- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Koca kurumda bir tane dostunuz,bir tane sahidiniz yoksa az biraz dönüp kendinize de bakın derim..
müdürüInsanlari korkutarak sindirmeye calisiyorsunuz ama olmuyor.
Once mudurunuzu sikayet etmissiniz simdi ondan medet umuyorsunuz, tabi ki yardim etmeyecek.
Arkadaslarinizi mudure sikayet etmissiniz, onlar da size tabi ki bilenecek.
Bu sikayetlerden birsey cikacak olsaydi, once sizi kovmalari gerekirdi cunku orada cevresiyle anlasamayan ve astimim var diyerek surekli rapor alan biri varsa o da sizsiniz.
Dusunmeden hareket ediyorsunuz, son yapilacak hareketi bastan yapiyorsunuz.
Oglunuzun kresinde de boyle sorun cikardiniz, iyi o zaman al oglunu git dendi, cikardiniz cocugu ama aynen geri dondunuz.
Dusunerek hareket ed8n, ben simdi bununla tartisirsam ya da sikayet edersem ileride ne olur gibi.
Simdi yeni mudur gelecekmis onunla da anlasamazsiniz, oradan gidici olan siz olursunuz bence.
herşey tamam da şu hastalık kısmına taktım, sağlam adama oksijen tüpüne bağlarlar mı acilde.doktor babamın oğlu değil ya beş gün rapor versin, farklı doktorlardan da rapor aldım.ilaçlarım özel reçeteli.sadece uzman yazabiliyor...üzülsem sinirlensem astım başlıyor.arkadaşım dua et başında bu hastalık yok, çok kötü.bahane olarak gösterilecek bir hastalık değil.Insanlari korkutarak sindirmeye calisiyorsunuz ama olmuyor.
Once mudurunuzu sikayet etmissiniz simdi ondan medet umuyorsunuz, tabi ki yardim etmeyecek.
Arkadaslarinizi mudure sikayet etmissiniz, onlar da size tabi ki bilenecek.
Bu sikayetlerden birsey cikacak olsaydi, once sizi kovmalari gerekirdi cunku orada cevresiyle anlasamayan ve astimim var diyerek surekli rapor alan biri varsa o da sizsiniz.
Dusunmeden hareket ediyorsunuz, son yapilacak hareketi bastan yapiyorsunuz.
Oglunuzun kresinde de boyle sorun cikardiniz, iyi o zaman al oglunu git dendi, cikardiniz cocugu ama aynen geri dondunuz.
Dusunerek hareket ed8n, ben simdi bununla tartisirsam ya da sikayet edersem ileride ne olur gibi.
Simdi yeni mudur gelecekmis onunla da anlasamazsiniz, oradan gidici olan siz olursunuz bence.
aynı adam aşırı cesaretle bbu sefer kocan evlilik imzasını attığı için pişman mı diye iki kez üst üste sordu haytır dediğim halde, bu sefer öyle bir büyüttüm ki olayı, onun dedikoducu olduğunu bütün herkese yayacağım...İnsanların bu pisliğe saygı duymasını istemiyorum.olay fare resmi değil sadece
müdürü
herşey tamam da şu hastalık kısmına taktım, sağlam adama oksijen tüpüne bağlarlar mı acilde.doktor babamın oğlu değil ya beş gün rapor versin, farklı doktorlardan da rapor aldım.ilaçlarım özel reçeteli.sadece uzman yazabiliyor...üzülsem sinirlensem astım başlıyor.arkadaşım dua et başında bu hastalık yok, çok kötü.bahane olarak gösterilecek bir hastalık değil.
astım hastalığım geçen sene bir kez oldu, bahar başlangıcında sadece bir kez oluyor yılda.siz hala emeklilik diyorsunuz. ayrıca ben 657 değilim.hasta olabilirim değil miMadem hastalığınız işi diğer bireyler gibi götürmenizi engelliyor, o zaman devlet sizi malulen emekli etmeli.
Ya da baştan o işe alınmamalıydınız.
Hem hastalığı olmayan insanlar gibi maaş alıyorsunuz, haklarınız var, ama çalışmaya gelince ben astımım beni idare edin.
Neden mecburlar?
peki arkadaşım, heyet raporu almadım mesela.yasal haklarımı kullanıyorum bu bir.Madem hastalığınız işi diğer bireyler gibi götürmenizi engelliyor, o zaman devlet sizi malulen emekli etmeli.
Ya da baştan o işe alınmamalıydınız.
Hem hastalığı olmayan insanlar gibi maaş alıyorsunuz, haklarınız var, ama çalışmaya gelince ben astımım beni idare edin.
Neden mecburlar?
peki arkadaşım, heyet raporu almadım mesela.yasal haklarımı kullanıyorum bu bir.
rapor gerçek bir rapor, devlet hastanesi doktoru vermiş, üstelik göğüs hastalıkları uzmanı, bu anlamda raporumu kimsenin sorgulama hakkının olduğunu sanmıyorum.
iyi tamam kızmayın bir daha rapor almam :)
bu sadece bize söylenilen kısım, söylenilmeyen çok kısım olduğuna inanıyorum, insanız olabilir, kocamla karakolluk olduk, bunun dedikodusu aşırı yapıldım, benim arkam dönüktü, aniden döndüm ve eliyle yanındakine sus işareti yaptığını gördüm gülerek, sonra da karakolluk olduğumuzu ima eden şeyler söyledi, gülündü, çirkin değil mi, orada renkten remge girdim, bana sötlüyorsunuz desem olmaz ama bana söylediler, bunların bir bedeli olmıcak mı
müdürü
herşey tamam da şu hastalık kısmına taktım, sağlam adama oksijen tüpüne bağlarlar mı acilde.doktor babamın oğlu değil ya beş gün rapor versin, farklı doktorlardan da rapor aldım.ilaçlarım özel reçeteli.sadece uzman yazabiliyor...üzülsem sinirlensem astım başlıyor.arkadaşım dua et başında bu hastalık yok, çok kötü.bahane olarak gösterilecek bir hastalık değil.
yemin ederim demet hanım, acaba bizim işyerinden misiniz diye şüphelendim, o kadar kinli yazınca, astımın psikolojik boyutu da var tabi, yaklaşık 13 sene önce çok büyük bir üzüntü geçirdim ve astım oldum.ondan sonra her heyecanlandığımda, sunum öncesi, iş görüşmesi öncesi, üzüldüğümde,korktuğumda öksürmeye başlıyorum.Tuhaf ama hatta fazla güldüğümde, bir koku beni rahatsız ettiğinde, hatta bazen kendi parfümüme karşı.yapacak bişi yok, olanlardan sonra gerildim ve ataklarım da artıyorduBen neden kızayım yahu? Arkadaşlarınız ve müdürünüz sinir oluyordur.
Her onlarla anlaşmazlık yaşadığınızda astım hastalığınız nüksediyor gibi açmışsınız konuları.
Nitekim ben astımım bazı işleri yapamıyorum minvalinde konuşmalarınız da var.
Yani şu basit mantığı yürütemiyor musunuz, insanlar beni idare etmek mecburiyetinde değil.
yaaa olay şuydu haklıydım, evet resim de bana konuldu, koyan kişiyi de biliyorum, 2 kişi üstlendi ama onlar değiller...Artık burama kadar gelince, bir de elimde delil olunca, o kadar yapılanlardan sonra, ortalığı ayağa kaldırıyım dedim...üstüne çok düştüm, artık bana hiçkimsenin ima dahi yapmasını kabul edemem.kimse bana bulaşmasın, ve o adamın yaptıklarını anlatmak istiyordum ve anlattım, ohhhh iyi oldu...Hayır bunun bir bedeli yok olamaz da zaten. Orada neye s
İyi de gerçekten söyledikleri gibiyse seninle bu resim olayının hiç ilgisi yoksa kendini bu kadar yedin bitirdin değer mi?
Ya da gerçekten senin söylediğin gibi adam densiz gıcık eee yine kendini yedin bitirdin deydi mi?
olay benle ilgili, yüzüme karşı 'o fareye bakma sen 'dedi, diyende kurumun temizlikççisi ama personelle çok iyi, o koydu o fotoyu.diğerleri de ben koydum dedi, işten sıyrıldılar, bir sürü şey oldu foto olayı en masumuHayır bunun bir bedeli yok olamaz da zaten. Orada neye s
İyi de gerçekten söyledikleri gibiyse seninle bu resim olayının hiç ilgisi yoksa kendini bu kadar yedin bitirdin değer mi?
Ya da gerçekten senin söylediğin gibi adam densiz gıcık eee yine kendini yedin bitirdin deydi mi?
Size günlerdir anlatıyoruz ama anlamamakta ısrar ediyorusunuz
Müdürünüz gayet sabırlı bir adam
Haklıyken haksız konuma düşmediniz, haksızsınız başından beri müdürle ilgili durumda
Lüften ciddi bir psikolojik yardım alın
yemin ederim demet hanım, acaba bizim işyerinden misiniz diye şüphelendim, o kadar kinli yazınca, astımın psikolojik boyutu da var tabi, yaklaşık 13 sene önce çok büyük bir üzüntü geçirdim ve astım oldum.ondan sonra her heyecanlandığımda, sunum öncesi, iş görüşmesi öncesi, üzüldüğümde,korktuğumda öksürmeye başlıyorum.Tuhaf ama hatta fazla güldüğümde, bir koku beni rahatsız ettiğinde, hatta bazen kendi parfümüme karşı.yapacak bişi yok, olanlardan sonra gerildim ve ataklarım da artıyordu
Şunu öğrenmemiz lazım, müdürün de şunu anlaması, bir kişiye yapılan dışlama vs ye müdürün sessiz kalmaması lazım, biraz bana öyle yapıldı,eğer işletmede herkes kendi işini yaparsa saçma sapan ayak oyunları oynanmazsa herkes daha mutlu olucak, daha iyi iş çıkıcak...Onun için müdürün işletmenin sorunsuz işlemesinde büyük rolü var...
peki çevredeki esnafa bile benim geçici görev, kabul etmediğim anlatılmış.tuhaf değil mi, kasapa.Mesai çıkışı da dedikodu yapıyorlar, gittim sordum, hatırlamıyorum anlatmış olabilirim dedi, elin adamı, tanımam etmem, benim hakkımda bunu bilmesi garip değil mi, ya da onların evli barklı kadının dedikodunusu yapması
burası küçük bir yer ve dezevantajlarını yaşıyorum, müdüre bunlar da anlatıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?