• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım bi yorumlar mısınız?

ne kadar yuklenmissiniz
illa dramatik durumlardami acilmali konular?
gozyasi, kan, siddet aldatma olaylarini okuya okuya
ufak bir kirginligini paylasip icini sogutmak isteyen bir hemcinsimize yer
birakmamissiniz kk'de.
farkindamisiniz bilmiyorum ama ufak tefek sorunlardanda insanin cani sikilir
illa size aksiyon yaratacak olaylar olmasi gerekmiyo!

gunduzler cuvala girmedi ustelik her iki gunde bir gorusuyorlar esinin ailesiyle
gece yarisi ailede olsa bos vakit gecirmek olmaz evde bekleyen bir kadin ve cocuk varsa
fakat buyutulecek bir mesele degil aliskanlik haline gelmediyse
biz kadinlar "esim cocugum bekler" diye eteklerimizi topladigimiz gibi kosuyoruz evimize
en azindan haber veriyoruz
bu icgudusel nezaketi erkeklerden her zaman bekleyemeyiz fakat uyarabiliriz
tekrarlanmamasini isteyebiliriz bu es olarak en dogal hakkimiz..

hemen "kaynana"misali azarlama hakkinada sahip degiliz ama
sanal alemin nimeti el yetismez goz gormez atin stresinizi en ufak bir firsatta )))

kk kadınının bu tavrı karşısında önceleri oldukça şaşırıyodum ama artık dediğim gibi o kadar acemi değilim kk'da :kkk:

yorumuna da teşekkür ederim arkadaşım, benim sayfalardır anlatmaya çalıştığım şeyi özetlemişsin. sanırım kk'da ki kadınlar kocalarına minik sebeplerden dolayı kırılmıyolar, kızmıyolar hiç. güzel bişey :82:

e konuşuyoruz burda. maksat diyalog değil mi? konuma yorum yapan arkadaşlara cevap verdim, kendi fikrimi söyledim, bunun nesi yanlış anlamadım. cevap versen cevap verdi oluyo, vermesen konu sahibi destek göremeyince cevap vermedi oluyo. anlamadım ben.

şu alıntı yaptığınız cümlede de size ne diyeceğimi bilemedim. isterseniz benim cümlemle kendi yorumunuzu bi kere daha okuyun sonra tekrar konuşalım.

canım ne mutlu sorunun çözüldü neden konunu kapattırmıyorsun:34:

kendini ,açtığın konuda haksız çıkarmamak için ,beni haklı buldular diyeceksin tabiii..
inandırıcı gelmedi dedim, sen bundan bana yalancı dedin manasını mı çıkarırsın, ne çıkarırsın bilmem ama..
orası senin bileceğin iş..
gereksiz kaprislerin var..
devam edersen ,çekilmezsin..

polemik yaratmaya çalışıyorsunuz herhalde ama buna alet olmayacağım.

Back
X