Hakliyken haksiz duruma dusuyorum

almanyada yasiyorum ve bu tarz olaylari da burada yasadim, yasiyorum. Lanetli gibi hissediyorum artik.

Nerde olursan ol önce olayı kavramaya çalış hakkın yeniyorsa önce kibarca sonra tam tersi davran ama ilk kibar ol muhakak kibarlıktan anlarsa ne ala anlaamzda hayvan yüzümü görür ben hep öyleyim.

Muhakak burdali bayanlarda markette pazarda vs tartışmaya giriyordur hakkımı savunurum.
Çekimser olma.. cin gibi. ol.

Biraz fazla duygusalsınız sanırım. Böyle durumlarda çok beklemeden düşünmeden içinizden geldiği gibi cevap vermeyi deneyin. Aksi takdirde afallarsınız.
Bu arada benim de boyum 1.56 falan ama gayet ciddiye alınıyorum. Sakin kalmayı net ve yavaş bi şekilde kendinizi ifade etmeyi öğrenmelisiniz çok yüzgöz olmadan

Iste bunu beceremiyorum. Bir de ben zaten sakinim ve bu sakinlikle bunlari yasiyorum, bundan daha sonrasi nasil olur ki?

Nerde olursan ol önce olayı kavramaya çalış hakkın yeniyorsa önce kibarca sonra tam tersi davran ama ilk kibar ol muhakak kibarlıktan anlarsa ne ala anlaamzda hayvan yüzümü görür ben hep öyleyim.

Muhakak burdali bayanlarda markette pazarda vs tartışmaya giriyordur hakkımı savunurum.
Çekimser olma.. cin gibi. ol.

ben en bastan kibar davrandim.Yardim eder misiniz diye sordum, o afra tafra yapmaya basladi. Bir de boyle kavga eder gibi bir dille konustu ben de orada kibar kalamadim daha fazla

Tatlım ozguvensizlik var bu bariz belli.
Ama kendinizi boyunuzla tipinizle değerlendirmeyin.
Dunyada cok ünlü var boyu 150 ve çok ciddiye alınan ve sevilen soyledikleri onemsenen.
Bunun boyla alakasi yok öncelikle bunu aklından çıkararak başla işe.
Önce bir duruşun bakışın olsun bazen konuşmadan da bazı msjlari verebiliriz karşımızdaki insana.
Bazen tek kaş kaldırmak bile çok sey anlatır karşıdaki insana.
Insanlar tarafından iyi anlasilmanin 2. önemli noktası da goz temasını iyi kurmaktır.
Bunlara dikkat edersen çok sey değişir hayatında

almanyada yasiyorum ve bu tarz olaylari da burada yasadim, yasiyorum. Lanetli gibi hissediyorum artik.

Vallaha ben catir catir konusuyorum. Almanyada biraz sesini yükselticeksin eger ki saclarin ve gözlerin koyu renkse. Yabanci düsmanligi, hele ki türklere karsi, hala cok yaygin. Bizi asla ve asla cekemiyorlar. O yüzden bi dahaki sefer biraz sesli konusmaya calis. Mesela sana bagirdimi, sen de sesini yükselterek „bana bagiramazsin“ diyeceksin. Hic cekinme, sonucta sen müsterisin, seni görmezden gelemez, sana bana hizmet etmek zorunda, bu onun isi.

mesela benim de DM‘de basima geldi, calisana bisey soruyorum, suratima dahi bakmiyor. Rossmann da kasiyer para üstünü sak sak diye tezgaha carpiyor. kasa kagidini benden önceki müsteri ÜC KERE istemek zorunda kaldi, kasiyer bi türlü vermedi 😂 bazilari da isini hakkiyla yapmiyor. Böyle insanlara karsi pek fazla bisey islemiyor, patrona söylesin bile, böylelerin patronu onlarin sansina hic umursamiyor. O paraüstü carpma olayinda mesela dedim ki Filialleiter ile görüsmek istiyorum, bana o bugün burda degil dediler. Ki Filialleiter orda olmak zorunda, mecbur yani, o olmadan dükkana acamazlar dahi. Bi sorun olsa Filialleiternin onayiyla hersey cözlüyor.

Vallaha ben catir catir konusuyorum. Almanyada biraz sesini yükselticeksin eger ki saclarin ve gözlerin koyu renkse. Yabanci düsmanligi, hele ki türklere karsi, hala cok yaygin. Bizi asla ve asla cekemiyorlar. O yüzden bi dahaki sefer biraz sesli konusmaya calis. Mesela sana bagirdimi, sen de sesini yükselterek „bana bagiramazsin“ diyeceksin. Hic cekinme, sonucta sen müsterisin, seni görmezden gelemez, sana bana hizmet etmek zorunda, bu onun isi.

mesela benim de DM‘de basima geldi, calisana bisey soruyorum, suratima dahi bakmiyor. Rossmann da kasiyer para üstünü sak sak diye tezgaha carpiyor. kasa kagidini benden önceki müsteri ÜC KERE istemek zorunda kaldi, kasiyer bi türlü vermedi 😂 bazilari da isini hakkiyla yapmiyor. Böyle insanlara karsi pek fazla bisey islemiyor, patrona söylesin bile, böylelerin patronu onlarin sansina hic umursamiyor. O paraüstü carpma olayinda mesela dedim ki Filialleiter ile görüsmek istiyorum, bana o bugün burda degil dediler. Ki Filialleiter orda olmak zorunda, mecbur yani, o olmadan dükkana acamazlar dahi. Bi sorun olsa Filialleiternin onayiyla hersey cözlüyor.

ben hayret ediyorum bunlara. Ben de c&a da calistim yillarca ogrenciyken ve musteriye nasil davranmamiz gerektigini patronumuz her zaman yinelerdi. Ben filialleiter yla konusmak istiyorum desem de ciddiye almiyorlar ki?

ben inanamiyorum hem bana bagiriyor, isini yapmiyor hem de benden once kosup patronuma anlatiyor. Ozur dilemek falan hak getire

Tatlım ozguvensizlik var bu bariz belli.
Ama kendinizi boyunuzla tipinizle değerlendirmeyin.
Dunyada cok ünlü var boyu 150 ve çok ciddiye alınan ve sevilen soyledikleri onemsenen.
Bunun boyla alakasi yok öncelikle bunu aklından çıkararak başla işe.
Önce bir duruşun bakışın olsun bazen konuşmadan da bazı msjlari verebiliriz karşımızdaki insana.
Bazen tek kaş kaldırmak bile çok sey anlatır karşıdaki insana.
Insanlar tarafından iyi anlasilmanin 2. önemli noktası da goz temasını iyi kurmaktır.
Bunlara dikkat edersen çok sey değişir hayatında

Hersey donup dolasip ozguvene geliyor. Birseyler basarinca ozguven kazanilir denildi ben o kadar okul bitirdim muhendis oldum hala ozguvensizim.

nasil asicam bunu?

ben hayret ediyorum bunlara. Ben de c&a da calistim yillarca ogrenciyken ve musteriye nasil davranmamiz gerektigini patronumuz her zaman yinelerdi. Ben filialleiter yla konusmak istiyorum desem de ciddiye almiyorlar ki?

ben inanamiyorum hem bana bagiriyor, isini yapmiyor hem de benden once kosup patronuma anlatiyor. Ozur dilemek falan hak getire

ya iste diyorum yok, bugün burda degil deniliyor ama yalan. O yüzden herzaman cingene gibi hareket ediceksin ki gözleri korksun, hakkini arayacaksin. Kac senedir almanyada yasiyoruz bizi hala adam yerine koymuyorlar. Illa agzini acip bagiracaksin.

Hersey donup dolasip ozguvene geliyor. Birseyler basarinca ozguven kazanilir denildi ben o kadar okul bitirdim muhendis oldum hala ozguvensizim.

nasil asicam bunu?

Canım bunun okul bitirmekle alakası pek yok. Bazen etrafımda ilkokul mezununda bile cok güzel özgüven var.
Kendilerini yetistirmisler. Insanın kendine olan bakışı guzelse ve olduğu durum ona hep mutluluk veriyorsa şikayet ettiği bir hayatı yoksa bunlar da özgüven için yeterli oluyor.

Okudugun bölüm kendine olan saygını muhakkak artirir ama herkesin özgüvenini yukseltmiyor.

Ses tonun, konuşurken düşünerek konusman
dik durusun özgüvenini yukseltir.
Insanlari okumuş okumamış boyu uzun ya da kisa zayıf ya da kilolu çirkin ya da güzel ayrımı yaparak özgüveni bunlarla karıştırmak da cok yanlış olur.

Bu saydığım bütün kişilerde özgüveni yüksek ve dünyaca tanınmış kişileri örnek verebilirim.

Önce kendinizle barismakla işe başlayın

Back
X