Hayır demlemedim beyefendi bana güzelce demiş deme şekli de şu karı kalk şu çayı demle sen benimle insan gibi konuşsaydın demlerdim demlerdim dedim yok o karı deyince ben iltifat anlayacakmışımÇayı demlediniz mi bari
Sen eş değil hizmetçi mi aldın kendine diyorum evet hizmetçi aldım yapacaksın tabi niye evlendin yapmayacaksan diyor sülalende varmı böyle evde iş yapan diyor evet var dedim abim de erkek kardeşimde yardım ederler eşleri ev hanımı olmasına rağmen yeri gelir yemek yapar yeri gelir cam siler dedimEvliligi, bedava hizmetci bulmak olarak görüyor.Tam bir psikopat ablacım eşi tarafından öldürülen kadınlar hangi kafayla öldürüluyor saniyorsun.Hersey kadının suçü,kadin terk ederse de ,beni manyak oldugum icin bıraktı demiyorlar da;kadıni bunun icin de cezalandırmaya calisiyor.İlk fırsatta terk etmezsen,çok pişman olursun.Asil boşandiginda degil de,sana da bisey olursa ,kizkardeşinden sonra annenin yüregine iner.
Adam çok itici. Aynı zihniyetten esimde de var bir cocukla bosanıyorum, sende uzatma benceHayır demlemedim beyefendi bana güzelce demiş deme şekli de şu karı kalk şu çayı demle sen benimle insan gibi konuşsaydın demlerdim demlerdim dedim yok o karı deyince ben iltifat anlayacakmışım
İşiniz var mı? Madem eşyaları siz ödediniz polis çağırın. Şiddet uyguluyor diye şikayet edin uzaklaştırma isteyinHayır demlemedim beyefendi bana güzelce demiş deme şekli de şu karı kalk şu çayı demle sen benimle insan gibi konuşsaydın demlerdim demlerdim dedim yok o karı deyince ben iltifat anlayacakmışım
Sigarayı bırakmaya çalışıyormuş hiç İnanmıyorum da bırakacağını bu sinirleri öfkesi bundanmış oysaki hep öyleBöyle adamlar sessiz sedasiz bi gecede terkedilmeli aslinda uzun sure bulamasin seni sonra seni seviyorum dön cagrisi yapar esra erolda
Vardı ama şuan virüsten dolayı ücretsiz izin verdilerİşiniz var mı? Madem eşyaları siz ödediniz polis çağırın. Şiddet uyguluyor diye şikayet edin uzaklaştırma isteyin
Kocanın varmi ki saygısı kimse erkegi eleştirmiyor sinir bozucu toplumBen şimdi ortalığı ayağa kaldırsam boşanıyorum diye eminim beni suçlu gösterecek ve kimse bana inanmayacak çenem yüzünden oluyormuş herşey kocaya saygım Yokmuş
Ben şimdi ortalığı ayağa kaldırsam boşanıyorum diye eminim beni suçlu gösterecek ve kimse bana inanmayacak çenem yüzünden oluyormuş herşey kocaya saygım Yokmuş
Yani anneniz kardeşinizin vefatına dayanmış ama sizin ayrılığınıza dayanamayacak öyle mi?Demiştiniz o el bi kere kalkarsa ikinci kez kalkar diye o kadar haklıymışsınız ki virüsten dolayı bu hafta evde eşim bey aramızda ne saygı kaldı sevgi zaten yoktu öyle bunaldım ki anlatacak ne ailem ne arkadaşım var içime ata ata hastalık sahibi olacağım odadan çıkarken cam açıkmış kapıyı çekerken hızlı bir şekilde çarptı Hayvansın ne biçim kapı kapatıyorsun diye bağırdı daha önce de çarpmışım böyle kaç kez, bile isteye yapmadım elbet hep aynısını yapıyormuşum bende karşılık verince tabi olaylar koptu şamarı yedim bi kaç kez ama tabi o dayaktan sayılmıyormuş dayak atsa yerimden kalkamazmışım Üstüme yürümeler tabi hatalı benim çenemi tutamıyormuşum susacakmışım kadınlığımı bilecekmişim dedim bitti artık boşanacağım senden ne kadar ailem arkamda durmasa da geçen yıl kız kardeşimin vefatından sonra hasta olan annemi düşünüyordum dayanamaz kadın küçük bir ilde yaşıyorum insanların bakışı lafı sözü hepsini göze aldım artık ne olacaksa olsun bundan sonraki süreçte önerilerinize ihtiyacım var lütfen derdime derman olun
Bahane üstüne bahane.
Sizi eve kilitlediği gün polis çağırıp darp raporu alsaydınız inanmayan herkesin gözüne sokardınız.
Gelen önerileri yapmayacaksanız neden konu açıyorsunuz, neden her gün "bugün de kavga ettik" diye yazıp duruyorsunuz?
Adam açıkça söylemiş işte "bir daha konuşursan bir daha dayak yersin" demiş. Bizim burada kocanıza saydırmamız ne işinize yarıyor?
Şöyle bir önerim var size; madem boşanmıyorsunuz, çayı demleyin, ortalığı toplayın, eşinizin "kadınlık" tanımı neyse ona göre yaşayın, sesinizi çıkarmayın da dayak yemeyin bari.
Başka ne diyebiliriz artık?
Ben şimdi ortalığı ayağa kaldırsam boşanıyorum diye eminim beni suçlu gösterecek ve kimse bana inanmayacak çenem yüzünden oluyormuş herşey kocaya saygım Yokmuş
Konuşmuştuk sizinle, gayet tahmin ettiğimiz gibi :) dayak atıp üzerine kapı kitleyen adamdan insan gibi çay demlemesini rica etmedi diye şikayet ediyor gülünç
Nasıl bir yardım bekliyor anlamadım ben. Anlatıp rahatlayayım, dönüp adamla kavga etmeye devam edeyim diyor sanırım.
Adam dövmeye devam edeceğini söylüyor açıkça, bu sorun değil. Ama çay demlemesine laf etmesi, çoraplarını ortaya atması sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?