- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Allah sabır versin size
çarpıntı falan derken ritim bozuklugunuz mu var:26:
bilmiyorum. arada sirada oluyor. kalbim cok hizli atiyor. basimi kaldiramiyorum.
cnm malesef eşler bebiş sevmeye gelınce guzelde bakmaya gelınce oyle degıl......sen yedır sen uğraş dıye aklınca telefında konuşmuş durmuş.evet sen rahatsızsın haklısın esın bencıllık yapmış ama ınan bırcok erkek boyle.benımkı ben hasta oldugumda hemen görumcemı cagırır baş edemezmişo yuzden çokda takılma söyle ayıp ettın hastaydım de....ama abartma.çunku malesef bencıller
kizlar surekli konu aciyorum kusura bakmayin.
birseyleri duzeltmeye, empatiyi artirmaya calisiyoruz su gunlerde ama gun gecmiyor ki tartismayalim.
ben part time calisiyorum esim isten gelip beni isime birakiyor.
ben isteyken oglumuza bakiyor.
bugun kendimi iyi hissetmedigim, kalp carpintisi, bas donmesi, halsizlik vs icin isyerini arayip gelemeyecegim dedim. esime de arayip soyledim.
neyse esimin eve gelme saati aradim neredesin diye, evin onundeyim geliyorum dedi. ben de cabuk gel lutfen dedim. oglan yaptigim yemegi yemiyor pesinden kosup oyunlarla yedirecek halim yok, o sebeple.
esim eve girdi herzaman oldugu gibi kulaginda telefon, bir arkadasiyla konusuyor. selam sabah yok. 15 20 dk falan konustu, sonra oglan ac karnini doyur dedim. ben iste olsam bir sekilde doyuracak, ben evde olunca bir iki denedi yemiyor dedi birakti.
tableti bozulmustu, basladi musteri hizmetleri konusmalarina yarim saat de onunla ugrasti. tabi bu arada oglan agliyor, ben basim done done yedirmeye, oyalamaya calisiyorum.
o da bitti derken, aldi kardesini aradi. kapadi ana babasini aradi.
bir sure sonra benim babam aradi. ben oglan yanimda telefonda konusurken yatti uyudu.
yarim saat-kirkbes dk sonra falan oglan aglayinca uyandi. kalkti ben cikiyorum arabayla ilgili bir isim var dedi ve bende atmayi bekleyen salter sonunda atti.. ses tonumu yukseltmeden, niye bugun gidiyorsun? herseyi bugun yapmak zorunda misin? ben iste olsam napacaktin dedim. oglani da alip gidecektim dedi.
gidince noluyo, ne bu tavir? diye oflaya poflaya yataga dondu.
-ben isten rahatsiz oldugum icin izin aliyorum sen geldiginden beri ivir zivir islerini telefon gorusmelerini bitiremedin.
eve gelmeden hemen once telefon gorusmesine basliyorsun. bi eve gel selam sabah et, halimi hatrimi sor yok. sonra musteri hizmetlerini aramak bugune mi kaldi? sana oglan ac dedigim , rahatsizim dedigim halde? bir de ustune disari cikicam diyorsun. ise gitsem daha iyiydi. dedim.
esim de gitseydin binkat iyiydi falan diyerek herzamanki gibi beni haksiz buldu. sanki dunyanin en anlayissiz esi oldugumu hissettiren sozler sarfetti. ben biraz daha konusunca kes artik deyip dondu kicini yatti.
simdi ben dirdirci ve anlayissiz bir es miyim gercekten?
haksiz miyim?
ozur dilemesi gereken ben miyim?
haklısın. gece oğlan ağlıyor ben de nasılsa babası yanında diye hemen tuvaletimi yapıp geleyim dedim. sıkışmıştım bi emzirmeye başlasam en az yarım saat bırakmaz. tuvaletten geldim oğlan hala ağlıyor. bu da almış göğsüne uyumaya devam.
niye ağlatıyorsun dedim.
napayım diyor. senin gibi ağlıyor diye kaçmıyorum. demezz mi ?
bencilsin diye bağırdım.
ertesi gün normal davrandım. gelince yemek falan istemiyorum dedi zorladım yedi.
herzamanki gibi gitmiş 1 paket sigara almış ( normalde sigara içmez bıraktı. arkadaşlardan otlanır. ) ne zaman kavga etsek mazereti hazır. 5 tanesini içmiş. geldi başım dönüyo diye duygu somürüsü yapıyor.
dedim sen haklı olmadığın halde ben normal bir sekilde davranıyorum uzamasın diye.
ben haklıydım ki demez mi
5 sıgara için sıkıca 5 yumruk attım poposuna. bir de masaj yap çok acıdı diyor.
bazen çocukla mı evliyim bilmiyorum. oyle boş boş küsmeler. haklılık kavgaları falan
neyse sabah yine barıştık.
küs barış küs barış artık yalama oldu evlilik.
ciddi ciddi boşanmayı düşündüm bir kaç kez.
bilmiyorum. nasıl gidecek boyle.
bilmiyorum. Arada sirada oluyor. Kalbim cok hizli atiyor. Basimi kaldiramiyorum.
bilmiyorum. arada sirada oluyor. kalbim cok hizli atiyor. basimi kaldiramiyorum.
haklısın. gece oğlan ağlıyor ben de nasılsa babası yanında diye hemen tuvaletimi yapıp geleyim dedim. sıkışmıştım bi emzirmeye başlasam en az yarım saat bırakmaz. tuvaletten geldim oğlan hala ağlıyor. bu da almış göğsüne uyumaya devam.
niye ağlatıyorsun dedim.
napayım diyor. senin gibi ağlıyor diye kaçmıyorum. demezz mi ?
bencilsin diye bağırdım.
ertesi gün normal davrandım. gelince yemek falan istemiyorum dedi zorladım yedi.
herzamanki gibi gitmiş 1 paket sigara almış ( normalde sigara içmez bıraktı. arkadaşlardan otlanır. ) ne zaman kavga etsek mazereti hazır. 5 tanesini içmiş. geldi başım dönüyo diye duygu somürüsü yapıyor.
dedim sen haklı olmadığın halde ben normal bir sekilde davranıyorum uzamasın diye.
ben haklıydım ki demez mi
5 sıgara için sıkıca 5 yumruk attım poposuna. bir de masaj yap çok acıdı diyor.
bazen çocukla mı evliyim bilmiyorum. oyle boş boş küsmeler. haklılık kavgaları falan
neyse sabah yine barıştık.
küs barış küs barış artık yalama oldu evlilik.
ciddi ciddi boşanmayı düşündüm bir kaç kez.
bilmiyorum. nasıl gidecek boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?