakolluk olduk, bunun dedikodusu aşırı yapıldım, benim arkam dönüktü, aniden döndüm ve eliyle yanındakine sus işareti yaptığını gördüm gülerek, sonra da karakolluk olduğumuzu ima eden şeyler söyledi, gülündü, çirkin değil mi, orada renkten remge girdim, bana sötlüyorsunuz desem olmaz ama bana söylediler, bunların bir bedeli olmıcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?