Haksız mıyım?

Y

ah

Tanımadığınız insanlar hakkında siz 'içiniz fesat, içiniz kötü' gibi etiketler yapıştırabiliyosunuz?Bi şeyi tavsiye edebilmek için önce kendiniz yapıyor olmalısınız.
Benim yazdığımdan da alıntı yapmışsınız fakat yorumlarken hic alakasız olmus okursanız yazdığıniz karşılığı . Zira yaptığıniz yorumla benim yazdığım arasında bir iliski yok. Yaptıginiz esprinin de açıkçası neresi komik yani ne mantıkla yaptığınızi hic çözemedim. Bunun samimiyetle hic ilgisi yok. Beni haksız bulanlar evliler yok şöyle yok böyle diye yorumluyorsunuz da ne alaka ki. Kim size bunu ima edecek birsey dedi. Sormuşsunuz haksizmiyim diye o zaman elestiriye açık olacaksiniz. Oyle espriye o karşılık gelir

Haksız mıyım? Diye konu açmışsınız, haksız olduğunuzu söyleyen herkese çemkiriyorsunuz.

Arkadaşınızın aşırı tepkisi sizin patavatsızlığınız sonucu ortaya çıkmış bence.

Hayatımda böyle bir iftira görmedim.Şaka yapıyor olmalısınız.

aaa, bu sitede bütün bekarlar evlileri kıskanıyorlar. lütfeeen rolümüzü bozmayın :dondurma:
bi bekar bi evlinin bişeysini beğenmedi mi hemen damganı vururlar "gıskanıyon" :duduk:
bugün ikinci defa yazmış olcam da, sırf bu ülkede 40 milyon erkek var erkeklere kıran girmedi
kıskanıldığını düşünenler kasalara kitlesin kocişlerini

ben sizin şakanızı o kadar anormal bulmadım. ortak bi watsap grubu kurulmuş, şakalaşılıyordur da arada

"bu adam niye tek geziyo" demek "pis evliler, ben bekar gezerken kocişinizle kavga mı ettiniz, hemen açığınızı buldum" demek falan değildir. bunu böyle anlamak için cidden çok farklı hayatlar yaşamak lazım ya. arkadaşın bu eski nişan olayını senin yüzüne çarpmaya yer arıyormuş. ama sen keeeeşke gruptan basıp gitmek yerine buna gülüp geçseydin, asıl güzel cevabı öyle vermiş olurdun. seni acıtamayacağını gördüğünde asıl cevabını almış olurdu. bu hayatta en yakınına bile yaranı göstermeyeceksin, her şey bir hayat dersi işte

Çok çok çok samimi olduğunuz bi kız arkadaşınız var, bu arkadaşınızla ikiniz de aynı dönem nişanlısınız aynı hafta düğününüz var derken bazı durumlar oluyo siz nişanı atmak mecburiyetinde kalıyosunuz ve bu olay içinizi parçalıyo.Arkadaşınız bunu biliyo ama doğru karar verdiğinizi düşünüyo.Zaten biraz da hayatı ti'ye almayı seven biri olduğu için siz de çok derdinizi açmadan yüzeysel anlatıyosunuz nişan atma dönemi yaşadığınız dayanılmaz sıkıntıyı.

Olayların üzerinden 2 yıl geçiyo, aynı samimiyet devam.Arkadaşınız o dönem nişanlı olduğu adamla evlenmiş siz bekar ve yalnız devam ediyosunuz hayata, yaşınız 26, hala eski nişanının az da olsa hasarı var içinizde, ilaç kullanıyosunuz.

Sonra bi gün bu arkadaşınızın kocası tek başına bi resim paylaşıyo, siz de arkadaşınız ve 2 yakın dostunuzun daha bulunduğu gruba yazıyosunuz 'Bu adam neden tek geziyo deyip gülen surat koyuyosunuz.Arkadaşınız diyo ki 'Sen evlenince yalnız bırakma kocanı, yapış gez diyo gülerek'. 'Tamam diyosunuz gülüp'. O da diyo ki 'SENİN KADAR GEÇ BULSAM BEN DE BIRAKMAZDIM'

Gece gece sinirden ağladım.Abartıyo muyum?

Edit: Arkadaşım bu cümleyi söyleyince hiç bi şey demeden gruptan ayrıldım.Arkadaşımın ısrarla arayacağımı bildiğimden arkadaşımı da wp ve aramadan engelledim.İnanılmaz kırılmıştım ve ağlıyodum çünkü...Sonra instagramda 'Kırmayın, ölüm de var' diye bi paylaşım yapmış hemen! Sinirim yatışınca engelini kaldırdım,arasa bile konuşmak istemiyorum cidden

Edit 2: Arkadaşımın eşiyle hemşeriyiz.Arkadaşım ve ben,eşiyle aynı arkadaş ortamında tanıştık güzel bi arkadaşlığımız vardı.Eşi de arkadaşım yani.Bi de aynı memlketten olunca 'Ben erkek tarafıyım, oğlumuza iyi bak' gibi espriler dönerdi aramızda.Buna ithafen gayet esprili bir şekilde başlatmıştım muhabbeti.
Çok çok çok samimi olduğunuz bi kız arkadaşınız var, bu arkadaşınızla ikiniz de aynı dönem nişanlısınız aynı hafta düğününüz var derken bazı durumlar oluyo siz nişanı atmak mecburiyetinde kalıyosunuz ve bu olay içinizi parçalıyo.Arkadaşınız bunu biliyo ama doğru karar verdiğinizi düşünüyo.Zaten biraz da hayatı ti'ye almayı seven biri olduğu için siz de çok derdinizi açmadan yüzeysel anlatıyosunuz nişan atma dönemi yaşadığınız dayanılmaz sıkıntıyı.

Olayların üzerinden 2 yıl geçiyo, aynı samimiyet devam.Arkadaşınız o dönem nişanlı olduğu adamla evlenmiş siz bekar ve yalnız devam ediyosunuz hayata, yaşınız 26, hala eski nişanının az da olsa hasarı var içinizde, ilaç kullanıyosunuz.

Sonra bi gün bu arkadaşınızın kocası tek başına bi resim paylaşıyo, siz de arkadaşınız ve 2 yakın dostunuzun daha bulunduğu gruba yazıyosunuz 'Bu adam neden tek geziyo deyip gülen surat koyuyosunuz.Arkadaşınız diyo ki 'Sen evlenince yalnız bırakma kocanı, yapış gez diyo gülerek'. 'Tamam diyosunuz gülüp'. O da diyo ki 'SENİN KADAR GEÇ BULSAM BEN DE BIRAKMAZDIM'

Edit: Arkadaşım bu cümleyi söyleyince hiç bi şey demeden gruptan ayrıldım.Arkadaşımın ısrarla arayacağımı bildiğimden arkadaşımı da wp ve aramadan engelledim.İnanılmaz kırılmıştım ve ağlıyodum çünkü...Sonra instagramda 'Kırmayın, ölüm de var' diye bi paylaşım yapmış hemen! Sinirim yatışınca engelini kaldırdım,arasa bile konuşmak istemiyorum cidden

Edit 2: Arkadaşımın eşiyle hemşeriyiz.Arkadaşım ve ben,eşiyle aynı arkadaş ortamında tanıştık güzel bi arkadaşlığımız vardı.Eşi de arkadaşım yani.Bi de aynı memlketten olunca 'Ben erkek tarafıyım, oğlumuza iyi bak' gibi espriler dönerdi aramızda.Buna ithafen gayet esprili bir şekilde başlatmıştım muhabbeti.
Allah hakkinizda hayirlisini versin yorumlara bakiyordum dahil olmak aklima bile gelmedi bir anda konu kontrolden cikti haddimi asarsam şimdiden ozur dilerim herkesten genel yaziyorum özellikle karşınızdaki hemcinsinizin Canini yakmak icin secilmis ozenli cumleler cirkin etiketler agir ithamlar cok uzucu degilmi ya benmi yanlis dusunuyorum insan Kirk yil kavgalı oldugu insana anca Boyle ithamlarda bulunur kimse kimseyi tanımadan iki yorumla birisi kiskanc oldu birisi fesat ve devamini unuttuğum ithamlar biraz agir degilmi

aaa, bu sitede bütün bekarlar evlileri kıskanıyorlar. lütfeeen rolümüzü bozmayın :dondurma:
bi bekar bi evlinin bişeysini beğenmedi mi hemen damganı vururlar "gıskanıyon" :duduk:
bugün ikinci defa yazmış olcam da, sırf bu ülkede 40 milyon erkek var erkeklere kıran girmedi

ben sizin şakanızı o kadar anormal bulmadım. ortak bi watsap grubu kurulmuş, şakalaşılıyordur da arada

"bu adam niye tek geziyo" demek "pis evliler, ben bekar gezerken kocişinizle kavga mı ettiniz, hemen açığınızı buldum" demek falan değildir. bunu böyle anlamak için cidden çok farklı hayatlar yaşamak lazım ya. arkadaşın bu eski nişan olayını senin yüzüne çarpmaya yer arıyormuş. ama sen keeeeşke gruptan basıp gitmek yerine buna gülüp geçseydin, asıl güzel cevabı öyle vermiş olurdun. seni acıtamayacağını gördüğünde asıl cevabını almış olurdu. bu hayatta en yakınına bile yaranı göstermeyeceksin, her şey bir hayat dersi işte
Dusunduklerimin karsiligi en dogru tespit

Konu sahibiyle ilgili yaptığiniz tespite katılıyorum düşündüklerimi soylemissiniz

Bana bu konunun öncesi de var gibi geldi. Çünkü gerçekten bu kadar yakın arkadaşsanız, arkadaşınız bir espriden böyle tepki vermezdi.
Daha önce de eşinin yalnız gezmesiyle ilgili espri yapıyor muydunuz? Sanki bundan sıkılmış, son olayda patlamış gibi verdiği cevaplara bakılırsa.
Ve evet bence de hoş bir şaka olmamış, bunun kıskançlıkla alakası yok, bazen böyle şakalar yaparken bilmeden karşıdakinin bir yarasına dokunabilirsiniz, biraz daha özenli olunmalı özellikle grup içinde birşey paylaşılırken.

e siz başlatmışsınız. belki onlarında sorunları var sizin dediğiniz şeye o da kırıldı. bunu bilemezsiniz.

Okudukça içim şişti Konu açmışsınız; duymak istediğiniz şu, aaaa canımmm, arkadaşın çok haksızzz.... farklı yazana atarlanmalar. Bak canım; o kadın istediğin kadar yakın arkadaşın olsun, demek ki kocasının yanlız gezmesi onun yarası, senin nasıl ikı yıldır geçemeyen yaran varsa. Ya da o konu hakkında eşi ile kavga etti o gün. Onun tepkisi de fazla ama bunu bi grupta dillendirince doğal olarak sen savaş açmış oluyorsun. Sadece senin hassasiyetlerin yok hayatta ve bazen bir insan evet bu konuda ben de katalım diyebilmeli. Bekarlık evlilik buldumcukluk konusuna çevirmeyin konuları

Okudukça içim şişti Konu açmışsınız; duymak istediğiniz şu, aaaa canımmm, arkadaşın çok haksızzz.... farklı yazana atarlanmalar. Bak canım; o kadın istediğin kadar yakın arkadaşın olsun, demek ki kocasının yanlız gezmesi onun yarası, senin nasıl ikı yıldır geçemeyen yaran varsa. Ya da o konu hakkında eşi ile kavga etti o gün. Onun tepkisi de fazla ama bunu bi grupta dillendirince doğal olarak sen savaş açmış oluyorsun. Sadece senin hassasiyetlerin yok hayatta ve bazen bir insan evet bu konuda ben de hatalıyım diyebilmeli. Bekarlık evlilik buldumcukluk konusuna çevirmeyin konuları

Bencede haksizsiniz ... size ne arkadasinizin esinden ? "Bak bak neden sensiz geziyo bi dusun" demis gibi olmus ... yani fitne sokmak istemi ls gibi (ne kadar niyetiniz bu olmasada)

sizin yaptığınız gereksiz, onunki daha gereksiz. o size laf sokmamış olsaydı mesela sizin yaptığınıza gayet alınablir ve küsebilirdi haklı olarak.

Bu adam neden tek geziyo " nedir ya ? Kusura bakmayın da ben arkadaşınızın yerinde olsam esas ben kızardım. Bi de üstüne siz trip atmışsınız. Sacmalamissiniz yani

Bence haksızsınız. Öyle bir şey nasıl dersiniz. Resmen damarına basmışsınız arkadaşınızın, belki kavgalılardı, belki adam onu götürmedi gittiği yere vs. pek çok şeye dolu olabilir arkadaşınız. Siz öyle yazınca da size patladı belkide. İnsanlar konuşurken hiç düşünmüyor bu laf nereye gider diye, karşımdakini kırarmı filan. Öyle espri olsun muhabbet olsun diye boş boş konuşuyorlar. Ben olsam bende kesinlikle kızardım, kime ne yani. Bende tek foto koyarım gezerim.

Back
X