Bu adam neden tek geziyor ? Cümlesi bir sürü ima barındırır. Küstünüz mü , kavgalımısınız ayrıldınız mı vs vs.arkadaşında imalarla dolu bir cvp vermiş .[/QUOTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adam neden tek geziyor ? Cümlesi bir sürü ima barındırır. Küstünüz mü , kavgalımısınız ayrıldınız mı vs vs.arkadaşında imalarla dolu bir cvp vermiş .[/QUOTE
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Bence beni haksız bulan arkadaşlar kendileri evli ve her bekar kızı kocalarının peşinde sanan kadınlardan!Cok yakın arkadasın sonucta. Espiriin gayet normal bu yüzden. Ama arkadasın tam bir görgüsüz. İyi ki evlenmiş yani! Bi de paylaşıma bak hala laf atıyor. Kıran kendisi. Hatasının farkında değil. Özür dilemeden konuşmam ben olsam
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Bence beni haksız bulan arkadaşlar kendileri evli ve her bekar kızı kocalarının peşinde sanan kadınlardan!
Evli erkeklerle herhangi bi konuda rahat konuşamam.Yani mümkün olduğunca konuşmam bile.Ama bundan sonra evli kadınlarla da konuşmayacağım resmen.Millet bi tuhaf.
Koca bulan, buldumcuk oluyo!Bekarları da evlilikten nefret ettiriyo.
Burda en çok okuduğum şey, insanlar yıllarca flört edip birbirini tanıyamıyo vs şeyler, ama siz bir paragrafımla beni tanıdınız, içimin fesat olduğuna karar verdiniz tebrik ederim.Yakın arkadaşlar birbirine imada bulunmaz, 'hayırdır' tarzı bi imada bulunmak yerine bunu açık açık sorarım.Bilmiyor olabilirsiniz bu kafayla gerçek bir yakın arkadaş edinmek zor çünkü.Bi sorun olmadığını zaten bildiğim için gruptan ve esprili yazdım.Normal bi konuda laf soksun, başım üstüne.Ama özellikle belirttiğim bi durum var, aynı hafta düğünümüz vardı.Hassasiyetime saygısı yokmuş belli ki.Yoo ben sakanizi arkadasinizin kocasinin pesinden kostugunuzu düşünerek tuhaf bulmadim. Bir kere iciniz fesat onu geciyorum. Sakaniz basli basina tuhaf. Edilmesi tuhaf, herbir seyi tuhaf. Gereksiz. Benim de cok yakin erkek arkadaşlarım var, esimin de yakin kiz arkadaslari. Ama kimse ne boyle bir espri yapar ne de ben yaparim. Amacsizca ve karsidakine sanki 'hayirdir bir problem var belli ki' diyor gibi. Ozelden sorsaniz arkadaşınız da eminim ki boyle bir tepki vermezdi. Ama siz insanlara kirilip, aglayip, gruplardan cikip, engelleyecek kadar tepki verebilme hakkini kendinizde buluyorsanız onlar da bir zahmet en azindan sinirlenip laf sokabilme hakkina sahip olsunlar. Madem asiri yakinsiniz o zaman bu kadar olay çıkaracağıniza niye boyle bir sey soyledin diye sorabilseydiniz. Iciniz temiz degil bence.
Arkadaşınız eşinin peşinden koştuğunu değil,sarf ettiğiniz lafın ima içerikli olmasını düşünmüştür.Ben de sizin gibi düşünüyorum.Bence beni haksız bulan arkadaşlar kendileri evli ve her bekar kızı kocalarının peşinde sanan kadınlardan!
Burda en çok okuduğum şey, insanlar yıllarca flört edip birbirini tanıyamıyo vs şeyler, ama siz bir paragrafımla beni tanıdınız, içimin fesat olduğuna karar verdiniz tebrik ederim.Yakın arkadaşlar birbirine imada bulunmaz, 'hayırdır' tarzı bi imada bulunmak yerine bunu açık açık sorarım.Bilmiyor olabilirsiniz bu kafayla gerçek bir yakın arkadaş edinmek zor çünkü.Bi sorun olmadığını zaten bildiğim için gruptan ve esprili yazdım.Normal bi konuda laf soksun, başım üstüne.Ama özellikle belirttiğim bi durum var, aynı hafta düğünümüz vardı.Hassasiyetime saygısı yokmuş belli ki.
Lütfen konumla daha fazla ilgilenmeyin.Aklınız size kalsın.
Bence beni haksız bulan arkadaşlar kendileri evli ve her bekar kızı kocalarının peşinde sanan kadınlardan
+1Evlenmeyi bu dünyada bir halt sanan kızlardan biri. Kafanıza takmayın lütfen gereksiz kişilerin yarattığı gereksiz olaylar.
ahArkadaşinizin tepkisi aşırı ama sizin de cok yersiz ablama bile demem kocan niye tek geziyor diye. Size ne Allah askina bir de gruptan yani. O espriyi yapiyorsaniz sizde espri yaptı deyip gecebilmelisiniz
Tanımadığınız insanlar hakkında siz 'içiniz fesat, içiniz kötü' gibi etiketler yapıştırabiliyosunuz?Bi şeyi tavsiye edebilmek için önce kendiniz yapıyor olmalısınız.Eger insanlarin sizin hakkinizda olur olmadik yargilarda bulunmasını istemiyorsaniz;;
Bu tarz tanımadıginız insanlar hakkinda da cumleler kurmayacaksiniz. Tam olarak arkadasiniza verdiginiz tepkiyi burda bana verdiniz. Sizin gibi insanlar iliskileri çekilmez kiliyor. Konu açmışsınız bari yaptiginizin yanlis oldugu soylediginde bir durup düşünün. Ama sadece pohpohlanmak istiyorsunuz.
Iyi geceler.
Y
ah
Tanımadığınız insanlar hakkında siz 'içiniz fesat, içiniz kötü' gibi etiketler yapıştırabiliyosunuz?Bi şeyi tavsiye edebilmek için önce kendiniz yapıyor olmalısınız.
Tam olarak kurtulamadım, zor bi süreçti zamana ihtiyacım vardı hala da var biraz zamanı.Yaram olduğu belli deşmesi mi gerekirdi?Bence siz nisan atma olayinin etkisinden kurtulamamissiniz. Lütfen hayata yeniden baslayin yaralarinizi kapatın2 yil olmus. Giden yillar geri gelmez.
Arkd icin soykeye egim sey esinin tek gitmesinden rahatsizlik duyuyormus ve siz espiri yapinca size patlamis.
Banada arkd x niye yalniz cikiyor gece bak yoldan cikarcaz falan diye takilir nabiz yoklarlardi ben guveniyorum hem kendi kaybeder yanlis yaparsa derdim.
Bu konuyu ve nisan mevzusunu kapat.
Hayatımda böyle bir iftira görmedim.Şaka yapıyor olmalısınız.Sizin yazdığınız da normal değil ki ve üzerinden iki yıl geçmiş bu alınganlık neden kıskançlık krizine girdiniz herhalde
Ne alaka iftira ? Bariz ortada işteHayatımda böyle bir iftira görmedim.Şaka yapıyor olmalısınız.