Haklıymışsınız! O el ikinci kez kalkıyormuş

Umarım hayatının değerinin farkına varır da boşanır :/

Bosanmaz konu sahibi. Burada kim ne yazarsa yazsin boş. Annem uzulur komsu laf eder der dayagini yer oturur. Çünkü millete karsi aile duzeni bozulmasın. Elini taşın altina koymasin. Cok yazik ne desem bos. Ic kalkintisiyla acaba bu aksam ne sebepten olay cikar kaosuyla bir hayat.
Guzel kardesim karsinda bir yaratik var. Ne yapsan seni dover. Is yerinde bir elemanimiz anlatmisti hic unutmam. Kocasi sen kadin gibi degilsin bakimsizsin diyerek dovmus. Kadin da gitmis kuafore makyaj sac giyinmis vs oyle acmis kapiyi. O anda da sen yoldan cikmis kadinlara mi ozeniyorsun diye dayak yemis. En son bir kavga ettiler adam kadini köyüne goturdu isten cikardi. Boyle bir hayat seni bekliyor unutma.

Bide bu lafları var bu tiplerin neymiş attığı tokatlar dayak değilmiş kaldirdigin ellerin kırılsın ya ailenden birileri olacak buna şöyle bı temiz dayak atacak komalık edecek aklı başına gelir,, Allah yardımcınız olsun bosayin annenizin yanına gidin

ben sanmiyorum ki anneniz bosanmanizdansa siddete ugrananizi secsin. kadincagiz zaten bir evladindan olmus. digerinin de hayatinin zindan olmasini istemez. size simdi kurulu duzeni bozmak, bilinmeze gitmek zor geliyor. ama hayat gercekten kisa. yillarinizi boyle gecirmek zorunda degilsiniz. komsulari zaten hic hesaba katmayın, kim ne dusunurse dusunsun.

Kadın evli ve kocası dövmüş aile içi şiddet kadına şiddetten sayılmıyor.Sağolsunlar ne güzel korunuyor kadınlarımiz
Size gelince konusahibi siz boşanmazsınıız.Elalem ne der sonra

Elalemi zerre takmıyorum hatta babamı bile çocukluğumdan beri baba sevgisi nedir bilmedim hep aşağılanarak büyüdüm babamın yanında ağzımı açıp iki kelime edemezdim şu yaşıma geldim hala babamın yanın da kısa cümleler dışında sohbet etmişliğim yok köyde oturuyor ailem annem yıllarca tarlada bahçede mahsül yetiştirip sattı kadının elinde beş kuruş para bırakmaz dı okula giderken sabahtan akşama kadar bi lokma bişey yemeden akşam eve gelirdim hiç düşünmezdi bizi şimdi boşanacağımı duyunca beni evlatlıktan reddedecek tek düşündüğüm ömrünü biz çocuklarına heba eden canım annem koz kardeşimin kaybından sonra ağır geldi ona herşey defalarca ameliyatlar oldu babam bey kalkıp bir bardak su bile vermedi kadına sevgisizlikle geçen bir çocukluk yine sevgisizlikle geçen bir evlilik insanın kaderi güzel olsun derler ya benim kaderim baştan kötü

Aynen ben de onu düşünüyorum. Benim eşim iri yarıdır, ben bayağı ince, zayıf, ona göre kısa boyluyum. Bana biri böyle davransa Demir döküm tavayla girişirim, gözüm döner, sonra polisi arar, ortalığı ayağa kaldırırım. Genelleme yapmak istemiyorum a adamlar sessiz kalan kadınları döver, üst komşumuz yıllarca dayak yemiş, bizim haberimiz bile olmamıştı. Kadın en son tak edip adama yürümüş, iyi bir benzetmişti ve bir daha olmadı. Şiddete şiddetle karşılık verilmez ama en azından aciz olmadığımızı bilmenizi istedim.
Sizin baba ile ilgili sıkıntılarınız da şanssızlık olmuş olabilir, her şey yoluna girer, yeter ki siz isteyin. Çalışırsınız annenizi yanınıza alırsınız. Yeter ki isteyin, kendinize güvenin.

Sabah kalktım bilerek terlikleri evin ortasına atmış çorapları kıyafetlerini atmış telefonum şarjdaydı geçen gün çıkarırken prizi biraz yerinden oynatmıştım onu tamamen sökmüş gerçekten şizofren olduğunu düşünüyorum artık zamanında kayınpederimin kayınvalideme yaptığı şeylerin aynısını bana yaşatıyor İnsan gördüğünden başkasını veremezmiş mutsuzluk kalıtsal galiba

Elleri kırılsın !!!
Belki zor bir süreç olur ama hayatını bir kez kurarsın
Çalışıyor musun, işin gücün var mı ?

Karaktetsizler kadinligini bilcekmişin bi karsimdakine bakarim ben once adam mi diye? Karsinda bi okuz var hemde en acizinden oo yarin bigun cocuk olunca sen o zaman gor bide aile ici siddeti. Valla adam kolay kolay birakmaz ama otur konus ben bu sekde devam edemicem soguttun kendinden saygisiz it soyu nasil sinirlendim ya

3. El kaldırışını beklemeyin artık
Ayrıca şu annem dayanamaz babam dayanamaz laflarına sinir oluyorum
Senin hayatın senın evliliğin başının çaresine bakıp boşanacaksın

evet anne babadır ama senın hayatında senın hayatındır
Dövüldüğünü duysalar hiç üzülmezler sanki

Bide kalkmış sabah şu evi topla diyor benmi dağıttım topla dağıttını derim beyefendi hep arkamı topluyormuş ben misafir geleceği zaman temizlik yapıyormuşım kendisi hiç bir halta elini sürmüyor sen yap dediğimde ben mi yapacağım evin hanımı sensin sen yapacaksın diyor zaten yapıyorum diyorum yapacaksın tabi ne için Evlendin diyor tam tıklatmalık yemin ediyorum

Beyfendi diyor ki şamarı atmış ama neden attığına bakacakmışım ben çenemi tutamamışim yine çenemi tutamazsam yine yermişim annen babana böyle çemkiriyormuydu nerden öğrendin sen diyor bana gelmiş konuşmuyorum muhattap olmuyorum suratını dahi görmek istemiyorum

Arkadaşlar günaydın hepinize akşam yine birbirimize girdik beyefendi ocağa çay suyu koymuş kalk çağ demle dedi bana demlemiyorum bi zahmet kendin demle dedim kıyamet koptu tabi ben Ne biçim kadınmışım Muffak yemek temizlik işleri benimmiş o karışmazmış mecbur yapacakmışım evlendiğimizde bu adam böyle değildi gerçekten temizliğe yemeğe yardım ederdi şimdi elini sürmüyor ha sürmesin lanet olsun ama bu söylemlerimden bıktım artık boşanacağım diyorum kolaydı öyle diyor

Spevmiyorsan bu adami neyine katlaniyosun katlanmak icin guler yüzü mu var yada tatli sozu mu benim esimde hic yapmaz bilmez de yardim da etmez ama emir veremez vermemeli vurması kotu sen demedin mi babandan boyle mi gördün kimi ornek almışsa artik bence boşanacağım sozunu tiye almış bence büyükşehire yerles bnce

Şu evlendirme meraklısı bezelye beyinli güruh bir bitse artık.İnsanların hayatlarına burunlarını soktukları yetmez gibi bir de nelere sebep oluyorlar!
Çünkü kendileri evlenmişler ve çoooook mutlular(!) bu güzel duyguyu herkes yaşasın istekleri için o bezelye beyinleri ile millete evlilik aklı vermeyi vazife ediniyorlar. Çünkü evlilik bu dünyadaki en mühim şey onlar için. Evlenemeyen level atlayamıyor

Çayı demlediniz mi bari

Evliligi, bedava hizmetci bulmak olarak görüyor.Tam bir psikopat ablacım eşi tarafından öldürülen kadınlar hangi kafayla öldürüluyor saniyorsun.Hersey kadının suçü,kadin terk ederse de ,beni manyak oldugum icin bıraktı demiyorlar da;kadıni bunun icin de cezalandırmaya calisiyor.İlk fırsatta terk etmezsen,çok pişman olursun.Asil boşandiginda degil de,sana da bisey olursa ,kizkardeşinden sonra annenin yüregine iner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…