Haklıymışsınız:(

sen bu işi biliyosun canımkaydirigubbakcemile3
bencede bir kadın aldatan kocasını affedeceksede burnundan getirerek iyice süründürerek affetmeli ki adam bir daha böyle bişey yapmaya cesaret edemesinkötükedihüso

arkadaşım ne delili arıyorsun ya bunun bi öteki adımı onu o kadınla yatakta yakalamaktır bunu görüncemi hııı beni yine aldattı ayrılmalıyım diyeceksin,ayrıca bu ne rahatlık erkek olunca sanaldan kadın ayarlamak niye normal karşılanıyo aynısını sen yapsan eşin ne tepki verir bi düşün bu kadın erkek eşitliği ne zaman gelecekkkkkk

ayrıca senin bu eşin eski sevgilisini unutamayan nostaljik şarkılar dinleyip onu özlediğini söyleyen vs.abukluklar yapan adam değilmi,aranızda saygı kalmamış ama sevgide yok gibiymiş zaten,nolur üzülme ama ben böyle düşünüyorum

artık her gece yastığa başını koyduğunda o adamın yanında hala güvenle uyurum diyorsan.
aldatmış ihanet etmiş yalancı aile birliği kıymeti bilmese de çocukların babalarıyla büyüsün diyorsan devam etmelisin. yuvanı yıkma. ama gerçekten yıkmamaya kararlıysan ona göz bile açtırma maaş kartı kredi kartı herşeye el koy. üzerinizdeki mal varlığını kendi üzerine iste. ve hayatı boyunca pc ye sen olmadan yaklaşmasın. hatta casus telefon prog.al kur. bunu da söyle ona her adımını dinle.

ama ben dünyaya bir kere geldim ne uğraşıcam. karaktersiz birine karakter nakli yapamam. sonuçta eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş diyorsan çiz yolunu dur dimdik ayakta...

daha ne gibi bi delil lazım onlamadım herşey aleni ortada
insanları bir kez şans verilir hayatta ama o eşin olcaka bu şansı değerlendiremiş ve gne yapacağını yapmış bence onlar hiç kopmamış sen bunu 1ay sonra fark etmişsin
ne kara vericeksin şimdi çocuk yoktur inşallah

Sanal alemin tadını aldı bir kere...

Eger bu defa da harekete gecmezsenız eşinizde sanal alemden vazgecmeyebılır...

Cunku 2.kez yasıyorsun bu olayı ve bu sefer her defasında kafanda hep acabalarla yasayacaksın,esıne guvenını yıtıreceksın... Ve böyle hıssettıgın bır ınsanla bır ömür gecırmeye calısacaksın...

Çocukları ıcın ınsan herseyı göze alır ama kendınıde düşünmen lazım... Bu tarz arayışlar ıcınde olan bır babayla da ne kadar saglıklı cocuklar büyür orasını bılemem...

bu erkekler niye bu kadar doyumsuz?????

eşinle açık açık konuşşş.....bu şekide devam ederse yuvanızın bozulacağını ima et...sşz böyle bir şey yapsanız eşiniz bu kadar anlayışla karşılar mı???

Çocuklarını anneyi aldatan bi babadan kurtarmak daha mantıklı değil mi?

Önce can sonra canandır:icecream:

yok arkadasım yok.ya hıc mı duymadınız gormedınız kızlar su ınternetın marıfetlerını.kac yuva yıkıldı bole yapmayın Allah askına yanı.daha kac tanesını de yıkacak bole kım bılır.normal arkadasmıs yokya ne alaka ya Allahtan su ınteretı buldularda ınsanlar arkadas sahıbı oldu onceden napılıomus cok merak edıorum dogrusu.ya hadı msn fılan neyse bı cogunun kendı arkadasları akrabaları fılanherkesde olan bısey ama evlı barklı adamın ne ısı var arkadaslar bole sıtelerde.ustelık sunaz bole bısey oldu ve affettım dıo tekrar olmus.yenılır yutulur cınsten degıl valla.canım senın esın anladıgım kadarıyla hergun ekmek yemekten sıkılmıs ve farklı arayıslar yenı heycanlar arıo.bole adamla ne konusulur kı sen gorduklerını yıne esıne goster ve hıc bısey soyleme onun soylemesıne ızın verme yol ver gıtsın.senden uzakta arasın ne arıosa.bu bole sen onu affettıkce kabullenmıssın gıbı olacak ve devam edecek cok uzuldum canım ve kızdım ınan esıne.

sızın actıgınız bır konu vardı esım eskı kız arkadsını unutamıyo dıye yamızstınızz okadr sıze dıl cırptık yazdık hıccc hala benı aldatıyomudur dıye teredutmu edıyosunuzz sastım dogrusu

hata 1 sefer olur 2.sı hata degıl aptallıtır dıye soz var ama ban braya aptallık kelımesını kullanmak ıstemıyorum gozun gormemesıdır saflıktır ne ıstersek koyabılırız sızın esınız 1 sefer yapmıs bu 2. olmus bence bu kadar kendınızı acız hıssetırmeyın eger kendınıze guvenıyorsanız karsınıza alın akasını devamını getırın yoksa gormemezlıkten gelın

canim bu konuda dikkat et kendini alcak düsürtme , sana ne tür bir delil lazimki zaten elinde olan yeterde artar bile, eger normal arkadaslarsa senin yanindada konusur yada senide tanistirirdi ....fazla zaman birakmada konus ve bir karara varin ..... senin mutlu olman söz konusu....

canım görümcenin seni oyalamalarına bakma tabi suçlu aile kendi tarafındanda ondan tutuşmuşlar böyle.
eşine hesabını sor sen böyle sessiz kaldıkça o yapacak yaptığını.daha ağırını hiç kaldırmazsın bu kadarı seni bu hala getirdiğine göre.

Eşiniz size değer veriyormu sevgisi tammı iyice düşünün..Çok üzgünüm çoook
Erkek yada kadın farketmiyor bence eşine, arkadaşına sevgisi saygısı olmayan böyle aldatıyor...
Ben hep diyorum size de söyleyeyim affetmeyin böyle aldatılmaların affımı olur.. Yeniden ve yeniden aldatılırsınız.. Birkere şans vermek de neyin nesiymiş....
Bırakın pişmanlığıyla boğulsun:1closedeyes:

ıhanet boşanmak için en kesin delillerden biridir :1closedeyes:

yazıklar olsun bu ve bunun gibi erkeklere..
erkeğim diye ortada geziyorlar bir de !
boşa gitsin,bunun yspısı belli be canım..aldatılmayı hazmedemiyorsan bırak gitsin! çok yıpranacağa benziyorsun

neden sadece kadına yüklenmişsin anlamadım
kadın tek başına mesajlaşmamış
eşinle mesajlaşmış

canım delil bulup napacaksın
göreceğini görmüşsün zaten:mymeka:
kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilsin sen biliyorsun ya o yeter
asıl bundan sonra ne yapacaksın ona karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…