Haklıymışsınız! O el ikinci kez kalkıyormuş

Sen eş değil hizmetçi mi aldın kendine diyorum evet hizmetçi aldım yapacaksın tabi niye evlendin yapmayacaksan diyor sülalende varmı böyle evde iş yapan diyor evet var dedim abim de erkek kardeşimde yardım ederler eşleri ev hanımı olmasına rağmen yeri gelir yemek yapar yeri gelir cam siler dedim

Hayır demlemedim beyefendi bana güzelce demiş deme şekli de şu karı kalk şu çayı demle sen benimle insan gibi konuşsaydın demlerdim demlerdim dedim yok o karı deyince ben iltifat anlayacakmışım
İşiniz var mı? Madem eşyaları siz ödediniz polis çağırın. Şiddet uyguluyor diye şikayet edin uzaklaştırma isteyin

Böyle adamlar sessiz sedasiz bi gecede terkedilmeli aslinda uzun sure bulamasin seni sonra seni seviyorum dön cagrisi yapar esra erolda
Sigarayı bırakmaya çalışıyormuş hiç İnanmıyorum da bırakacağını bu sinirleri öfkesi bundanmış oysaki hep öyle

Cinsel hayatımızda yok denecek kadar az bu arada istemiyorum ya evlendiğimden beri birlikte olurken de hiç bişey hissetmiyorum ayda bir anca oluyor

Ben şimdi ortalığı ayağa kaldırsam boşanıyorum diye eminim beni suçlu gösterecek ve kimse bana inanmayacak çenem yüzünden oluyormuş herşey kocaya saygım Yokmuş

Senin saygın yok deyince zaten sen beni bu hale getirdin senin yüzünden şu çeneni tutamıyosun diyor

Bosan dediğim iki kişi vardır en fazla düzeleceğine inanmadigjm . Genelde iki taraftan bakıp yapıcı yorum yapmaya çalışırım . Ama siz affederseniz bu iş siddetten arsizliga dönecek . Bir kere vurdu gitmeeiniz . E ikinciyi vurdu yine gitmediniz. Bir sonraki niye olmasın ki adam vuruyo vuruyo bir de yüzsüz yüzsüz bu vurma değildi diyo e karısı da elinin altında hiçbir yere gitmiyo. İnsan belli bir sınırı aşınca her şeyi yapar. Bu saygıda da böyle şiddette de aldatmada da . Çizgiyi aşınca bir sonraki adım hep daha fazla olur bunu unutmayın.

Ben şimdi ortalığı ayağa kaldırsam boşanıyorum diye eminim beni suçlu gösterecek ve kimse bana inanmayacak çenem yüzünden oluyormuş herşey kocaya saygım Yokmuş

Bahane üstüne bahane.
Sizi eve kilitlediği gün polis çağırıp darp raporu alsaydınız inanmayan herkesin gözüne sokardınız.
Gelen önerileri yapmayacaksanız neden konu açıyorsunuz, neden her gün "bugün de kavga ettik" diye yazıp duruyorsunuz?
Adam açıkça söylemiş işte "bir daha konuşursan bir daha dayak yersin" demiş. Bizim burada kocanıza saydırmamız ne işinize yarıyor?

Şöyle bir önerim var size; madem boşanmıyorsunuz, çayı demleyin, ortalığı toplayın, eşinizin "kadınlık" tanımı neyse ona göre yaşayın, sesinizi çıkarmayın da dayak yemeyin bari.
Başka ne diyebiliriz artık?

Yani anneniz kardeşinizin vefatına dayanmış ama sizin ayrılığınıza dayanamayacak öyle mi?
Evlat acısı yaşamış bi kadını ölüm dışında ne,ne kadar vurabilir ki..?

Konuşmuştuk sizinle, gayet tahmin ettiğimiz gibi :) dayak atıp üzerine kapı kitleyen adamdan insan gibi çay demlemesini rica etmedi diye şikayet ediyor gülünç

Evet bence de doğru söylüyor kocanıza saygınız yok. Kesinlikle evli kalmaya devam edin ve eşiniz ne derse ikiletmeden yapın. Allah korusun ya elalem inanmazsa sorunun sizde olduğuna ? Aman sakın ortalığı ayağa kaldırmayın. Millet kotu birsey düşünür falan.
Dayak yiyip çamaşır yıkamaya devam.

Konuşmuştuk sizinle, gayet tahmin ettiğimiz gibi :) dayak atıp üzerine kapı kitleyen adamdan insan gibi çay demlemesini rica etmedi diye şikayet ediyor gülünç

Nasıl bir yardım bekliyor anlamadım ben. Anlatıp rahatlayayım, dönüp adamla kavga etmeye devam edeyim diyor sanırım.
Adam dövmeye devam edeceğini söylüyor açıkça, bu sorun değil. Ama çay demlemesine laf etmesi, çoraplarını ortaya atması sorun

Hahahaha evet şikayetlerini gülerek okudum özellikle karı şu çayi demle demesine bozulması peki ??
canım aşkım biricik esim kiymetlim gozumun bebegi o minik ellerinle bir bardak cay getirir mısın zahmet olmazsa gibi birşey mi bekliyordu acaba daha 3 gün önce dayak atan adamdan. Allahim akıl ver

Baya döktürmüşsünüz teşekkür ediyorum yumuşadıgımdan değil olayların nasıl devam ettiğini anlattım sadece Adamdan iyi bişey beklemiyorum zaten bir gram pişmanlığı yok attığı dayağı hala savunuyor bana bugün annemlere geldim konuyu henüz açamadım anneme ama kocanın annesine yengesine anlattım durumu K.validem ağlayarak yalvardı yapma kızım etme kızım yastık değişir kader değişmez bilmem ne oğlunuzu tedavi ettirin gerçek bir psikopat dedim yarın aileme de açacağım
Bu süreçte yanımda olmalarını beklemiyorum ama diliyorum köstek olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…