Haklıymışsınız:(

tabi canım tabi..sohbet sitesinden normal arkadaş bulnuyor zaten
biri erkek biri de dişi...çok normal zaten bunlar niye üzüldünüz ki canım:1shok:
allahsen ne geri kafalısınız,arkadaş işte altı üstüklava:

Daha ne delili canim ya gorecegini gormedin mi lutfen daha fazla kalip kendine iskence etme!

Delil melil boş iş arkadaşım..Kadın bi şeyden şüpheleniyosa bu gerçektir ve aynı düşündüğü gibidir..Aksini düşünerek kendini kandırır kadın..

Aldatan erkeği sallıycan gitcek..Gelsin koşsun peşinde sen durma onun dibinde..Hatta bu konuyla ilgili konuşma bile..Git ailenin yanına..

hadi bütün saftirik düşüncelerimle düşüniiciim diyorum ı-ıh olmuyo. madem arkadaşça yaklaşıyo niye 5 ten önce mesaj atmasını istiyo. demekki 5 te senin yanına gelecek. daha ne gibi bi delil lazım bilemedim şimdi.

azcık sabret baska delıller bul koplayalarını al herkese göster
rezıllık ya bu resmen

resmen aldatılıyorsunuz
daha neyin delilini ariyorsunuz kuzum??
illa aynı yatakta yakalamanız mı gerekiyor???

Benı 5 ten önce ara,maj olmaz,msn mı verıyım,bır ay sonra yenı adres aldım,senı ekledım...

Arkadas kıtlığımı var,neden sanaldan arkadas yapma ıstegı duymuş ve neden bu kadın?

Bir daha affedersen üçüncü kez yıne buaraya yazıcaksın, ve bız sana ohoo hala devam edıyomusun dıcez

Tam bi delil mi ?
Daha neyin delilini bulacaksınız.
Herşey ortada işte.
Kendisine verilen 2.şansıda aynı şekilde kullanmış.
Eşiniz huyundan vazgeçmeyecek sanırım.

Ben böyle durumlarda 3. şansı hiç muhattap almam şahsen !

Benim muhattabım eşim olur !

Benim kriterim şudur ;

Ortada yapılan eylem her neyse; en büyük hatadan en küçüğüne kadar,

Hiçbir konu ayırımı yapmaksızın

Ben yaptığımda nasıl bir tepki alacaksam, o tepkiyi veririm.

Affedeleceksem affeder, terkedileceksem; Terkederim !

Ben yaptığımda karşı tarafın affetmediği hiçbir hatayı ( ki aldatmak bir hata değildir! ) affetmem !

Eşitliği bozmam !

Hayat senin...Karar senin... Gördüklerin sana yetersiz geliyorsa... bekle

bıraz daha delıl toplayıp kopya alsın rezıl etsın bosamadan once kızım:mymeka:
gerek yok ikroşum...
bu onu daha da üzer, kırar, öz güvenini yer ile yeksan eder...
illa birilerini inandırmak zorunda değil
o evin içinde o adamla yaşamak zorunda olan arkadaşın taaa kendisi
kaynanası kayınbabası gorumcesi eltisi değil...
dolayısı ile kararını verip ya bile bile lades diyecek yada onurunu gurununu hayata ve kendine olan saygısını sırtına alıp o evi terkedecek
o kadar !

Ne kadar can yakıcı bir durum,
Sizin yerinize koydum kendimide içinizdeki fırtınayı hissettim
Aldatmanın farklı bir versiyonuyla karşı karşıyasınız.
Ya tepkinizi koyun ortaya,herşeyi yüzüne haykırıp vurun kapıyı gidin,
Yada 3 maymunu oynayıp devam edin
2 seçenekte kolay değil biliyorum ama
Allah yardımcınız olsun demekten başka bişeyde gelmiyor elimden maalesef.

Ne mide bulandırıcı işler yaa..Allah başa vermesin tabi..Bide pişkin pişkin normal arkadaş demezler mi?? çok zekiler ya..sonuna kadar inkar modundalar ya..Bu tarzların beyinleri şeylerinin ucunda yapışık olmasına rağmen,kadınları bu kadar salak zannetmeleri beni çıldırtıyorrr..Allah kurtarsın tatlım..ne diyim..

dün esra erol'da bi bayan vardı
48 yaşında
eşi başka bir kadına aşık olup onu terketmiş
kadın diyordu ki "hayatta herşeyimi kaybettim ama kendime olan inancımı, saygımı asla..."
işte aslolan budur
hatayı hatayla örtmediğiniz sürece gerçekten yaşar ve mutlu olma şansını elde edersiniz
yoksa kim ne der, şunun hatrı, bunun hatrı diyerek evlilik yada ilişki yamamak kadını mutlu etmez
aksine derin yaralar açar ruhunda
mutsuzken mutluymuş gibi yapmak, mutsuzken ağlamaktan çok daha fazla yıpratır insanı...

sizde sanaldan, bir erkek arkadaş bulun msnla konuşun sorarsa da arkadaşım canım,ne var bunda değin bakalım doğal karşılayacak mı..

şimdi okadar çok duyacaksınkı bırak kendını yorma sen bu ilişkıye emek verdın ve buralara kadar getırdın ..hak etmedın elbette..
kendını sına bakalım...tekrar emek vermeye zaman harcama değermı sevgın...
öyleyse bak çaresıne değilse ne ala yol ver ...
ama bıraz düşün sakın kal..
görüşme ıstersen bı süre
ama tart kafadan bıtırme acı cekılecekse oda ceksın tek basına çekme..
kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…