Haklıymışsınız:(

delil bulunca bosancakmısınız....
eğer bosancaksanız daha ne dedlili ki aynı msn adresi aynıkisi buda yeter..
eğer bosanmıcaksanız ne diye delil arıyosunuz canınızı daha fazla yakmana ne gerek var...

başka delile gerek yok kuzum göreceğini görmüşsün yinede karar senin ama huylu huyundan vazgeömemiş bundan sonrada geçmez.. allah yardımcın olsun..

aslında en sağlam deliller elinde
istesen rahat rahat boşanırsın
ama sen boşanmaya pek yanaşmak istemiyorsun gibi geldi bana
hakkında hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo insanın elinden

delil demişsiniz delil zaten elinizde.
bırakıp gidin ailenizin yanına.
bir kere yapmış affetmişsiniz bu ikinci
bunuda affederseniz bunun sonu gelmez.

canim görünen köy klavuz istermi? öyle yada böyle esin ne yapar yapar o kizla yine görüsür yine görüsür... ki zatende öyle olmamismi? herifcioglu yeni bi msn adresi acmis yine kizi eklemis. hayir 1. niye senden gizli bir adres acma geregini duymus 2. hadi onuda gec o kizi tekrar niye eklemis... canim kendini kandirma hersey ortada!

herşey ortada arkadaşım.
eşinin seni kandırmasına müsade etme; kendini uyanık, seni saf sanmasın artık.

şimdi en kötüsünü düşün. boşanmak ya da boşanmamak; ilerde pişman olmayacağın kararı vermeye çalış.

kimsenin seni etkilemesine izin verme. eşinin ailesi, senin ailen, arkadaşlarınız vs...
eşinin ailesi, oğullarının hatasını görmeyecektir, ya da onlara göre bu bir hata bile değildir...
özellikle onlardan etkilenme.

bundan sonra eşinle yaşamak istiyor musun? olanları unutabilecek misin?
bunları düşün ve kararını ver. daha fazla delil aramana gerek yok.
şimdiye kadar birşey olmuş ya da olmamış. gelecek aşamalar belli değil mi sence?

eşiniz ne kebap yakıyor nede şiş üstelikte okadar acemiki yada sizi hiç takmıyor msn açık kalmış bir kadın olarak hayatta evlat sevgisi anne-baba-kardeş sevgisi paylaşılır diye düşünüyorum ancak asla ve asla eş paylaşılamaz sana bırak demek haddim değil ancak kalırsanda artık sağlıklı bir evlilik olmayacak :çok üzgünüm:

bir kere eşinizin sizden gizli bi msn adresinin olması bile aslaaa olmaması gereken bişi.bu bile çıngar çıkarmaya yeter...!

eşiniz verdiğiniz şansı kötüye kullanmış, delil ortada, şimdi ne yapmaya karar vereceksiniz, önemli olan bu :1no2:

bir kere affettin ya gerisi gelir artık...
erkeklerrrrrrrrrrrr

ona herseyin bittigini bu ay maasimla bilet alip tr ye gidecegimi soyledim artik ona guvenim kalmadigini ona guvenmedigimin soyleyip ise gittim o hic ses cikarmadi ,,,2 saat \ sonra isten geldi bana diyoki bak diyo ben bi esseklik ettim boku bokuna ,, sana bugune hic yemin etmedim cocuklarimin usutune yemin ediyorum ben bununla msn de bidefa gorustum bokuna bokuna diyo dunde beni silmismi onun icin vbaktimk diyo bitmesin yazik olur diyo agliyacak nerdeyse ......yaa kafayi yiyecem kizlar sizin d edikleriniz anliyorum evbet bosanmamktan yanayim cunku ben babasiz buyudum cocuklarimi babasiz aslaa simdilik ona bisey demedim hemen yuzvermedim bilmiyorumm sadece ...........

Aldatmanın ve dayağın asla affı olmamalı. İşte sonuçlar ortada. Siz taviz verdikçe arkası devamlı gelecektir.
İster mail adresi olsun ister başka bir şey açıkca sizi aldatmış ve bunada hala devam ediyor.

Bak canım sen yine affediceksin kocanı ortada çocuk var falan diyerek ama
Ama lütfen süründür en azından ya pişman et bi daha yapamasın , aklına geldikçe kuyruk acısını hatırlasın..
Artık maddi olarak çökertir misin ne yaparsın sen düşün..
En etkili yöntem maddi sarsıntı vermek olduğundan yazıyorum..
Evin tapusunu üstüne mi aldırırsın , kaya kadar pırlanta mı aldırırsın , beşi bir yerde mi yaptırırsın , evden kovup ziyan zebil mi olmasını seyredersin bilmiyorum aklıma gelen ilk şeyler bunlar..
Kuru kuruya öyle ağlamaya iki özre kanma hemen yarın bi bakmışsın nasıl olsa beni affediyor ağlayınca diyip aynı şeyi yapar..
Şener Şen in bir filmi vardı , karısını sürekli aldatıyodu Şener Şen , eşi de ufak çocuğunu getirip tükür babanın suratına oğlum diyordu aklıma geldi şimdi.. Hey allam..
Ha bu arada bu delillerle mahkemeye versen tazminat alırsın haberin olsun yani affediceksen de ona göre yap bişeyler..

eşinin msn sinin, ileti geçmişini oku şıkkını işaretle ve msn de yazıştıktan sonra bi oku bakalım eğer doğruysa düşünceleriniz eşini yüzleştir yazdıklarıyla, bakalım ne yapacak..klava:

msnde bir kere gorusmus ve beni silmismi diye bakiyo oylemi
cokmu onemli biriki bakiyo silmismi diye :1closedeyes:
bunu oncedende yapmis zaten arkasinin geleceginin kanitida bu olan olaydir :1closedeyes:

bosan diyemem sana o senin kararin ama boyle bir kocaylada devam etmeni istemem yurt disindasin kadinlara verilen degeride biliyosundur turkiyeye gidip ne yapicaksin annenin yanindami kalicaksin herseyi dusun oyle karar ver!!!!
sonucda kararini cekicek cocuklarinda var...

yeni bir msn adresi açıp o bayanı da kaydetmesi zaten delil değilmidir? ikinci bir şans vermişsiniz zaten eşinize. bu şansıda kullanamamış. hemde daha üzerinden 1 ay geçmişken , biz ne diyebilirizki?

allah yardımcınız olsun..

Bunca esinizin tabiri ile boku bokuna yapilan seylerden sonra bu evlilikten ne hayir gelir bilemem.....bosan bosanma diyemem tabiki..karar senin tercih senin arkadasim...

Lakin sunu unutmaki...esin sigara almaya bile gitse acaba ne yapti nereye gitti kimle konustu kimi aradi diye kendini yipratan kahreden sen olacaksin...:1no2:

Esine hic bir seycikler olmicak....

Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…